Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Hlavně borec přenesl konzolovou logiku na PC. Asi netuší, že ovládání postavy jako u Max Payene 1 bylo dobré. Tam kam jsem čuměl tam jsem šel. Tohle byl takový komedie to bylo strašný.

Ty debilní situace byli dost "vtipné" 3 nepřátelé, jeden dole a dva na stejné úrovni jako já. Kamera házela často na toho dole tedy postava pak vystrčila zadek na další dva.. A když jsem to pak vychytal tak stejně to bylo špatné protože jakmile jsem zaměřil jednoho nešlo bez zrušené zaměřeni oběhnou lehce druhého.
    Kdyby se to ovládalo jako Max Payne 1 tak se prostě otočím a oběhnu ho. Zde jsem musel zrušit zaměření, oběhnou a zase zaměřit?! Wtf.
  • Staci sehnat xbox pad a stahnout DSfix (zvysi rozliseni).. a hraje se paradne i na PC. ;-)
  • Magister_Peditum
    A ME nemá "konzolový feeling" s tím jeho press space u všeho a gears of war systémem krytí? Blbý příklad.
  • Jedničku jsem hrál jen chvíli.Konverze na PC se nepovedla a tak nějak se mi to nehrálo dobře,což mi velice mrzelo protože po ohlášení PC verze jsem byl nadšený.Teď to ale vypadá slibněji,grafika pěkná,hratelnost mi přišla trochu lépe udělaná pro nehardcore hráče (lemply) jako jsem já takže já se těším na další info/video/screen a budu doufat že druhý pokus PC verze se jim podaří lépe. *4*
  • Rhulad
    DS jsem hrál už na ps3 a na pc je to stejně dobré s modama možná i lepší jelikož grafika na pc je parádní - neskutečně atmosferická hra
  • Doporucuji vyzkouset challenge - pokorit DS s lvl 1 postavou (pyromancer) - ponekud zvysi obtiznost. :)
  • Keyz
    To nic neřeší. Píši o sytému zaměření/nezaměření.

Prostě musíš dělat tuhle komedii které to nelogicky komplikuje.

Abys si mohl proskočit mezi nohama protivníka musíš zrušit zaměření a skočit jinak blbec skočí k němu a podobné hovadiny. Kdyby ten systém na PC vůbec nebyl tak bych měl kontrolu nad pohybem postavy mnohem lepší. Sice jsem si na to pak dával pozor ale prostě to uměle stěžovalo pohyb během boje. Abych provedl nějaký pohyb tak jsem musel přepínat nějaké bojové/nebojové módy.
  • Rhulad
    Tak šup a běž si hrát Mass Effect a zachraňuj galaxii a sem nelez pokud tě hra nezajímá
  • Kvůli "konzolovýmu feelingu" zahodils jeden z nejlepších herních zážitků posledních let...
  • michelangelo
    Po pouziti par modu jsem DS s mysi a klavesnici hral uplne bez problemu. Stacila minimalsi snaha si ty mody najit a naladit. Naopak mi chvili trvalo zvyknout si na hrani s gamepadem, kterej jsem si behem hrani DS koupil. Takze tak.
  • Enclaw
    Od jedničky mě neodradila vyšší obtížnost, ale ten strašný konzolový feeling, z videa mi je bohužel jasné, že druhý díl si ho zachoval, takže opět nic pro mě... *9*
  • Rhulad
    A pak z něho vyjde, že to hrál na myšce... když chceš klikat myší pako tak pař hledaní min...
  • Tak ja mam takovej ambivalentni pocit. Grafika je oproti jednicce uzasna. Trochu se mojim o vyzneni sveta a nelibi ae mi UI.
  • DS se prostě bez ovladače hrát nedá, to je bet debat...
  • Tam doporučuji opravdu používat Xbox ovladač....
  • Keyz
    Jestli to bude na PC tak, to zase bude opravdu peklo. Na celkovém součtu smrtí se bude opět podíle špatný systém zaměřovaní/nezaměřovaní kdy postava nelogicky naprosto změní pohyb.
    Jednou běhá dokola a pak zase ne. Dle toho jestli mám zaměřeno anebo ne. Asi neznají klasický pohyb kdy hráč jde tam, kam chce a nepotřebuje něco zaměřovat.
    U dalších konzolových portů mně to nevadila tam to bylo často lehké ale u DS jsem opravdu chtěl hrát dobře ale fakt to byl porod celou hru.
  • No tak jasně, je to jenom o tom dostat to do ruky, celkem jsem se trápil tak do 5,6 bosse, potom už to šlo napoprvé napodruhé. V NG+ je to zatím procházka růžovou zahradou *4*
  • Rhulad
    Až na to, že hra není tak těžká, když se seznámíš s herními principy. Některé bosse jsem šupl hned na první pokus....
  • No, asi jo, beru zpět, tohle je tak akorát, pamatuju jak jsem se s tím na začátku natrápil, to by asi moc nových hráčů nenalákali :D
  • Rhulad
    nádhera nádhera... konečně pořádná hra, původní Dark Souls je herní nebe. Konečně taky něco jíného než hypovaná zvěrstva typu BioShock, Dishonored atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit