-
LOL, prej ze Stacraft 2 ma 20 milionu prodanych kusu na PC...demente se koukni do guinnesovi knihy na nejprodavanejsi hry...hnupe *4*
-
Hru ulozit nejde kdy chces , tak proc to najedou delat ? Prave ten pocit ,ze sem dosel k dalsimu checku je super :))
-
A nějaká inovativní myšlenka v tomto foru by nebyla? *15*
-
Plus znamená, že se ti líbí můj příspěvek *14* Děkujiiii!
-
40 000 podepsalo a sotva 4 000 koupi *15*
-
Stačilo by dát jen omezený počet savů...
-
LOL tak to se asi podivěj, dyž budou mít petici se 100k podpisama, že si to koupi pak jen 1k lidí a zbytek klasicky zpirátí :)
Lol na ten jejich HC, to muzou žrát tak lidi co jim je ted 15 a nikdy HC nehráli, ty co hráli Ultimu underworld ze kerý dodnes všechno čerpá, EOB 1,2, ISHARY, Lands of Lore, Daggerfall atd., se jen usmějí a v ruce rozdrtí sklenici. :D
zdar -
Pekna blbost, 500 000 je docela slusny cislo na prodej, pokud je v petici ted uz 45 000 podpisu, tak je to proste obrovsky dav. Musis brat v potaz ze o nejaky petici, ktera nema skoro nikde reklamu se moc lidi nedozvi, ale hru by si treba koupilo.
-
dám ti plus.. nejsem s tebou!
-
Já se tedy nepřipojím... *14*
Protože znovu už to nejde. *2* -
Super a je to nahrazeno debilnmi checpointy:)To není výhra. Ale chápu to, jelikož to není Skyrim či Zaklínač, kdy se k místu mohu dostat více způsoby, tudíž vlastní ukládání je na místě, narozdíl od DS, kde jsou mnohdy cesty čistě lineární a více než RPG to mnohdy vypadá na akční mlátičku z pohledu 3. osoby s prvky RPG, ale pak je to zase čistokrevné RPG a tak pořád dokola.
-
Mxslím že Ninja Blade od nich byl přeportován celkem slušně
-
Šoupnul bych to Rockstar Torontu to jsou experti na portovaní her.
S ovládaní bych už si hlavu nelámal. Na zadní obal bych napsal kupte si gamepady a budte rádi, že to máte na PC. :) Ne dělám si prdel, když už na tom dělat.. tak předělat všechno. -
Přál bych si Skyrim s podporou pro mobilní telefon Nokia 3310. Kdo je se mnou, ať mi dá mínus. *5*
-
V DS je nemožnost si hru uložit, "když to potřebuji", jedním z důležitých prvků atmosféry...
-
ja neviem ci sa podpisat alebo nie?Co na to pan Vavra? Su tam spravne zachody a klenba stropov? A co stromy? Je tam spravna flora to bude asi to najdolezitejsie.
-
Osobně Steam preferuji, když jsou akce, ale když mám tu možnost, tak mám raději hry v kabici a médiem:) Sice u Sc II mám jako zákazník při koupi krabice k dispozici i digitální formu, ale prostě mít to na poličce je mi milejší než to vytahovat ze Steamu:)
-
Tak mám zkouškové no....A nemyslím si, že převládám:)Ale pokud Tě to omezuje, omlouvám se, budu se méně snažit psát, ale o to více k tématu. Spokojený?:)
-
Skyrim má 45% prodejů na PC, ale není to hra na PC.
Pohrát si s enginem, optimalizací a tak dále, asi by to číslo bylo lepší.
A samozřejmě, chci vidět, jak se budou hry na konzole prodávat mimo launch. Odpověď: blbě. Zatímco třeba steam dokáže hry prodat neskutečně. -
+- se živíme navzájem. Já bych si přál některé hry z konzolí. Killzone, Gears of War, poslední Mortal Combat, poslední Forza, celou sérii Halo. Jistě bych našl pár dalších titulů, co bych chtěl i na pc a myslím si, že je to i opačně.