Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice jsem ještě nedohrál DS2, ale vypadá to tak dobře, že asi neodolám a koupím si to hned v den vydání, abych aspoň ochutnal ;-) *9*
  • Už abych si plánoval dovolenou *5*
  • Jediné co mi na tom vadí je ten konzoloidní mor kdy se hra nedá uložit když chci já.
    • Hra se ukládá neustále ty joudo, co víc bys chtěl? Nikdy svůj postup neztratíš, maximálně tak jednu sekundu při alt+f4 vypínání.
      • Dejme tomu, že jsem před koncem levelu a potřebuju odejít od PC na delší dobu. Vypnu to a musím to hrát znovu, pro mě docela gamebreaking
        • Fatass ty jsi dobrej jouda...
        • Femto
          možná by bylo fajn se vyjadřovat k titulu, o kterým víš aspoň 1% ty PC more
        • alladjex
          Tak to se v případě DS jedná o špatný výběr titulu. DS se totiž ukládá jen, když vypneš hru. Jinak si ve hře pořád a vrátit se k nějaké uložené pozici nejde.
  • Neskutečná nádhera a jde to i bez hypu. Z této firmy by si měli brát příklad naprosto všichni...
    • Ako mne sa páči ako firma From Software, tak aj ich hry.. ale, že to vedia aj bez hypu? No tentokrát áno, lebo pred vydaním Dark Souls 2 vytvárali poriadne veľký hype a nakoniec pre veľa ľudí bola dvojka dosť veľkým sklamaním.. pre mňa možno trochu, ale aj tak to bola dobrá hra, ktorá ma udržala desiatky hodín pri monitore, ale aspoň sa pri dvojke naučili ako hype im môže poškodiť a taktiež musíme si povedať pravdu, klamstvá.. je jedna vec zmeniť grafický štýl alebo zmeniť engine alebo zhoršiť grafiku hry kvôli optimalizácii rok pred vydaním a neskrývať to, ale druhá vec je ešte tesne pred vydaním hry ukazovať a prezentovať hru v podobe, v akej sa vedelo, že nevyjde a tvrdiť, že všetko je ok..
      Takže aspoň je fajn, že sa poučili z chýb minulosti.. niektoré iné firmy opakujú svoje chyby každoročne a nemajú snahu sa zlepšiť
    • Veskoslav
      Bez hype? Jasně a ty gigantické reklamy, co mají například tady v Londýně jsou asi produktem cizí rasy a interdimenzionální projekce, která promítá realitu z jiného světa Hype světa.
      • Femto
        Proč sem taháš druhý extrém? CDP nalilo do marketingu 40 mega dolarů, to je beztak dražší než vývoj Dark Souls 3 a Bloodborne dohromady.
        • Veskoslav
          Já jsem nikde nečetl, kolik narval FS do vývoje a kolik do marketingu. Ty ano, že už víš předem, že dal nějakou malou částku? Rád si o tom počtu. A zdejší clickfest dark soul partička o tom také nemá žadné info. Navíc většina firem, na rozdíl od CD Projektu ani nezveřejňuje kolik stál marketing na hru.
          • Femto
            Ale, ale. Takže hry jsou vlastně drahé, marketing stál více než u Zaklínače, ale do PR posílají, jak je to levné, aby byli za cool machry. Skvělá báchorka Veskoslave, opravdu skvělá. Asi stejně dobrá jak tvoje Apple produkty z Neměcka od kámoše, které jsi vlastně vůbec nechtěl a leží ti skladem a pracuješ na Windows...
          • Femto
            Veskoslave breč dál. Tohle je vzpruha do odpoledne.
            • Veskoslav
              Jsi vtipný Femťáku, fakt vtipný. Všude píšou, ale ověřené to není a firma to nepotvrdí. Je to dobré pro obrázek firmy, když se o ní bude tvrdit, že za malý peníz dělá skvělé hry bez marketingu. Nic jiného v tom roli nehraje.

