Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • At uz nakonec Dark souls na PC vyjde ci nikoliv, tuhle hru musim mit. V nejhorsim pockam az cena PS3 nebo Xboxu klesne postupem casu tak na 3 litry a pujdu do toho. Preci jen, par veci z konzoli bych si rad zahral, mimo Demons Souls a Dark Souls kuprikladu Siren 2: Blood Curse, to jsou zkratka gamesy, u kterych citim ze to za nakup konzole stoji.
  • Kez by to vyslo...Konzoli si kvuli teto hre kupovat nechci, ale zahral bych si ji z toho co o ni vim velice rad. Petice potvrzena.
  • Zdravim jen sem se chtěl zeptat jak to postoupilo... vim že už je cca 65000 hlasů v petici... tak jestli se náhodou už někdo ohledně toho vydání... Já tu hru chci na PC na XBOX se mi jí nechce kupovat... *3*
  • eeeee
    Taky se to da odvodit na zaklade zebricku nejpiratenejsich her na jednotlivych platformach k vysi prodeju techto her ne techto platformach. Zhruba to vychazi, ze na pc se proda mega kopii a ctyri jsou upirateny, na xboxu je upiraten mega kopii a proda se osm. Proc si myslis, ze vydavatele preferuji konzole a proc si myslis, ze rada multiplatforem uz na pc ani nevyjde. Naklady na hry jsou dnes tak vysoke, ze ani ten mega prodeju na pc se uz nevyplati a kdyz, tak jen levny (mizerny) port z konzoli.
  • eeeee
    Je to z verejneho prohlaseni zastupce xzone na eurogameru.cz.
  • eeeee
    Hraju od casu zx spectra, prvni konzíli jsem si poridil az pred rokem a pul a nelituji (tedy lituji, ze jsem tak neucinil driv, ze jsem si nechal ujit slavnou eru ps2). Tech must have her mam na konzoli vic, ale nevedel bych o nich, kdybych ji nemel. Myslim ze je tady spousta lidi, kterym by se libilo mit konzoli, ale nevedi o tom a nebo jim v tom brani predsudky a predpojatost.
  • díky :)
  • Veskoslav
    Ano mluvím o Tobě debílku. Honíš si tu ego? Nebo je na tebe registrace tak složitá, že neumíš opsat kód z obrázku?
  • Veskoslav
    Ukážeš mi výzkum, kde jsou napsány ty čísla, jak uvádíš nebo to bereš podle svého okolí?
  • psč
  • Knifer
    No DS byla snad jediná hra co mě zatím nutila k tomu abych si pořídil konzoli pokud vyjde na PC tak se na konzoli vykašlu.
  • poradte lame.. chci se podepsat do petice a nevim co je to Zip Code (mel sem za to, ze je to overovaci/protispamovej kod, ale zadnej tam nevidim). thx
  • Na PC je 80+ % piratstvi, na XBoxu cca 10 %, na PS3 jeste mene. I v ortodoxnim cesku uz konzolovy trh pomalu prekonava ten pc.
  • Tu debilní blbost? Haha.
  • Kecáš mrdky.
  • Aby ses neposral hovádko.
  • HHH. Neskutočne som sa zase zarehotal. Od topiku Veskoslava az potialto. Ďakujem hoši.
  • No a budete si moct zahrat i prvni dil Demons Soul only on Ps3 *4*
  • Myslim,ze rychlejsi a lepsi reseni bude....sehnat si dostatek podpisu na petici..."mami,tati,kupte mi konecne tu zazracnou konzoli Plystation 3" *3*
  • Ukradlo by jí určitě daleko víc hráčů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit