-
napisu comment, smazou ho, napisu stiznost na smazani komentu, smazou ji, a smazou i tohle, supr pristup hoši
-
-
Cenzor už určitě jede do práce a tak jsme za chvíli mrtví kámo.
-
-
je mi to uplně jasný, da si kafe a de nato, mazat mazat mazat a nakonci mesice odejit domu s 15k čistýho a je spokojenej zak zlepsil svet
-
-
porad neco na tyhle praktiky, nemam pristup k modemu ten je v baraku, mam jen wifi... takze co pouzit pls? dik
-
-
To by ti samozrejmě nepomohlo. Nejjednoduší je najít si proxy a nebo anonymizér na googlu a přes něj vlézt na stránky. Je to teda pomalý ale funguje to.
Nechci tím napomáhat těm co porušují pravidla diskuze ale když má někdo jinen názor než já tak to neznamená že nemá právo se vyjádřit.
-
-
-
-
Já jsem se jednou opovážil napsat u soutěže že tam neuvedli provozovatele soutěže (bylo to pod "komerční sdělení" takže to mohl být kdokoliv a z kontextu to nevyplývalo) a taky mě odstřelili jak prašivýho psa. Zákon nezákon.
-
jj, sou to mrdky fašistický, ale zároveň dost velcí nýmandi na to, aby systém diskusí tady opravili, takže proxynu a nasrat: *1*
-
-
ostatně, to se dá vnímat jako přínos těchto diskusí, používání anonymizérů a proxy bran učí mládež počítačové gramotnosti a principům fungování sítě, rovněž pak tomu, že je třeba stát si za svym názorem a nesklonit hlavu před každym zmrdem,,co je chce nějak cenzurovat. za mě dobrý
-
-
-
To vypadá fakt skvělé, sice jsem pořád skeptický a to jen z důvodu, že těžko se může opakovat masterpiece jako je Bloodborne, ale dnešní nášup novinek a videíí(IGN) mě trochu obměkčil. Jsou tam novinky, změny hratelnosti a staré dobré věci, takhle by mělo vypadat pokračovaní.
-
bohužel, tato série si mě nikdy nepodmanila. a to z 90% hloupým ovládáním. proč si musím napřátele "zamykat" ?? ano hraju na PC, lae na druhou stranu jsou mi tyhle žabomyší války celkem ukradený. když už někdo dělá port na PC, tak to sakryš udělám hratelný na klávesnici a myši.. né aby 1/3 komb a útoků nefungovala díky autodelay na klávesách proboha.. stejně s tím lockem, vždyť když chci okolo někoho kroužit, tak prostě běžím úkrokem do strany a kroutím myší...
očividně hry mají úspěchy, prodeje, fanoušky, ale mě si nikdy "nesmyslností a nepohodlností" ovládání neoslovily.. -
-
Ja to na klavesnici s mysi vzdal nekolikrat. Nicilo me presne ovladani, obzvlaste skakani mi prislo napalici. Pak sem se donutil koupit gamepad a pochopil proc to ovladani je jaky je, a DS jsem si konecne zamiloval. Ono to na gamepadu vazne dava naprosto logickej smysl a toto podle me ani na klavesnici a mys prevest nelze. Budu se hodne divit jestli me 3ka presvedci o opaku.
-
a to je takový problém si koupit gamepad za 400 korun? Jo, to ovládání na klávesnici bylo hrozné, proto jsem to hrál s tím gamepadem
-
-
Kvůli jendičce jsem si kupoval gamepad a kvůli dvojce jsem musel koupit jinej. Nidky jsem ani chvilku nelitoval, jedny z nejlíp investovanejch peněz!
-
-
Tak tak, též jsem kupoval kvůli jedničce - a využil ho pak i na desítky dalších her.
-
-
-
Hraj to na gamepadu =). Je to fakt malej "ústupek" za pár stovek, a vyplatí se. Nejen v Dark Souls =).
-
-
není to ústupek, hraní na psacím stroji je ústupek...
-
-
butthurt
-
Hence uvozovky =).
-
-
-
-
Nerozumím jedné věci, v recenzi na jedničku i dvojku a v tomhle článku taky není ani jeden obrázek ze hry! Ale ani jeden. Beru, že tady autor článku asi nemá kde jinde brát a tak musí vzít za vděk nějakými obrázky od vývojářů. Jak mám ale rozumě tomu, že pak vyjde recenze a není tam ani jeden obrázek, který by autor udělal. V hodnocení si pak přečtu takové obecné tlachy a mám spíš pocit, že se mimo první lokaci autor nikam nedostal ale recenzi napsat musel.
-
-
Jestli to hrál na konzoli, tak konzole z nějakého záhadného důvodu neumí 100 let starou funknci jako vyfotit obrazovku a někam to uložit. tak asi proto.
-
-
Omyl. Ps4 umi udělat screen.
-
-
wow
-
-
Nez placnes takovou blbost, tak si over co povidas! Delat screeny konzole samozrejme umi, jen ty to nevis nebo delas ze nevis a rad si kopnes do konzoli.
-
-
Jóoo? A co k tomu potřebuješ? Adaptér nebo se pak patláš aby jsi to z toho dostal v nějaké kvalitě a snadno.
Jinak by již dávno byly obrázky u recenzí pro konzolové verze her a to tam nejsou. Nikde to zde není.
Jestli myslíš to upload and share z PS4, tak to NENÍ vyfocení obrazovky a uloží na disk. To je sociální funkce pro sdílení obsahu. A pro někdo, kdo chce během hraní rychle fotit a pak to lehce použít, nepoužitelná.
Jo, kdyby to fotilo na flasku apod...Pak by to asi lidé používali pro recenze. -
-
Potřebuješ k tomu ruce, pak položíš ruce na gamepad, pak zmáčkneš share, hodí tě to appky, kde můžeš uložit screen či video, zmáčkneš trojúhelník a máš screen, pak to můžeš hodit na flashku nebo to sdílet, screen si můžeš nastavit na PNG(lepší kvalita) či JPEG(horší kvalita. Všechny screeny se ti samozřejmě ukládají na disk a pak si to můžeš prohlížet v aplikaci. Doporučuji se příště nezapojovat, když jsi v životě neměl konzoli v ruce.
Jestli chceš, můžu sem hodit např. screeny z Bloodborne. -
-
Třeba když recenzuje něco Volej na konzoli, přidává screeny, který sám udělal. Netuším, proč to u jiných her není ^^.
V tomhle případě je to nicméně jasný, v Ceneze si na prezentačce nadělat screeny prostě nenechali =). -
Jo, měl by to umět stejně. Běž se podívat na Konzolistu.cz, hoď si tam třeba recenzi k Bloodborne a tam najdeš vždy screeny ze hry od recenzenta...
-
Tohle hlavně pošli recenzentům na games. Pak snad konečně bude u recenze obrázek ze hry a ne ty od vydavatele....
Xbox to umí stejně?
-
-
-
-
-