Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit
    To je nádhera, každý fantasta musí být v sedmém nebi.
  • Jedno se FromSoftware musí nechat ty Bossáky maj prostě vychytaný ............
    • to jo, ještě by jim mohli přidat nějakou AI aby pro hráče byli větší hrozbou a bylo by to ouplně dokonalý *4*
  • vypadá to opravdu povedeně, měli by přidat ironman mod pro tvrďáky s hrou na jeden život, to by byly nerviky, taky by byl fajn, kdyby přidali nějaký stealth prvky a možnost řešit situace více způsobama než jen ohněm a mečem
  • Veskoslav
    Plánuje tu někdo zakoupit edici Prestige Edition? Ty figurky vypadají skvěle, tak kdyby to pak někdo mohl nafotit či natočit a pak to sem hodit.
  • Vogon
    Počkat, je to co vidím gigantický nepřátelský krab? Dark Souls se celou dobu odehrávalo v japonské historii!
    • alladjex
      Ti nevim jestli třeba ten drak se zadkem misto hlavy z DS1 je klasická japonská mytologie? *15*
      • Vogon
        Určitě.
        https://www.youtube.com/watch?v=fMfapDlm9UY
        • alladjex
          Výborný *1*
    • Veskoslav
      A co Velekrab japonský?:)
  • Takže, polstrovaný stěny, aby se zabránilo poškození mrštěnýho gamepadu. Mam. Krabička lexaurinu. Mam. Lahev absinthu, až mi dojde lexaurin. Mam. Rezervní ovladač, monitor a spodní prádlo. Mam. Kýbl vepřový krve na warpaint. Mam. Syrový játra k zakousnutí. Mam. Rodina a kamarádi zdržující od hry. Nemam. Jo, zdá se, že jsem připravenej na všechno, co do mě může From Software naprat.
    • Veskoslav
      Jediné polstrované stěny, tak ty jsou v blázinci *1*
      • Vzhledem k tomu, že se v diskuzích pohybuješ už nějakou dobu, by ti mělo bejt touhle dobou jasný, že ve většině blázinců chovanci mají přístup k internetu. Dát nám Dark Souls III je ovšem novinka. Jde o experimentální metodu léčby maniodepresivní psychózy. Teoreticky by hraní DS mělo odbourat manickou fázi a zbyde ti jenom deprese. Taky nic extra, ale ve zdravotnictví se musí šetřit a tohle je levnější než oblbováky.
        • Veskoslav
          Terapie depresí? To mi nepřijde jako dobrý nápad:(
  • V jedničce mám nějakýc 550 hodin a ve dvojce 700, to je hodně, ale tahle hra mě chytla jako už dlouho žádná. Kvůli ní jsem si koupil dva gamepady, jedničku jsem si kupoval dvakrát (obyč a sběratelku), kvůli Demon Souls jsem byl dokonce rozhodnut koupit si Playstation 3. Prostě se mi Japonci trefili do vkusu a na trojku se doslova těším a když nikoho jiného, tak tyhle tvůrce prostě podpořím koupí hned první den. Howg.
  • Na me je to az prilis preplacane. Ve vsech smerech. Uz i Bloodborne byl. DS2 tleje v mocalu zapomneni, a ve sperkovnici navzdy ulozene Demons a Dark Souls nezrezivi. A namisto abych se tesil na pristi a snad NOVOU inkarnaci uplatnenujici vypravecsky patent autoru, tak je moji skepsy prikladano pod kotel.
  • Femto
    Cit pro architekturu je dechberoucí *14*
    • ovšem z hlediska funkce fortifikace nebo statiky dost nesmyslná, asi magie no *1*
    • myslíš ty všudypřítomné disneyovské zámky? *15*
      • iSpirit
        ten byl dobrej...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit