Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Má pravdu ten člověk. Zanechávání zprav, sledování smrtí druhých, invadování a přivolávání pomocníků dělá z Dark Souls to co je.
  • Sklidí FUS RO DAH!

(Tohle je "witty one-liner", očekávám pluska.)
  • janchor
    Kdo seje vítr..
  • Je to hrůza kolego.

Dostali jsme se do té nejhorší fáze: trolls trolling trolls.
    Zachrání to je zásah z hůry. Zavedení povinné registrace by pomohlo, sice celkově ubude příspěvků, ale zase ubudou i blbý pindy.

A můj kontrolní kód j MLP = My Little Pony, takže mě dneska trollí i redakční systém.
  • smejki
    povolit pouze registrované a zavést ignore list
  • Tynno
    Já chci DUST 514 na PC !
  • Kdybych neměl BAN, tak píšu jako přihlášený... *9*

Jen tak pro info: Těch příspěvků, co se tváří jako bych je napsal, jsem tady celkově napočítal už kolem desíti za poslední dny...
  • Pokud to chces valit pres emulator tak to se na to radsi vyprdni protoze tahle hra je hardcore hlavne pro svy online funkce ktery nejsou jen coop a pvp tahle hra jich ma mraky a bez nich to ani nema cenu hrat
  • Veskoslav
    Prosím, zrušit anonymy....Sice jsem byl vždycky proti zrušení, ale to co předvádí "klony" trola je katastrofa....
  • a jak prosimte zjisti, ze si tam nenapsal prave jmeno a postal code.
  • Tahle hra je o taktice a ta vetsinou vypliva z drzene zbrane
    Nuz- silny v kritickych zasazich je vhodny na backstaby a riposty
    rapir,kopi-moznost utoku a zaroven bloku
    katana-udeluje krvaceni i kdyz blokuje
    tezky zbrane -rozbiji nepritely bloky
    atd,atd
    +kouzla ktery nejsou jen utocnyho charakteru a rozepisovat se mi o nich nechce protoze by to bylo na dlouho,jeden priklad acid surge - znici nepriteli zbran a brneni
    tohle neni o tupym mlaceni jako v arcanii ende
  • Zatiaĺ nemám PC aby rozchodilo emulátor PS3, ale reagoval som na toto: "je to spíš pobíhání a koulení se v kruzích"
  • Jak se opavuzujes tu sr*cku srovnavat s Dark soulem *8*
  • sak*a, takže to je taká "Gothic" Arcania bez savu?
  • To je prece jen na tobe, jak bojujes, hra te k zadnemu pobihani a kouleni nenuti. Ostatne, zkus se koulet s poradne opancerovanym rytirem :-).
  • A já sem nedal nic, protože na tebe z vysoka kašlu *7*
  • Mám na Dark Souls rozporuplný názor. Jakožto hráč staré školy jsem rád, že tu máme pořádné souboje, kde se počítá každý pohyb. Jenže, bijte mne tlučte mne, ale soubojový systém moc parády nepobral a je to spíš pobíhání a koulení se v kruzích a čekání na protivýpad nebo proražení zad.

Ale za co má tato hra moje sympatie a mít bude, to je neskrupulózní přístup. Žádné berličky, žádné "poslední šance". Zásah je zásah a některé potvůrky ubírají kuš hodně, a to je dobře ^_^
  • Myslel jsem tim, ze vseobecne to chodi tak, ze se na hrace prdi. Nacpete tam vsemoznou DRM, proste udelejte cokoli co zvysi prodeje bez ohledu na zaklazniky. Predobjednavky se rusit samozrejme daji. Kazdopadne ja jsem smysl predobjednavek stejne nikdy nepochopil.

Ja doufam, ze Dark Souls na PC nevyjde, ta zas*ana komunita kolem PC si takvou hru nezaslouzi. A to jsem PCckar.;-)
  • Trojan Batheseda rozloží konzole, a najlepšiu konzolovú hru si na PC importujeme nátlakom!
    KONZOLE SÚ MŔTVE!
  • aha *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit