-
Na druhou stranu velká spousta lidí, co by si to koupila, nemá o nějaký petici ani tušení...
-
pirat lvl90 :P
-
Hehe, asi jsem holt nepozorný divák *1*, ale ta skupina tam není.
-
A navic je to hardcore hra, na tu dnesni pc hraci stejne nemaji naturu.
-
Tak to jsi pekna sviiine.
-
Tahle hra je na pc rozumne neprenositelna, protoze ma dokonale gamepadove ovladani, ktere by mys s klavesnici nepobrala a pc fanatici by zase neprezili fakt, ze se ta hra musi ovladat gamepadem :-).
-
Predpokladam za na xbox na ps3 bys to moh zahodit bez multiplayeru to je jen polovicni hra protoze ty online funkce jsou na tom to nejlepsi
-
Lzes ostatnim, nebo obelhavas i sebe?
Prodeje skyrimu: PC 1,75M; PS3 2,8M; XBox 4,85M.
PC ma tedy necelych 20 %. Na PC hru je to obrovsky uspech (dany hlavne zpackanymi konzolovymi verzemi - duvod proc i ja ho mam na pc) ale jinak slabota. -
Klídek, myslim že než udělaj port (jestli ho vůbec udělaj), tak máš Fallouta dohranýho i se všema datadiskama. *3*
-
Uz nekolik tejdnu se mi to vali doma pekne vypaleny. Ja si to snad fakt konecne zahraju.
-
Nejsou tam ani checkpointy, blbecku :-).
-
Blbost, podstatny fakt je, ze na konzoli se hry prodavaji 10x lepe :-). A jestli je konzolistu 8x mene nez pcckaru, tim hur pro pcckare :-).
-
hrac se sma rozhoduje jak dal a svym hranim tvori pribeh, svoboda pobihani tam je, crafting taky - holt to jsou ti youtube hraci :-)
-
Jednoduchy ten system cos navrhl by nefungoval ohen/jak ty rikas chekpoint je bod od kteryho musis dojit hra se uklada sama a porad(seberes treba mec a hned te neco zabije objevis se u ohne ale ten mec cos sebral mas,paku cos pred smrti zatahl zustane zatazena) navic hra bezi celou dobu online a ty taky sejfujes v batlefildu v multiplaeru asi ne.Kdyz ti umre nejaky NPC nejde to vratit musis proste hrat priste jinak proto to ma tak obrovskou znovuhratelnost tim tvym systemem bys hru znicil,bez si radsi zahrat skyrim
-
Taktéž jsem podepsal *3*
-
Kecáš mrdky zmrdko.
-
Táhněte, hovádi.
-
Přesně *4*
-
Snad to vyjde, za minulou hodinu přibylo 1000+ hlasů, což je dobré. Asi se taky zapíšu, přestože nesnáším když někam na internetu musím psát pravé jméno a příjmení + Postal Code...
-
Doufám že ne, protože Steam a další službičky akorát otravujou život (můžou bejt sebevíc skvělé, ale já je pořád budu nesnášet) a nějaké achievmenty? *15* Bez achievmentů jsem žil až do teď, tak myslím, že to pár let ještě vydržím... Multiplayer taky nehraju, takže ikdyž si hru koupím tak cracknu a nebo to stáhnu z warezu (pokud hra bude vyžadovat Steam či jinou blbinu).