Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja ukradnem originalku z obchodu
  • Tahle hra je bez online režimu jen poloviční..
  • ja, ak by som si to kupil, ihned zhanam crack na to, aby som nebol naviazany na steam, achievementy a pod su mi ukradnute, ak chcem hrat offlinovu hru, tak jedine offlinovo
    (stara skola)
  • Preed
    Podpisal som to a hru si kupim ak to vyjde.
  • Prase
  • No super! To by byla pecka :-)
    Pokud by to opravdu dokázali provázat se Steam-em na slušné úrovni, tak by to bylo něco!
    Nemyslím si, že by si to 90% stáhlo, Steam ochrana se sice dá obejít, ale! pak už žádně achievementy, online vazba s ostaními hráči, což je na této hře jedno z hodně unikátních věcí a myslím si, že hardcore hráči na které se tadle hra směřuje si to nenechají ujít ;)
  • DarkHawk
    Jo tak se musí šířit zprávy, aby více lidi podepisovalo. Tak velké číslo sem napsal jen tak. Čím více tím lépe.
  • A né snad?
  • prijdou dafky a kupuju !
  • aneb pravý fanoušek je nekritický fanatik?
  • senk jů veri mač, můvíš mi z dušé!
  • A ty si taky pěknej syčák!
  • Dlouho to tu nikdo nenapsal, tak to napíšu zas, a tentokrát v SuperHyperUltraMegaMaxiReálVerzi:

"Milion lidí podepíše petici, tvůrci se rozhodnou, že tedy Dark Souls pro PC ano, za rok to vydají, jeden si to koupí, a 999.999 lidí si hru stáhne."

Takoví jsou PCčkáři IDRMZ! Jsem PCčkář, Xboxář i PSkář, takže mi nemužete nadávat, chacha, jsem totiž úplně nejvíc nejobjektivnější! Konzolisti jsou taky póvl! A handheldisti ještě větší! A mobilisti největší!

I love you! *14*
  • MrSanta
    No hlavně neházet flintu do obilí *15*
  • trol.diskuzni: Je to lepší ty primadono? Beztak prdáš mrdele (:
  • Ani si nedovedeš představit, jak náročné je vyhovět takovým personám jako je pan Poláček, pan Bach či pan Grygar! Mají na mne příliš vysoké nároky, takže je přirozené, že se někdy přehmátnu! *13*
  • Podepsáno, hned, jak tady o tom byla bleskovka.....
  • Veskoslav
    Tak mi řekně u které hry bylo, že nemohli rušit předobjednávky?
  • Hairy_Ass
    Všechny diskuse si už nepamatuju, ale banán si dostal po zásluze. Bohužel "diskusních trollů" je tu víc - ale musím uznat, že co si pamatuju, tak jsi se choval alespoň slušně. *3*
  • Mně ani tak nejde o ten nick jakožto spíše o to, abych nebyl spojován se všemi příspěvky, co tady někdo naspamuje pod nicky, které se budou typově blížit tomu mému! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit