-
Nedivím se, že to lidi označujou za těžkou hru, pokud to všichni hrajou tak, jak ten na tom videu :D
Ale určitej pokrok oproti předchozím dílům tam znát je a boss na konci videa vypadá povedeně. Zahraju si to rád, když bude šance. -
-
zase to celé projedeš s coopem? A pak budeš machřit, jak je to lehké :)
-
-
No to je naprosto hrozné, když někdo hraje hru, která je nadesignovaná, tak že ji každý může hrát jak chce, způsobem jakým chce.
-
Jojo, úplně celý. Pokud teda hra zahrnuje jen dva bosse, tak to dohraju celý coop no ;-)
-
-
Co je spatnyho na coopu nebo privolani AI ? Vsude se pise jak multiplayer je podstatna cast Dark souls tak proc to nepouzit? To je to stejny jako kdyz si reknu ze budu hrat beze zbrani nebo ze toho undead dragona neustrilim lukem ale ze ho dam na bilzko a podobny ocividny veci kde hra uplne krici exploitni me. Samozrejme ze hra bude tezsi kdyz si sam clovek nastavi svoje omezeni. Neznamena to ale ze je to jedinej spravnej zpusob hrani Dark souls tak jako se fanaticni prisluhovaci nabozenstvi Dark souls snazi vsem namluvit.
-
-
Tomo je navíc lhář, píše o třetím projetí, má polovinu asi jen 10 achievmentů a sotva 80 hodin....
-
-
Mohlo asi tak, že jsem se s tím s*al asi hodinu a pak mě to přestalo bavit, protože achievementy jsou opravdu to, proč tu hru hraju :D
-
samozřejmě. Více lží podpoří ty první lži, samozřejmě že si nepodařilo převést achievmenty, jak by mohlo?
-
Dohrál jsem to jednou, pak jsem začal NG+ a v půlce mě to přestalo bavit. Po půl roce nebo jak dlouho jsem na to dostal znova chuť a začal to hrát znova asi zase do půlky, pak mě to přestalo bavit. Ano, svět za obrazem jsem objevil až při třetím hraní - jsem lhář? Mlč, prosímtě, než si ublížíš ještě víc *3* Navíc první jedno a půl dohrání jsem hrál ještě přes podělaný GFWL a savy s achievementama se mi nepodařilo převést. Přeber si to jak chceš, ale demagog jako ty, si bude pořád mlít svojí *1*
-
-
nic jen to hraješ jako casual odkojený na Witcherovi :) Jednička je navíc desingovaná na solo hraní, coop by měla být naprosto poslední zachrana, takový Tomo je hrač, že jde jednou umře a pak volá o pomoc.
-
-
No hej, niekto si mysli, ze dat si calamity a hrat po xty krat to iste s NPC stojacimi na rovnakych miestach , pouzivajucich rovnake pomale utoky je dake hardcore ;-)
Ini si o tom myslia, ze je to repetitivna nuda bez vyzvy. Souls je zaujimave na hranie na prvy krat, druhe hranie je uz len repetitivne opakovanie nauceneho, ktore si musi clovek stazovat tym ze si da calamity alebo hra naked, aby sa neunudil k smrti ;-) -
proč bych si měl něco oblíkat? *15* Když hraji s calamity, tak to hraji samozřejmě naked *3*
Využívat coop je jako by sis hru nastavil na very, very, easy. Pak to opravdu není Dark Souls...
Coop je poslední záchrana pro casualy *3* -
Jak muzes rict ze hra je designovana na solo hrani kdyz obsahuje multiplayer ktere zasahuje do singlu. I kdyz se odpojis od netu porad mas moznost vyvolat AI phantoma. To stejny kdyz si clovek nasadi calamity ring, takovej clovek podle me neni nejak extra inteligentni, protoze ani nerozezna bonus od postihu. Pokud du na bose, zhodnotim svou vybavu a oblecu si to co se zrovna hodi a spravne vyuziju teren k vitezstvi (do toho patri i vyvolani AI) a hra je pri tom lehka tak proste je lehka. Pro me tezka hra je pouze tehdy ze se i s dobrym buildem zapotim.
-
-
-
jsi to ty, který vlastně neveděl, jak se dostat do datadisku, že ano? Pak jsem vyrukoval s Ariamisem a ticho po pěšině.
Tady jde vidět jak to hrají hráči Zaklínače. Tupě dobředu, na těžší bosse coop, o DLC nevíš, o skrytých lokacích nevíš, v podstatě jsi Dark Souls ani nehrál chlape .) -
-
presne tak, mal si citat wikipediu ako ty a ostatni souls fanusikovia, potom by vedel ako sa dostat do DLC dokonca by zistil ze ta hra ma mozno aj nejaky pribeh
-
Ano, protože do toho nejsem takovej blázen, jako ty :D Prostě jsem to hrál tak, že jsem šel, kam mě ovladač zavedl a když jsem něco minul, tak jsem něco minul. Například svět v obraze jsem objevil náhodou až při třetím průchodu, protože mě na něj upozornil kamarád. Promiň, že nejsem ten typ hráče, kterej u hry stráví tisíc hodin za měsíc jen proto, aby mu neušla ani jedna jediná maličkost. Tolik mě ta hra zase nebaví ;-)
A tupě dopředu se DS ani hrát nedá, protože ve výsledku takřka nikdy netušíš, kam vlastně máš jít a co dělat pořádně. Takže je to dost o náhodě, pokud to člověk už nedohrál a nemá to nastudovaný, kde co přesně je a jak co funguje. -
-
smůla, už jsem si vytahoval kapesníček, ale proč mluvíš tak mysteriozně, přece dobře víš, že jsem tě na to tolikrát upozornoval, že tam jsou skryté lokace, takže jsem si dělal plané naděje.
-
Ne, kamarád, se který jsem si občas dal ten tvůj nenáviděnej coop, kterej do hry tvůrci dali jen proto, aby ti přihráli argumenty do diskuzí :D
-
ty mě považuje za kamaráda? To jsem neveděl, samožejmě jsem rád *14*
-
-
Zaklínač je pro lamy. Hrál jsem to na nejtěžší obtížnost a vůbec to nebylo těžké. Jediný trochu tužší boss byl Imlerith, protože se náhodně teleportoval. Trval mi tak hodinu a půl. A to jsem si raději přescpecoval build na čistě melee, protože ty znamení byly hrozně OP. Alchymistické buildy jsou ještě víc OP. Každopádně jsou to víc akční hry než RPG (i když nepopírám, že to RPG jsou). Nejlepší RPG jsou dungeony.
-
-
samozřejmě že je pro lamy. Já jsem dohrál Dark Souls s Calamity Ring, takže takový Witcher je pro mě nic! Nulová výzva dělá ze hry nudu.
Ale co pojďme trollit všechno, ať mají fanboys ze všech rohů radost.
-
-
-
-
-
-
Já jsem rád, že existují hry pro pořádné, hezké chlapy jako je Dark Souls. Žadné nostalgické ptákoviny pro přestárlé sing trícátniky. Ano, jde to vidět, že lidi prostě nemají zájem o hry jako je Pillars viz počet hrajíích na Steamu, který je horší než u tři roky staré konverze prvního Dark Souls. A navíc to krásně vyplnuje prostor mezi casulitami typu Witcher, kde nepřátelé ani neubírají zdraví.
Skvělá RPG a fantastická hra. Jedna z nejlepších historie. -
-
K tý tvý statistice - PoE vyšla v březnu (před 6 měsíci) a DS byla nedávno (minulý týden) v 80% slevě.
Ty analytiku... -
-
Pillars má čersvý datadisk. Pro příklad si můžeme uvést i reedici Dark Souls 2, které včera měla kolem 6000 lidi, skoro třikrát tolik co Pillars s datidskem v zádech. Reedice DS2 stojí padesát dolarů a ve slevě nebyla.
-
-
Ale bola, upgrade povodnej zo vsetkymi dlc za 16e.
-
-
preco im pises pravdu, potom dostanes same minusy
-
-
-
-
Víš co znamená, že hru hraje víc lidí? Že je pro casual hráče. Call of Duty má taky víc hráčů než Red Orchestra. Naprostá většina průměrných zákazníků prostě nechce číst dialogy a přemýšlet nad rozhodnutím - prostě si chce zabojovat.
A přesně o tom Dark Souls je - plochá koridorová mlátička totálně bez příběhu (těch pár zmínek a intro je klišoidní jak prase), kde naprosto nemusíš přemýšlet a jen se vyhýbáš útokům a potom utvrzuješ sám sebe, jak jseš vlastně Hardcore, protože ten útok tě mohl zabít. Je to klasická ukázka hry, která vsadila všechno na jednu kartu - obtížnost (kdyby byla nízká, nikdo by po DS ani neštěkl). -
-
Sam sebe jsi odhalil, ty u te hry nepremyslis a tak ti v ni spousta veci unika. :-)
-
Tím, že nám řekneš, že nemáš představivost a jsi moc hloupý na to abys pochopil příběh hry, nikoho(kdo má více mozkových buněk než prstů) nepřesvědčíš, že hra nemá příběh.
-
Příběh nemusí být nutně vyprávěn tunou textu nebo hodinou filmečků, může ho vyprávět hra. Musíš pak ale umět poslouchat...
-
-
alebo si pribeh mozes precitat na wikipedii ako kazdy spravny souls fanusik
-
-
Kto by uz len riesil +/- na tejto stranke ;-)
-
-
-
Tak ono když hraje Pillars 1500-2000 lidi přes týden, tak je opravdu něco špatně. Já ti povím, že je to tupá mlátička, kde držíš jedno tlačítko na myšítku a postavička s pár pologanam dělá co si jako onanii, která představuje útok. Samozřejmě Pillars bez animace, bez A.I, čteš jen tuny kliošidního příběhu.
Jde vidět, že lidi prostě o hry bez gamaplay nestojí. -
-
-
Neubírají zdraví, výborně. Asi jsi toho Witchera hrál dlouho, ty casualito :D
-
-
ano, hrál jsem to až dokonce k tomu trapnýmu elfíkovi, ten souboj tvral asi 15 minut a vůbec mě neubíral hp, tak trapnýho finálního bosse jsem ještě neviděl.
-
-
tak tolko desiatok hodin odohrat vo witcher 3 a potom sa tvarit ze ta to tak strasne nebavilo, ty musis mat chrbticu ako nas premier ;)
-
-
-
-
A dojit a dojit a dojit, dokud to jde. Samo se taky tesim a jsem na to zvedavy, ale mozna by bylo na svete krasneji kdyby existoval jen dil první:)
-
-
souhlas. Kdyby nevyšla dvojka, tak se nic nestane, ale znám horší případy. Třeba KS znovu kampaň Divinity, to je taky krásná dojička. Nebo rozdělený datadisk pro Pillars další dojička, pak oznámí rovnou na KS dvojku.
-
-
dost zly priklad, kedze zakladna hra pillars je dlhsia ako dark souls 1+2 dokopy
-
-
A to prej officiální účet Bloodborne prokecl že už se začalo pracovat na dalším dílu.
-
-
super konečně zase pořadné RPG jak ze staré školy s moderním hávem i principy.
-
-
"pořadné RPG"
"podřadné RPG"
-fixed- -
Jo jo....není nad ty moderní principy...kotoul-kotoul-sek-kotoul-kotoul-sek-sek-kotoul-kotoul *14* *15*
-
-
a klikač už jede, tak poď HaHa, kolik jich dneska zvládneš...ty stará školo *15* *15*
-
-
spousty a spousty. Stovky když se mě bude chtít.
-
-
-
-
Nazdar, nezapomeň si zase naklikat příspěvky... *1*
-
-
Pro mě asi první díl z DarkSouls serie, který mě zaujal.
Proč? Protože mi ta hra přijde dynamičtější než předešlé dva díly. Které jsem jen zkusil, ale furt byly prkené. -
mno, je mi jasné že budu ukamenován, ale aby v roce 2016 vyšla hra s tak dementní grafikou a hlavně animacemi hlavní postavy, to je fakt síla. Prostě jen vyždímat značku do mrtě i za cenu toho, že to bude pořád grafická blitka ,protože peníze na grafiku utratíme za nová auta.....fakt hnus.
-
-
no asi by ses mel nad sebou zamyslet a prehodnotit ten smesny srackomlejnek zalozeny na spojovani roku 2016 s nejakym vymyslenym grafickym standardem. Kecy typu "chcete mi rict ze takhle vypadajici hra muze vubec vyjit v roce 2016" jsou naprosto smesne a opravdu bych chtel rozpytvat mozek daneho jedince za ucelem zjisteni, jak vubec muze mi takovehle naprosto, ale naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, totalne mimozni myslenkove pochody.
-
To si nemyslim. Oproti Demon Souls, prvním dvěma Dark Souls, to je velký rozdíl.
BloodBorne je furt jedna z nejfunkčněji grafických her na PS4
-
-
Diskriminace.
-
Tak hlavne aby to bylo Dark Souls mezi Dark Souls hrama.