Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II vypadá věrně odkazu předchozího dílu
10.4.2013 | Aleš Smutný
190 příspěvků
-
stačí správně nastavit dsfix+dsmfix a jede to bez problému i na k+m. Existují i mody, který do hry daj i k+m ikony
-
Dark Souls je příběhové RPG, jenom ti ten příběh nestrkají na stříbrném podnose, musíš ho tam najít sám. Svět svými akcemi významně ovlivňuješ a voleb je tam také hromada, ale zase: na první pohled nemusí být vidět. Což je součást zážitku, ne neschopnost autorů příběh podat. Na druhou stranu je pravda, že samotná hra spočívá primárně v mlácení potvor (nebo jiných hráčů, nebo pomáhání potvor proti jiným hráčům, pomáhání hráčům proti potvorám...) a ve správném pochopení RPG systému, který ti umožní ty potvory mlátit lépe a efektivnějí.
-
ucho - Jakej máš důvod pořád dokolečka omílat, že sem trol.diskuzní?! Já už toho trola.diskuzního trochu *znám* (jestli se to dá tak říct), občas si píšeme mejlíky a je to fajn kluk, inteligentní a přátelský. Máme si co říct, jsme na stejný vlně, ale rozhodně však nejsme jedna a táž osoba. Dokonce jsem vám tu jednou jako důkaz nahodila link s obrázkem mojí e-mailový schránky, kde je jasně vidět, že sme si spolu dopisovali asi 20 e-mailů... Tak už toho nech prosím. Jinak v pátek mi končí ban za pravdu, takže budu opět moci psát pod svým účtem. Tak zatím ahoj.
-
trole diskuzní alias Trisska a Sipecka, najdi si ženskou...
-
No nevím, ale vyjadřovaní sarlatana a veskoslava jsou si vážně dosti podobné... tady má asi kolega nad mnou pravdu
-
Veškoslav, Boom, Sarlatan... všechno jedna osoba.
-
Koho všeho ještě obviníš? O stránku dříve obviňuješ někoho dalšího.....Vzpamatuj se už....
-
Jenom taková poznámka k Sarlatanovi... všimněte si, že se objevuje jen v diskuzích pod Veskoslavem. Závěr si udělejte sami, ale vyjadřováni je dosti podobné zdejšímu "lovci trolů"
-
Podle něj je určitě Metal Gear third-person střílečka.
-
stále čekám šaškoslave *3* docela by jsi mě ztrapnil, kdy by jsi to tady vytáhl full achievy
-
dmc je rpg? lol
-
Nerozčiluj se šašku .) tak mi ukaž ten screen a já se ti omluvím....
-
Vždyť ses na nic ani neptal hlupáku hloupý. Akorát jsi otravoval, ať Tě vyscrenuji achivmenty. Takže potřes si rukou s Joem a trolujte si vesele dál, když si myslíte, že je to nějak vtipné.
-
to mela byt reakce na nekoho dole
-
to jsem nemyslel jako kritiku ds, spíš jen takove prani protože her jako jsem napsal ted moc nevychází.
-
proč si tak nabroušenej, vylili te ze školy?
-
vysel na to neoficialni mod na grafiku a ovladani a dalo se to uz hrat.
-
Samozřejmě, že to nehrál, to už mi několikrát potvrdil svou neznalostí této hry *3*
-
Hrej s gamepadem, na klávesnici je to krkolomné až běda.
-
Proč tady naprosto všechny otravuješ, hloupý trole? Všichni, kdo to kritizují, tak to podle tebe nehráli atd...Vzpamatuj se.....