Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls III slaví vydání v Japonsku povedenou upoutávkou
23.3.2016 | Honza Konfršt
166 příspěvků
-
Zaklínač fans jsou největší spodina herního internetu. Nejlepší je hezky ignorovat, i když sám vím, že to může být těžké...
-
metacritic je žumpa první úrovně... hodnocení hráčů je prolezlé hatery a fanboy a "profi" recenze jsou z půlky vybrané z nějakého hipsterského smětiště... absolutně nemá cenu nic podle metu sledovat. Škoda času, co jsem jednou strávil, abych si vytvořil 10 účtů a dal všem hrám od blizzardu 0/10. Na tak zahnilé stránce je stejně zbytečné cokoliv hodnotit...
-
Samozrejme bude lepsi počkat na dodělanou a vyladenou verzi se vsemi DLC. Ti nedockavjesi to budou kupovat 2x. U dvojky se cekani vyplatilo, Scholars verze byla fajn.
PS: ale mozna to taky koupim, jestli bude nejak pekna krabička atd. -
Psat cokoliv kvůli hodnoceni na Metacritics muze jen idiott.
-
Magie ne asi... *16*
-
Ako mne sa páči ako firma From Software, tak aj ich hry.. ale, že to vedia aj bez hypu? No tentokrát áno, lebo pred vydaním Dark Souls 2 vytvárali poriadne veľký hype a nakoniec pre veľa ľudí bola dvojka dosť veľkým sklamaním.. pre mňa možno trochu, ale aj tak to bola dobrá hra, ktorá ma udržala desiatky hodín pri monitore, ale aspoň sa pri dvojke naučili ako hype im môže poškodiť a taktiež musíme si povedať pravdu, klamstvá.. je jedna vec zmeniť grafický štýl alebo zmeniť engine alebo zhoršiť grafiku hry kvôli optimalizácii rok pred vydaním a neskrývať to, ale druhá vec je ešte tesne pred vydaním hry ukazovať a prezentovať hru v podobe, v akej sa vedelo, že nevyjde a tvrdiť, že všetko je ok..
Takže aspoň je fajn, že sa poučili z chýb minulosti.. niektoré iné firmy opakujú svoje chyby každoročne a nemajú snahu sa zlepšiť -
To sa stáva pri každej hre.. aj pri Z3 sa zrazu začali objavovať desiatky núl už v prvý deň vydania hry.. ale aj tak tie Metacritics hodnotenia ľudí sú úplne bezvýznamné .. možno ako tak sú v poriadku pri neznámych hrách, ale keď ide o väčšie alebo známejšie hry, tak keby sa niekto riadil tými hodnoteniami, tak by bol dobrý blb
-
Zajimavý je, že ten hrad nechátrá, když je obývaný jen nemrtvými kteří jen sedí v koutě a čekají až se přibížíš
-
ne, neni to jedno. Tedy me to jedno neni....
-
to neni zadny konicek jezisku, koupil jsem goty edici nedavno ve sleve, tak jsem psal recenzi, tak jsem se podival dalsi den a zjistil jsem podezrely pocet negativních cisel, takze jsem to trochu sledovat. Co je na tom divne? Myslim, ze je to zajimave a lidi by me meli jeste dekovat, ze je o tom informuji, at kazdy vi. At kazdy vic...
-
možná jsem měl napsat, že to bylo ironie
-
To máš celkem k ničemu život, jestli sleduješ kolik lidí dává jaké hodnocení jaké hře v horizontu několika hodin. To mám už i větší pochopení pro no life hráče, než pro tvůj "koníček"
-
tvoje neznalost, že koukáš na člověka s největším PR. Kvalitu najdeš jinde. Navíc nic příběhového to nebylo, spíše nějaké domněnky, jak to bude navazovat apod.
https://www.goodreads.com/book/show/28406834-the-paleblood-hunt
Až bude venku něco takového, tak bude příběh známý... -
jaktože o příběhu není nic známo? VaatiVidya už ho z různých hintů a trailerů poskládal před měsícem.
-
to je normální odchylka, takže nevím, proč tam ten člověk píše o válce s Bloodborne. Já tam tedy nějak zvlášť nehodnotím, ale kdysi jsem flákl nízké hodnocení Lords of Shadow 2. Ty stealth prvky a naprosto nesmyslná logika desingu, že se musíš ukrývat před bossem, kterého pak musíš stejně zabít... Ale nebyla to nula...
-
+- to pořád lítá o ten 0,1 stupně nahoru a dolů. A nulu jsem dal jednou jedinkrát: Command & Conquer 4: Tiberian Twilight.
-
žádná taková hra by se neměla hodnotit nulou, i když tě to nebaví, ale jedna nula se dá pochopit více, než nějaké multi účty... Jinak Zaklínač má nějakou změnu v hodnocení, dle mého to má stejný od května, ne?
-
No takový
Fallout má pro změnu recenze pro všechny
platformy:http://www.metacritic.com/user/Stopdumbingdown
Tu máš pro změnu "nulové" uživatele
http://www.metacritic.com/user/ananinami -
tohle je infantilní a vůbec mě to nezajímá, popravdě ta recenze, co postoval lol je fakt dílko, mě by nenapadlo, že probíhaji takové boje *15*
-
Pro majitele Xboxu One: Japonská verze hry má prý anglické titulky i anglický dabing, takže si můžete zkrátit čekání o tři týdny.