P.S: Ze 39 nejdražších her historie jich má pouze 8 uveřejněné náklady na marketing a přesto je Zaklínač i se zveřejněním na 17. místě a většina za ním nemá právě zveřejněné náklady na marketing, takže se pouze odhadují. Hádej jaký měl marketing GTA V či CoD MW2?
            • Líbí se mi tyhle žabomyší hádky, jakože když nějaká mainstreamová hra měla menší budget, tak je víc underground... *7*
            • Femto
              Veskoslave přestaň se střílet do vlastní nohy. Zaklínač 3 je jedna z nejdražších her historie, marketing byl drahý jako vývoj. Bloodborne měl very low budget, jak se všude dočteš, takže 20 mega dohromady. Srovnáváš nesrovnatelné, takže prosím tě přestaň nebo tě zase smažou jako nahoře.
            • Veskoslav
              Ano a to je přesně ono Femto. Studio to nezveřejňuje. Takže vývoj sice mohl stát 20 mega, ale dalších 20 mega marketing. Takže je moc snadné se otřít o CD Projekt, který to vše zveřejnil a pak říkat, že FS není taková. Pokud neznáme čísla, nemůžeme se bavit o tom, že hra byla taková a maková a na marketing nic nedává.
            • Femto
              Studio to nezveřejňuje, ale budget byl velice nízký, kolem 20 mega dolarů se tipuje...
            • Veskoslav
              Breč dál? Děkuji, že jsi Femto opět ukázal, že jsi zaslepený hloupý "fanoušek", co neumí odpovedět na tak jednoduchou otázku jako, kde jsi vzal, kolik stál vývoj Bloodborne a DS III a kolik stál marketing, když už tady házíš čísla ostatních. Chápu, že je to asi moc složitá otázka na tebe, ale zkus to. Jak říkám, rád si o tom přečtu.
        • CDP neni extrém, akorát většina firem neprozrazuje kolik investovali do marketingu...
          https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_video_games_to_develop
    • http://www.relyonhorror.com/latest-news/dark-souls-iii-uk-marketing-involves-chicken-wings-obviously/

jasně, tato firma by měla jít příkladem, ještě prosím DVDko v té krabici s cereáliema...
      • Ronox
        Jako hezký pokus o vtip, ale on myslí From Software. Nikoliv vydavatele, které stojí za touto PR šaškárnou. Každopádně účel křidélka splnila a píše se o tom *3* Kdyby uměli sledovat lidi, které jim podpoří PR a poděkují jim, tak bych od nich měl v mailu zprávu.
        • jako někdo, kdo hrál darksouls 3 minulý rok na gamescomu, tě můžu ubezpěčit, že darksouls 3 má úplně stejný marketing, jako produkty od UBI nebo EA...
          A vydavatel nědělá reklamu bez vědomí vývojáře a už vůbec ne zadarmo... takže to takový vtip neni
        • Veskoslav
          Tím pádem to ale můžeš takto vztáhnout i na CD Projekt například. On není vydavatel ve většině států a PR taktéž nemá na starost. A nemysli si, že FS nekontroluje jak a co se tvoří na podporu jeho produktu. To dělá každá firma.
  • MidnighT91
    GWYN NA DRAKOVI JAKO BOSS!!! mindfuck za 3, 2, 1...
    • Vogon
      A co teprve ten Seath! Hádám, že nakonec přece jen našel to co mu bylo nejdražší.
    • Kozy
      Gwyn to neni, spis bych to videl na jeho prvorozenyho.
  • Na tohle se hodně těším, Bloodborne super, ale tohle prostředí mi je prostě bližší.
  • no nevím, aby japonci nebyli moc zaskočení, žádní motýlci na louce tam nebudou
  • Ohromujici a neskutecne!
  • Moc se těším.
  • Už včera bolo neskoro *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit