Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls III slaví vydání v Japonsku povedenou upoutávkou
23.3.2016 | Honza Konfršt
166 příspěvků
-
Recenze být nemusí, stačí kliknout na kouzelné hodnocení:)
-
to nevím, co tak koukám, žádná podobná recenze u Zaklínače taková není...
-
A ty si myslíš, že to opačně není? *1*
-
A není jedno jaké to má čisílko? To jsou mi starosti, na druhou stranu není to moc pěkná vizitka pro Zaklínač fanboys...
-
Jinak tady je to jasné
http://www.metacritic.com/user/Seaut1967
Ani bych se nedivil, kdyby to byl někdo z SK či CZ... -
To jako sedíš každý den a počítáš, co a jak kdo přidal? To taky není kdo ví jak skvělá zábava.
-
včera k večeru 8,6 a 4960 hodnocení a kolem 528 negativních recenzí. Dneska 8,5 a 577 negative.
-
Jinak když jsem se teď podíval na Bloodborne a jel jsem podle data přidání hodnocení, tak tam nic není. Kde jsi vzal těch 50 nul?
-
to nevím, ale tohle co se děje u těchto dvou her je neskutečné. Předpokládám, že je to asi nějaký Xbox fanatik, ale 50 nul za jednu noc u roku staré hry? To jako vážně?
-
jestli toto není příští Gamergate, tak už nevím co *7*
-
Neodpoví. Když jsem se ptal, jak může být stejná recenze u 3 různých platforem se stejným hodnocením, tak taky neodpověděli. V současné chvíli je Meta naprosto tragicky nastavený.
-
Já jsem zrovna psal na podporu Metacritic, tam se ději opravdu zajimavé věci. Za jednu noc přiletělo na účet Bloodborne kolem 50 nul a Zaklínač 3 u Xboxové verze se vyšplhal z 8,8 na 9.0 přes jednu noc. Těch desítek tam bylo taky +- stejně. Jsem zvědav, jestli Metacritc odpoví, když tam vám napíši, co odpověděli.
-
to jo, ještě by jim mohli přidat nějakou AI aby pro hráče byli větší hrozbou a bylo by to ouplně dokonalý *4*
-
Výborný *1*
-
ten byl dobrej...
-
To je nádhera, každý fantasta musí být v sedmém nebi.
-
Jedno se FromSoftware musí nechat ty Bossáky maj prostě vychytaný ............
-
ovšem z hlediska funkce fortifikace nebo statiky dost nesmyslná, asi magie no *1*
-
myslíš ty všudypřítomné disneyovské zámky? *15*
-
vypadá to opravdu povedeně, měli by přidat ironman mod pro tvrďáky s hrou na jeden život, to by byly nerviky, taky by byl fajn, kdyby přidali nějaký stealth prvky a možnost řešit situace více způsobama než jen ohněm a mečem