Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • samozřejmě že je pro lamy. Já jsem dohrál Dark Souls s Calamity Ring, takže takový Witcher je pro mě nic! Nulová výzva dělá ze hry nudu.

Ale co pojďme trollit všechno, ať mají fanboys ze všech rohů radost.
  • tomocz
    Ano, protože do toho nejsem takovej blázen, jako ty :D Prostě jsem to hrál tak, že jsem šel, kam mě ovladač zavedl a když jsem něco minul, tak jsem něco minul. Například svět v obraze jsem objevil náhodou až při třetím průchodu, protože mě na něj upozornil kamarád. Promiň, že nejsem ten typ hráče, kterej u hry stráví tisíc hodin za měsíc jen proto, aby mu neušla ani jedna jediná maličkost. Tolik mě ta hra zase nebaví ;-)

A tupě dopředu se DS ani hrát nedá, protože ve výsledku takřka nikdy netušíš, kam vlastně máš jít a co dělat pořádně. Takže je to dost o náhodě, pokud to člověk už nedohrál a nemá to nastudovaný, kde co přesně je a jak co funguje.
  • Zaklínač je pro lamy. Hrál jsem to na nejtěžší obtížnost a vůbec to nebylo těžké. Jediný trochu tužší boss byl Imlerith, protože se náhodně teleportoval. Trval mi tak hodinu a půl. A to jsem si raději přescpecoval build na čistě melee, protože ty znamení byly hrozně OP. Alchymistické buildy jsou ještě víc OP. Každopádně jsou to víc akční hry než RPG (i když nepopírám, že to RPG jsou). Nejlepší RPG jsou dungeony.
  • Pillars má čersvý datadisk. Pro příklad si můžeme uvést i reedici Dark Souls 2, které včera měla kolem 6000 lidi, skoro třikrát tolik co Pillars s datidskem v zádech. Reedice DS2 stojí padesát dolarů a ve slevě nebyla.
  • K tý tvý statistice - PoE vyšla v březnu (před 6 měsíci) a DS byla nedávno (minulý týden) v 80% slevě.

Ty analytiku...
  • Tak ono když hraje Pillars 1500-2000 lidi přes týden, tak je opravdu něco špatně. Já ti povím, že je to tupá mlátička, kde držíš jedno tlačítko na myšítku a postavička s pár pologanam dělá co si jako onanii, která představuje útok. Samozřejmě Pillars bez animace, bez A.I, čteš jen tuny kliošidního příběhu.

Jde vidět, že lidi prostě o hry bez gamaplay nestojí.
  • Víš co znamená, že hru hraje víc lidí? Že je pro casual hráče. Call of Duty má taky víc hráčů než Red Orchestra. Naprostá většina průměrných zákazníků prostě nechce číst dialogy a přemýšlet nad rozhodnutím - prostě si chce zabojovat.

A přesně o tom Dark Souls je - plochá koridorová mlátička totálně bez příběhu (těch pár zmínek a intro je klišoidní jak prase), kde naprosto nemusíš přemýšlet a jen se vyhýbáš útokům a potom utvrzuješ sám sebe, jak jseš vlastně Hardcore, protože ten útok tě mohl zabít. Je to klasická ukázka hry, která vsadila všechno na jednu kartu - obtížnost (kdyby byla nízká, nikdo by po DS ani neštěkl).
  • souhlas. Kdyby nevyšla dvojka, tak se nic nestane, ale znám horší případy. Třeba KS znovu kampaň Divinity, to je taky krásná dojička. Nebo rozdělený datadisk pro Pillars další dojička, pak oznámí rovnou na KS dvojku.
  • spousty a spousty. Stovky když se mě bude chtít.
  • jsi to ty, který vlastně neveděl, jak se dostat do datadisku, že ano? Pak jsem vyrukoval s Ariamisem a ticho po pěšině.

Tady jde vidět jak to hrají hráči Zaklínače. Tupě dobředu, na těžší bosse coop, o DLC nevíš, o skrytých lokacích nevíš, v podstatě jsi Dark Souls ani nehrál chlape .)
  • a klikač už jede, tak poď HaHa, kolik jich dneska zvládneš...ty stará školo *15* *15*
  • tomocz
    Jojo, úplně celý. Pokud teda hra zahrnuje jen dva bosse, tak to dohraju celý coop no ;-)
  • zase to celé projedeš s coopem? A pak budeš machřit, jak je to lehké :)
  • ano, hrál jsem to až dokonce k tomu trapnýmu elfíkovi, ten souboj tvral asi 15 minut a vůbec mě neubíral hp, tak trapnýho finálního bosse jsem ještě neviděl.
  • tomocz
    Nedivím se, že to lidi označujou za těžkou hru, pokud to všichni hrajou tak, jak ten na tom videu :D

Ale určitej pokrok oproti předchozím dílům tam znát je a boss na konci videa vypadá povedeně. Zahraju si to rád, když bude šance.
  • tomocz
    Neubírají zdraví, výborně. Asi jsi toho Witchera hrál dlouho, ty casualito :D
  • Já jsem rád, že existují hry pro pořádné, hezké chlapy jako je Dark Souls. Žadné nostalgické ptákoviny pro přestárlé sing trícátniky. Ano, jde to vidět, že lidi prostě nemají zájem o hry jako je Pillars viz počet hrajíích na Steamu, který je horší než u tři roky staré konverze prvního Dark Souls. A navíc to krásně vyplnuje prostor mezi casulitami typu Witcher, kde nepřátelé ani neubírají zdraví.

Skvělá RPG a fantastická hra. Jedna z nejlepších historie.
  • A to prej officiální účet Bloodborne prokecl že už se začalo pracovat na dalším dílu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit