Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo jo....není nad ty moderní principy...kotoul-kotoul-sek-kotoul-kotoul-sek-sek-kotoul-kotoul *14* *15*
  • Nazdar, nezapomeň si zase naklikat příspěvky... *1*
  • A dojit a dojit a dojit, dokud to jde. Samo se taky tesim a jsem na to zvedavy, ale mozna by bylo na svete krasneji kdyby existoval jen dil první:)
  • no asi by ses mel nad sebou zamyslet a prehodnotit ten smesny srackomlejnek zalozeny na spojovani roku 2016 s nejakym vymyslenym grafickym standardem. Kecy typu "chcete mi rict ze takhle vypadajici hra muze vubec vyjit v roce 2016" jsou naprosto smesne a opravdu bych chtel rozpytvat mozek daneho jedince za ucelem zjisteni, jak vubec muze mi takovehle naprosto, ale naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, naprosto, totalne mimozni myslenkove pochody.
  • super konečně zase pořadné RPG jak ze staré školy s moderním hávem i principy.
  • Pro mě asi první díl z DarkSouls serie, který mě zaujal.
    Proč? Protože mi ta hra přijde dynamičtější než předešlé dva díly. Které jsem jen zkusil, ale furt byly prkené.
  • To si nemyslim. Oproti Demon Souls, prvním dvěma Dark Souls, to je velký rozdíl.
    BloodBorne je furt jedna z nejfunkčněji grafických her na PS4
  • mno, je mi jasné že budu ukamenován, ale aby v roce 2016 vyšla hra s tak dementní grafikou a hlavně animacemi hlavní postavy, to je fakt síla. Prostě jen vyždímat značku do mrtě i za cenu toho, že to bude pořád grafická blitka ,protože peníze na grafiku utratíme za nová auta.....fakt hnus.
  • Diskriminace.
  • Sr_Lobo
    Tak hlavne aby to bylo Dark Souls mezi Dark Souls hrama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit