-
Chtel bych poprosit spravce, moderatory, aby zde smazali nevhodne prispevky jednoho retardovaneho prispivatele nickem "vymacknuty jebak" tento prispivatel svym prispevky porusuje pravidla tohodle fora, predem dekuji za smazani.
-
-
klikni na "nahlásit"
-
-
40 tis podpisu a koupi si to 5 tis lidi:)
-
-
nehadam sa o cisla, ale dost bude zalezat aj na sposobe portu, ked nechaju povodne ovladanie, + nezoptimalizuju to na klavesnicu + mys, tak sa nebudem cudovat aj 39k stiahnutiam :)
-
a 35k sosne z torentu :))
-
-
optimista !
-
To by byla slušná facka pro vývojáře. A bojím se, že taková prognóza není daleko od pravdy.
-
-
-
prijdou dafky a kupuju !
-
-
Prase
-
-
Podpisal som to a hru si kupim ak to vyjde.
-
-
Taktéž jsem podepsal *3*
-
ja ukradnem originalku z obchodu
-
-
pirat lvl90 :P
-
-
-
PC je složitější a obsáhlejší platforma, než blbý dvd přehravač na kterém můžu hrát hry typu tetris (zdravím všechny konzole a jejich ochránce vymáčknutého jebáka).
Port by byl o ničem, chtělo by to upravit minimálně UI, ovládání, samotné převedení na pc by také mohl být problém, nevím, jak moc mají tvůrci zkušenosti s kompatibilitou. Asi chápu, proč se jim do toho nemusí chtít, ale je škoda, že to nezkusili. Těch opravdu kvalitních her, které si na PC nevydělají, je opravdové minimum. -
-
Mxslím že Ninja Blade od nich byl přeportován celkem slušně
-
Šoupnul bych to Rockstar Torontu to jsou experti na portovaní her.
S ovládaní bych už si hlavu nelámal. Na zadní obal bych napsal kupte si gamepady a budte rádi, že to máte na PC. :) Ne dělám si prdel, když už na tom dělat.. tak předělat všechno.
-
-
Prosím, zrušit anonymy....Sice jsem byl vždycky proti zrušení, ale to co předvádí "klony" trola je katastrofa....
-
-
Aby ses neposral hovádko.
-
-
Ano mluvím o Tobě debílku. Honíš si tu ego? Nebo je na tebe registrace tak složitá, že neumíš opsat kód z obrázku?
-
-
povolit pouze registrované a zavést ignore list
-
Kdybych neměl BAN, tak píšu jako přihlášený... *9*
Jen tak pro info: Těch příspěvků, co se tváří jako bych je napsal, jsem tady celkově napočítal už kolem desíti za poslední dny... -
-
Kdo seje vítr..
-
-
Sklidí FUS RO DAH!
(Tohle je "witty one-liner", očekávám pluska.) -
-
HHH. Neskutočne som sa zase zarehotal. Od topiku Veskoslava az potialto. Ďakujem hoši.
-
-
-
Je to hrůza kolego.
Dostali jsme se do té nejhorší fáze: trolls trolling trolls.
Zachrání to je zásah z hůry. Zavedení povinné registrace by pomohlo, sice celkově ubude příspěvků, ale zase ubudou i blbý pindy.
A můj kontrolní kód j MLP = My Little Pony, takže mě dneska trollí i redakční systém.
-
-
-
No super! To by byla pecka :-)
Pokud by to opravdu dokázali provázat se Steam-em na slušné úrovni, tak by to bylo něco!
Nemyslím si, že by si to 90% stáhlo, Steam ochrana se sice dá obejít, ale! pak už žádně achievementy, online vazba s ostaními hráči, což je na této hře jedno z hodně unikátních věcí a myslím si, že hardcore hráči na které se tadle hra směřuje si to nenechají ujít ;) -
-
Doufám že ne, protože Steam a další službičky akorát otravujou život (můžou bejt sebevíc skvělé, ale já je pořád budu nesnášet) a nějaké achievmenty? *15* Bez achievmentů jsem žil až do teď, tak myslím, že to pár let ještě vydržím... Multiplayer taky nehraju, takže ikdyž si hru koupím tak cracknu a nebo to stáhnu z warezu (pokud hra bude vyžadovat Steam či jinou blbinu).
-
ja, ak by som si to kupil, ihned zhanam crack na to, aby som nebol naviazany na steam, achievementy a pod su mi ukradnute, ak chcem hrat offlinovu hru, tak jedine offlinovo
(stara skola) -
-
Přesně *4*
-
Tahle hra je bez online režimu jen poloviční..
-
-
Má pravdu ten člověk. Zanechávání zprav, sledování smrtí druhých, invadování a přivolávání pomocníků dělá z Dark Souls to co je.
-
Kecáš mrdky zmrdko.
-
-
-
-
Já chci DUST 514 na PC !
-
ja neviem ci sa podpisat alebo nie?Co na to pan Vavra? Su tam spravne zachody a klenba stropov? A co stromy? Je tam spravna flora to bude asi to najdolezitejsie.
-
No a budete si moct zahrat i prvni dil Demons Soul only on Ps3 *4*