Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls III slaví vydání v Japonsku povedenou upoutávkou
23.3.2016 | Honza Konfršt
166 příspěvků
-
CDP neni extrém, akorát většina firem neprozrazuje kolik investovali do marketingu...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_video_games_to_develop -
jako někdo, kdo hrál darksouls 3 minulý rok na gamescomu, tě můžu ubezpěčit, že darksouls 3 má úplně stejný marketing, jako produkty od UBI nebo EA...
A vydavatel nědělá reklamu bez vědomí vývojáře a už vůbec ne zadarmo... takže to takový vtip neni -
Proč sem taháš druhý extrém? CDP nalilo do marketingu 40 mega dolarů, to je beztak dražší než vývoj Dark Souls 3 a Bloodborne dohromady.
-
V jedničce mám nějakýc 550 hodin a ve dvojce 700, to je hodně, ale tahle hra mě chytla jako už dlouho žádná. Kvůli ní jsem si koupil dva gamepady, jedničku jsem si kupoval dvakrát (obyč a sběratelku), kvůli Demon Souls jsem byl dokonce rozhodnut koupit si Playstation 3. Prostě se mi Japonci trefili do vkusu a na trojku se doslova těším a když nikoho jiného, tak tyhle tvůrce prostě podpořím koupí hned první den. Howg.
-
Tím pádem to ale můžeš takto vztáhnout i na CD Projekt například. On není vydavatel ve většině států a PR taktéž nemá na starost. A nemysli si, že FS nekontroluje jak a co se tvoří na podporu jeho produktu. To dělá každá firma.
-
Na me je to az prilis preplacane. Ve vsech smerech. Uz i Bloodborne byl. DS2 tleje v mocalu zapomneni, a ve sperkovnici navzdy ulozene Demons a Dark Souls nezrezivi. A namisto abych se tesil na pristi a snad NOVOU inkarnaci uplatnenujici vypravecsky patent autoru, tak je moji skepsy prikladano pod kotel.
-
Jako hezký pokus o vtip, ale on myslí From Software. Nikoliv vydavatele, které stojí za touto PR šaškárnou. Každopádně účel křidélka splnila a píše se o tom *3* Kdyby uměli sledovat lidi, které jim podpoří PR a poděkují jim, tak bych od nich měl v mailu zprávu.
-
Bez hype? Jasně a ty gigantické reklamy, co mají například tady v Londýně jsou asi produktem cizí rasy a interdimenzionální projekce, která promítá realitu z jiného světa Hype světa.
-
Fatass ty jsi dobrej jouda...
-
http://www.relyonhorror.com/latest-news/dark-souls-iii-uk-marketing-involves-chicken-wings-obviously/
jasně, tato firma by měla jít příkladem, ještě prosím DVDko v té krabici s cereáliema... -
možná by bylo fajn se vyjadřovat k titulu, o kterým víš aspoň 1% ty PC more
-
Cit pro architekturu je dechberoucí *14*
-
Sice jsem ještě nedohrál DS2, ale vypadá to tak dobře, že asi neodolám a koupím si to hned v den vydání, abych aspoň ochutnal ;-) *9*
-
Tak to se v případě DS jedná o špatný výběr titulu. DS se totiž ukládá jen, když vypneš hru. Jinak si ve hře pořád a vrátit se k nějaké uložené pozici nejde.
-
Dejme tomu, že jsem před koncem levelu a potřebuju odejít od PC na delší dobu. Vypnu to a musím to hrát znovu, pro mě docela gamebreaking
-
Hra se ukládá neustále ty joudo, co víc bys chtěl? Nikdy svůj postup neztratíš, maximálně tak jednu sekundu při alt+f4 vypínání.
-
Už abych si plánoval dovolenou *5*
-
Jediné co mi na tom vadí je ten konzoloidní mor kdy se hra nedá uložit když chci já.
-
Neskutečná nádhera a jde to i bez hypu. Z této firmy by si měli brát příklad naprosto všichni...
-
Gwyn to neni, spis bych to videl na jeho prvorozenyho.