Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Tady neni absolutne co resit..Jasnej MUST HAVE.
  • To snad už nejde .. *1* To už by bylo na hraně nehratelnosti *1*
  • Začínal jsem úplně stejně jako ty, ale časem se do toho dostaneš, získáš jak to říct... "skill". :D Když jsem to šl poprvé, tak dostat se přes druhýho bosse Taurus Demon mi zabralo asi 4 hodiny, v druhým průchodu jsem to zvládnul už za nějakých 20 minut, je to jen o cviku :)
  • Proč ? Neříkám že to je lehký, zabralo mi to 89 částí, ale o to by to byla větší výzva :D
  • Ještě zvednout optížnost ? :D:D Jasně ty vole.. *1*
  • Nevím nevím... jestli si to koupím neprošel jsem ani jedničku v životě jsem nehrál tak těžkou hru... Rozhodně nejlepší momenty hry jsou když projdete po nějaký té hodině nějakou část a zabije vás něco ke konci a jedete znova od podělanýho ohníčku to jsem měl tu chvíli pěnu u huby a okamžitě off game *1* Obdivuji lidi co to dohráli. Rozhodně mě přišlo zábavné, že jsem wajpoval i na prvním bossovi hned, prostě WTF game. *1* (Tím neříkám, že je špatná jen jsem n00b proto si jí nekoupim *1* )
  • Vy si fandíte hoši *1*
  • Díky grafice to pro me je jeste o kousek lakavejsi. Nastesti to ma porad takovej ten feeling jako Dark Souls 1 i pres "hezci" prostredi
  • No snad to dobře dopadne, už se toho nemůžu dočkat, spolu s jedním kolegou jsme jediní dva co to na české youtube scéně dohráli, tak snad se chlapi pochlapí a obtížnost třeba ještě kapku zvednou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit