Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Zmeň si nick na Vymáčknutý deb*l.....
  • MrSanta
    Nuž co jsem vypozoroval z různých zdrojů, tak mi to přijde více RPG než třeba Diablo. Ale to nic nemění na tom, že se, dle mého, jedná spíš o akční RPG s hardcore obtížností.
    Hardcore RPG bych to rozhodně nenazýval.
  • Ještě by mě zajímalo kolik lidí z těch 40.000,- si legálně koupí a nestáhne. To je totiž krom mentality PCčkářů další velkej problém týhle platformy.
  • misho8723
    Toto video je o tom, prečo by malo DS vyjsť aj na PC a za 2 dni si to video pozrelo cez 450 000 ľudí.. Markus "Notch" Persson, tvorca Minecraftu, tiež podporil petíciu.. už skoro každé dôležité herné webové stránky písali o tejto petícii.. zatiaľ ju podporilo cez 45 000 ľudí za 2 a pol dňa.. petície väčšinou podporujú ľudia, ktorí si tu hru aj kúpia - neviem prečo by niekto chcel podporiť petíciu a potom by si stiahol tú hru (takýto ľudia majú iné starosti).. ak by sa z tejto petície podarilo vyťažiť, bola by to výborná správa
  • Najednou ubožáčci PCčkáři zjišťujou že na konzole vyšla opravdu zajímavá hra, což se tý jejich platformě už pár let nepovedlo he he he
  • Black_Hand
    tak uz galerie by mohla neco naznacit :)) http://games.tiscali.cz/dark-souls-13998/galerie/208990 .
  • nehadam sa o cisla, ale dost bude zalezat aj na sposobe portu, ked nechaju povodne ovladanie, + nezoptimalizuju to na klavesnicu + mys, tak sa nebudem cudovat aj 39k stiahnutiam :)
  • misho8723
    Neviem či petícia nebola za tým, že na PC nakoniec vyšiel Warhammer 40 000 Space Marine..a vtedy stačilo Relicu nato, aby hru hodili na PC niečo cez 12 800 podpisov pod petíciu.. na jednej strane, áno Relic je vcelku dosť založený na PC komunite a PC hrách, keďže väčšinou robia RTS hry, ale na druhej strane, dali na PC 3-person strieľačku, ktoré na PC niesú až tak obvyklé, zatiaľ teraz sa jedná o HC RPG hru, ktoré majú ľudia na PC radi
  • Mechwarrior_bw
    optimista !
  • Cahir
    To by byla slušná facka pro vývojáře. A bojím se, že taková prognóza není daleko od pravdy.
  • 40 tisíc, to je nic. Když i petici za přejmenování pražského letiště podepsalo skoro 80 tisíc a to se toho účastní převážně jen Češi, je 40 tisíc v celosvětovém měřítko kulový...
  • Petice temer nikdy nic nedokazaly, Im sorry.. Pokud se sami nerozhodnou, tak je zadna petice nepresvedci..
  • Mam sice PS3, ale ak je akakolvek mala nadej na PC verziu, tak by som si kupil tu (peticia podpisana).
    Ak nevyjde, tak si to o par mesiacov kupim za par korun a skusim aj tak.
  • kostejnesmrtelny
    Tak nějak. Taky prosím o doplnění *1*
  • a 35k sosne z torentu :))
  • 40 tis podpisu a koupi si to 5 tis lidi:)
  • 44 k je pro ne malo z ekonomickeho hlediska neatraktivni kdyz prodali 1,5 mega kopii na brzdice vyvoje her tzn konzoly. Az tam bude pres 500 k tak je to mozna zaujme, otazka pak je jestli vsichni co se podepsali si to pak koupi :)
  • hmm hardcore RPG? precital som recenziu, a vyslo mi z toho o dost tazsie Golden Axe
    kde je tam roleplay? ze si zoberiem tazke alebo lahke brnenie? velmi hardcore...ak tam nieco take je, prosim v diskusii o doplnenie
  • Začal jsem hrát Fallout 3!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit