-
Víš proč se tomu říká hardcore RPG?
-
Marx Ivosus hrají na youtube E3 verzi hry.
-
Tak oni vydavaji 3 radu te ptakoviny boze za co...Zkousel jsem druhy dil a vetsi picovinu jsem nehral..Grafika jak lejno,ktere by se dalo prekousnout,ale abych vymlatil pul cesty nepratel pak haluzacky chcipl sekly ve dverich a objevim se daleko od puvodni pozice u ohne a cumim vsichni nepretele zpet a duse na nule..Rikam si co to sakra je..To mam jak magor zase jit kus pesky a dobivat vse znova..Na to bych se mohl..Jediny lek na me zhrouceni byl uninstal,ktery teval 3 sekundy oproti instalaci 30 minut tehle sracky....Pokud mate radi Rpg tak radsi zaklinac,f4 nebo skyrim
-
Předobjednáno!
-
Nevidím nic špatnýho na tom že když jsi šikovnej že to jde líp.
To že s nějakým charem běháš nahej je o nosnosti.
Na nahym borcovi nevidíš kolik bodů má narvaných ve vlastnostech.
Je prostě lepší jet offenzivně a nedostat ránu, než vydržet ale nic nedělat -
stačí jen grindovat levely a farmit vybavu, na tom je ta hra založena a chodit jen do lokaci pro tvuj level a pak nebudeš umirat. pravda pro evropana je to nuda proto to my hrajeme na levelu jedna a bez equipu.
-
Jo, az na ten vyvoj postavy, ten bych v kladech hry moc nevyzdvihoval. Preci jen ta hra je spis o sikovnosti a skillu hrace, nez o cislech. Samo je clovek resi, ale jak vime hru jde hrat nahatej na zakladnim levelu s klackem v ruce, sice to da zabrat, ale poukazuje to na to ze ten vyvoj postavy (staty, vybaveni atd) neni tim cim by mel byt.
-
už chybí jenom ono "Insert Coin" *4*
-
Tak snazis se pekne, ale dost to skripe. Kazdopadne to nechame byt:)
-
Kto by uz len riesil +/- na tejto stranke ;-)
-
Na třetí díl se moc těším, jednička a dvojka jsou podle mě super hry. S tím umíráním je to trochu přehnané. Dark Souls podle mě nejsou převážně o umírání - jsou spíš o zkoumání světa, vývoji postavy, poznávání herních mechanismů a údivu nad lokacemi, prostředím atd. Umírání není povinné, když se člověk hru trochu naučí a sežene si slušnou výzbroj, dá se to celkem normálně hrát.
Pro mě jsou Dark Souls hry s mentalitou osmibitových her, které jsem hrál jako dítě - jenom v moderní grafice. Dokonalé spojení. -
pardón, když chceš slovíčkařit, tak ve všech From Softwareackejch hrách které jsem hrál ... chtěl jsem si to jen zkrátit abych nemusel tituly vypisovat. ale třebas Kings Field bych i zkusil, ale neměl jsem PS1 :). A v Armored Core mě settingem moc neláká, mech hry moc nemusím. A Enchanted Arms jsem hrál, to bylo celkem pěkné JRPG. Každopádně to, "dát si bossy sám" se dá vztáhnout jen na Souls Sérii a Bloodborne ...
-
"pořadné RPG"
"podřadné RPG"
-fixed- -
A vy ten recyklát znovu podpoříte, že? :o)
-
Pokud nezvednou obtiznost, tak at to radeji ani vubec nevydavaj, jen by zkurv.. jmeno DS, ikdyz neobtiznost dvojky, uz jmeno trosk u posramotila. Nezlobil bych se, kdyby souboje a bossove byly o 30% obtiznejsi nez byly v 1, proste u bosse jeden hit a death, kdyz proti vam stoji 20x vetsi boss nez jste vy a v ruce ma 20x vetsi kladivo nez jste vy, tak zemrit po jedny rane je dobry az az.
-
hele kozle, pis si co chces, ale bud tak hodnej a nepis ze ve vsech From Software hrach, protože jsi jich většinu nehral. From není jen Souls serie, je sice jejich nejuspesnejsi, ale rozhodne ne největší.
A ano, lezou mi an nervy lidi co se delaji ze jsou největší experti na hry od From, ale přitom se o existenci této firmy dozvedeli když vyslo Dark Souls. -
presne tak, mal si citat wikipediu ako ty a ostatni souls fanusikovia, potom by vedel ako sa dostat do DLC dokonca by zistil ze ta hra ma mozno aj nejaky pribeh
-
tak tolko desiatok hodin odohrat vo witcher 3 a potom sa tvarit ze ta to tak strasne nebavilo, ty musis mat chrbticu ako nas premier ;)
-
alebo si pribeh mozes precitat na wikipedii ako kazdy spravny souls fanusik
-
preco im pises pravdu, potom dostanes same minusy