-
Trojan Batheseda rozloží konzole, a najlepšiu konzolovú hru si na PC importujeme nátlakom!
KONZOLE SÚ MŔTVE! -
Ja bych to byt jimi udelal tak, ze bych hracum nabidl hru si predobjednat (ihned za ni zaplatit) bez moznosti zruseni (pouze v pripade, ze by hra nakonec nevysla) a kdyby tech predobjednavek bylo dostatek, hru pak na PC portnout. Takhle sice 40 000 lidi vola po PC portu, ale sotva polovina z nich by si ji skutecne koupila a to je jednoduse malo. To by se rekl bych PC hracum prilis nelibilo. *2*
-
-
A co když vydají nedodělaný paskvil? Vrátí peníze?
-
-
To je riziko, ktere by museli hraci podstoupit pokud by chteli port Dark Souls. *5* Vsak takhle to preci dnes chodi ne? Spokojenost hracu az na poslednim miste.
-
-
Tak mi řekně u které hry bylo, že nemohli rušit předobjednávky?
-
-
Myslel jsem tim, ze vseobecne to chodi tak, ze se na hrace prdi. Nacpete tam vsemoznou DRM, proste udelejte cokoli co zvysi prodeje bez ohledu na zaklazniky. Predobjednavky se rusit samozrejme daji. Kazdopadne ja jsem smysl predobjednavek stejne nikdy nepochopil.
Ja doufam, ze Dark Souls na PC nevyjde, ta zas*ana komunita kolem PC si takvou hru nezaslouzi. A to jsem PCckar.;-)
-
-
-
-
-
Kde to mám taky podepsat?
-
Mám na Dark Souls rozporuplný názor. Jakožto hráč staré školy jsem rád, že tu máme pořádné souboje, kde se počítá každý pohyb. Jenže, bijte mne tlučte mne, ale soubojový systém moc parády nepobral a je to spíš pobíhání a koulení se v kruzích a čekání na protivýpad nebo proražení zad.
Ale za co má tato hra moje sympatie a mít bude, to je neskrupulózní přístup. Žádné berličky, žádné "poslední šance". Zásah je zásah a některé potvůrky ubírají kuš hodně, a to je dobře ^_^ -
-
To je prece jen na tobe, jak bojujes, hra te k zadnemu pobihani a kouleni nenuti. Ostatne, zkus se koulet s poradne opancerovanym rytirem :-).
-
-
sak*a, takže to je taká "Gothic" Arcania bez savu?
-
-
Jak se opavuzujes tu sr*cku srovnavat s Dark soulem *8*
-
-
Zatiaĺ nemám PC aby rozchodilo emulátor PS3, ale reagoval som na toto: "je to spíš pobíhání a koulení se v kruzích"
-
-
Pokud to chces valit pres emulator tak to se na to radsi vyprdni protoze tahle hra je hardcore hlavne pro svy online funkce ktery nejsou jen coop a pvp tahle hra jich ma mraky a bez nich to ani nema cenu hrat
-
Tahle hra je o taktice a ta vetsinou vypliva z drzene zbrane
Nuz- silny v kritickych zasazich je vhodny na backstaby a riposty
rapir,kopi-moznost utoku a zaroven bloku
katana-udeluje krvaceni i kdyz blokuje
tezky zbrane -rozbiji nepritely bloky
atd,atd
+kouzla ktery nejsou jen utocnyho charakteru a rozepisovat se mi o nich nechce protoze by to bylo na dlouho,jeden priklad acid surge - znici nepriteli zbran a brneni
tohle neni o tupym mlaceni jako v arcanii ende
-
-
-
-
-
-
Zdravim jen sem se chtěl zeptat jak to postoupilo... vim že už je cca 65000 hlasů v petici... tak jestli se náhodou už někdo ohledně toho vydání... Já tu hru chci na PC na XBOX se mi jí nechce kupovat... *3*
-
trol.diskuzni: Je to lepší ty primadono? Beztak prdáš mrdele (:
-
-
Dlouho to tu nikdo nenapsal, tak to napíšu zas, a tentokrát v SuperHyperUltraMegaMaxiReálVerzi:
"Milion lidí podepíše petici, tvůrci se rozhodnou, že tedy Dark Souls pro PC ano, za rok to vydají, jeden si to koupí, a 999.999 lidí si hru stáhne."
Takoví jsou PCčkáři IDRMZ! Jsem PCčkář, Xboxář i PSkář, takže mi nemužete nadávat, chacha, jsem totiž úplně nejvíc nejobjektivnější! Konzolisti jsou taky póvl! A handheldisti ještě větší! A mobilisti největší!
I love you! *14* -
-
senk jů veri mač, můvíš mi z dušé!
-
-
Táhněte, hovádi.
-
-
A ty si taky pěknej syčák!
-
-