Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II vypadá věrně odkazu předchozího dílu
10.4.2013 | Aleš Smutný
190 příspěvků
-
nejlepší asi proto že si konzolista
-
Oživit jde, právě tím, že
jí vrátíš její duši, kterou sebereš Lautrecovi po tom, co ho zabiješ. Dokonce pak prý i mluví. Jenže já blb si neuvědomil, že zrovna tahle věc je ta její duše a použil to na upgrade Estusu. Takže já už jí neoživím :-( Spíš jsem chtěl vědět, jestli se z hlediska příběhu, rozhovoru atd. něco stane, když ji člověk oživí. -
Ona*
-
On ozivit nejde
-
Ja ti teda nevim, me ho google nenachazi nikde.. a taky este aby, kdyz ho mam akorat u sebe na facebooku =). Ver, never, me je to koneckoncu fuk, pointa byla takova, ze ne vsichni jsme DS ukradli... i kdyz se musim priznat, ze sem se dvakrat daleko nedohral - a to ne kvuli tomu, ze by me to nebavilo, ale ze sem byl proste z ty ztisneny atmosfery s prominutim priposran az za usima. Musim se k tomu nekdy vratit.
-
Když už se tu rozjela diskuse o Dark Souls jako takovém, tak bych případné zasvěcené rád požádal o drobnou radu/odpověď na situaci, kterou jsem si způsobil svojí blbostí ve hře. Včera jsem v Anor Londo našel
a zabil rytíře Lautreca, který zabil Firekeepera Anastacii . Jenže já blbec místo toho, abych ji oživil, o což jsem se celou dobu snažil, jsem v pomatení smyslů její duši použil na upgrade! Je mi jasné, že to je nezvratné a prostě můj boj, jen bych chtěl vědět, zda-li jsem nepřišel o nic podstatného, myšleno z hlediska příběhu (to, že tím pádem mám s ohněm ve FS do konce hry smůlu, je mi jasné). -
já nevím, kdy jsi viděl vyhledávání obrázků na googlu naposledy, ale už to není udělané na stránky... a umí už i vyhledávat přímo přes konkrétní obrázek, což na tenhle jaksi shodu nenajde...
ale ano, Nightborne si naběhl v tom, že na té fotce není nic, co by třeba zmínilo jeho nick nebo jen games.cz... -
Kamarád to na PC s dualshockem hraje zcela v pohodě. Je třeba trochu googlit. Je škoda, že se svým odmítavým přístupem takto stavíš k jedné z nejlepších her. Stačí DSfix + gamepad a je to bez chyby. Mám XBOX gamepad pro windows už dlouho, páč mnoho her se s tím hraje lépe. Obzvlášť pokud máš výstup na TV.
-
Jj, pekny pokus, ale tenhle obrazek se da na googlu najit na 8474 strance s vysledky vyhledavani Dark Souls PC version unboxing. A to, ze ti tam chybi ovladac nebudu vubec zminovat...
-
http://img547.imageshack.us/img547/3292/97216493.jpg
obcas i na internetu nekdo neco mysli vazne... podivne, ze =)? -
Té fušerské konverzi říkáš klenot, bez uvozovek? *15*
-
tenhle první díl je asi nejvíc hard core.Tohle nový už je jen odvar pro masy.
-
Nemyslím si, že pro toho, koho se smrt týká, rozhodně nejde o strohou, prostou a prázdnou věc. *15*
-
A to ti mam verit? Na internetu?!? Chces urcite jen trollit...
-
No vypadá to fantasticky (nasvícení, detaily, fyzika na šatech...). Ovšem doufám že tam budou i trochu ponuřejší, šílenější a úchylnější lokace. Takovej schnilej močál, nebo krvavá lázeň á la Demons Souls by tomu světu dali šmrnc.
Ale i kdyby ne, můžete mě někdo zamrazit, objednat PS3 sběratelku s rytířským brněním a pak rozmrazit až to vyjde? -
"You Died" je přesně tak strohé, prosté a prázdné jako smrt sama.
-
Ja ti teda nevim, ja sem si Dark Souls koupil... a koupil sem si k nemu i controller rovnou, abych si to vubec zahral =D.
-
Ale i tak, nebylo by třeba lepší/originálnější něco jako "Too hard to stay alive?" nebo něco takovýho. "You Died" mě v roce 2013 svojí hloubkou a originalitou přímo ohromuje.
-
To bylo knourani a slibu, jak PC hraci budou hodny a port budou kupovat. Pak ten klenot vysel i na jejich piratskou barku a co? Zase se jen kradlo a na hru hnuj kydalo. Jsem rad, ze tvurcum toto PC dobrodruzstvi neznechutilo jejich praci a ze porad maji dost sil a odhodlani svym vernym fanz prinest pokracovani, ktere serii nebude delat ostudu.
-
Souhlas. Správně by tam mělo být naspáno *Ťuťu ňuňu, bylo ti ublíženo s následkem smrti, ale neboj, zmáčkneš F9 a budeš opět naživu.*