Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II vypadá věrně odkazu předchozího dílu
10.4.2013 | Aleš Smutný
190 příspěvků
-
Já se nejvíce bavím u toho, jak jsme tady v podstatě všichni schovaní za nějakým obrázkem a nickem, ale někteří jedinci mají potřebu schovávat i své schované já za další obrázky a nicky :)
Jsem viděl zase 146 nových komentářů a po otevření diskuze mne opět zhola vůbec nic nepřekvapilo :)
Všem prudičům malá rada... usmívejte se na svět kolem a svět kolem vás se bude usmívat na vás ;o) Pak se tady nebudete potřebovat pořád ventilovat ;o) -
drž hubu
-
pc možna máš ale je to herní pc na kterem rozjedeš poslední pecky? jinak pro rpg je domaci platforma pc takže asi tak. a když vyjdou oldschool pecky co jsou ted na kickstarteru tak ostrouhaš.
p.s. kdy jsem se tady ztrapnil
pp.s. nauč se trolit -
Video pekny ALE neukazali pro me podstatny veci a to rpg system kolik bude attributu,bude zas humanita nebo neco jinyho bojim se aby to moc nezjednodusili a nebyla s toho spis akcni hra nez RPG kde se clovek mohl stylizovat jako v puvodnim dark soul kazdopadne to budu dal sledovat a snad se vyvrati me obavy
-
tak neviem, ale mne išiel celý blightown na PC 30 fps, výrazne mi klesalo iba pri súbojoch s ohnivými bossmi v Demons ruins, zrejme kvôli veľa efektom
-
Jako pyšný Darkwraith se těším na shazování hráčů z toho hradu s draky.
-
Když to bude hrát na PC bez modifikací tak to bude HC. *3*
-
Počkat, co jsem četl tak pokles FPS v Blightownu nebyl způsoben tím že by tu pasáž konzole nestíhaly, ale neopravitelnou chybou ve hře. Možná to nějak zpravili modem, ale prý bylo jedno na jakém počítači dark souls hraješ, v blightownu kolísal Framerate pokaždé.
-
A bude i hardcore mod pro ty největší masochisty? *16*
-
To samozřejmě záleží na stylu hraní. Znám člověka co tam (mluvím o dark souls) strávil 250 hodin a ještě teď dělá invaze. DLC jinak zabere kolem 7 hodin.
-
Přesně tak, Demon Souls u mě zůstává v atmosféře na prvním místě, hlavně ten pocit samoty a beznaděje tam byl hodně silný skoro v každé lokaci, jak v bažinách, tak třeba v Latrii. U Dark Souls to nebylo tak cítit. Ale může to být tou první zkušeností s tak těžkou hrou ;)
-
Speciálně pro tebe tam mají todle
http://darksouls.nexusmods.com/mods/images/24-1-1348065124.jpg -
Já měl Demons cca za 60 hodin, Dark Souls cca za 70 hodin (bez DLC). Přitom jsem se nikde nezdržoval, PvP jsem dělal minimálně a ani nemám pocit, že bych někde nějak moc chcípal.
-
Mám PC chlapče. Jen vím že budoucnost je v konzolích. Jinak nevím kdy jsem se ztrapnil já, ale ty se tu ztrapňuješ pořád takže tak *5* .
PS: moc by mě zajímalo kde jsem psal že nemám PC?
Jen proto že nemém rád bližžard, tvrdím že 90% pcčkářů jsou piráti a že 4 roky starý kompl je dnes k ničemu neznamená že nemám PC. Samozřejmě nemám ti to jak dokázat, ale upřimně je mi jedno co si nějaký náctiletý žalud myslí. -
Cože, sbírat kytičky, míchat lektvary, prodávat to? Chlape, dával bych si pozor aby na tebe nepřišla policie.
-
Tower of Latria je legendary a hlavně pak, to co následuje (Fools Idol).
-
Nesmysl, Demons Souls jsou těžší. Samozřejmě, že když je člověk z jednoho vypařený, to druhé působí snadněji, ale prostě některé principy v Demons (nedoplňování "lahviček", nemožnost "odpouštění") jsou víc hardcore. Některé principy v Dark Souls jsou zase opravdu vypilovanější, pořád bych ale řekl, že Demons jsou lepší (a více hard-core) hra, někteří bossové jsou těžší - ovšem většina hry je úplně stejná, jenom v jiném prostředí. (A ve skutečnosti Dark Souls na Demons Souls dost odkazuje a některé věci z nich svým způsobem cituje - úvodní boss / návrat k němu, drak na mostě, Patches the Hyena, finální boss...) Navíc je v Demons trochu víc grindu (zejména pro léčiva, ale i některé kameny), jinak pojatá magie (mana), jiné fungování světa atd. Rozhodně zážitek, který doporučuje deset z deseti darksoulistů... *3*
-
Cože, deamon souls za 25 hodin? To je nějaký rychlý proběhnutí ne? Já mám pokud se npletu v deamon souls cca 90 hodin a v Dark souls 140 hodin a to jsem sice prošel všechny lokace a dal něco PvP, ale nikde jsem se zbytečně nezdržoval atd. Pravda, některý bosse jsem dal tak na po třicáty, ale co. Jinak nejtěžší boss v Dark souls IMHO Manus, kvůli němu se to DLCčko strašně protáhlo.
-
Demon Souls je výborná hra a má také dosti hutnou atmosféru čili jednoznačně doporučuji. A jednoznačně to není chudý příbuzný. PS. Tak vše už napsal Jerry, ale ta atmosféra je u Demon Souls opravdu vynikajíc a opravdu možná i lepší než u Dark Souls.
-
no teda jestli ho dají zadarmo... zrovna minulý měsíc jsem si ho koupil :D