-
Podepsáno, hned, jak tady o tom byla bleskovka.....
-
Začal jsem hrát Fallout 3!!
-
-
Klídek, myslim že než udělaj port (jestli ho vůbec udělaj), tak máš Fallouta dohranýho i se všema datadiskama. *3*
-
-
A jinak pro naše flamera trotlího. Např Skyrim je tvořen z 45% prodaných kopií právě z pc. Což 55% tvoří PS3 a XBoxCož z počtu 10 000 000 prodaných kopií (digitální ditribuce+krabice atd.) je více než slušné číslo. Dále tu máme Sc II, která má více jak 20 000 000 prodaných kopií a mohl bych pokračovat, to že zabedněnci jako Vymačkaný debílek to nevidí, to je věc druhá. Ti vidí jenom to porátství, které je na konzole tak málo rozšířené, protože je málo konzolí. Až bude 1 pc=1 konzole, tak si můžeme pooídat o pirátství.
-
-
Lzes ostatnim, nebo obelhavas i sebe?
Prodeje skyrimu: PC 1,75M; PS3 2,8M; XBox 4,85M.
PC ma tedy necelych 20 %. Na PC hru je to obrovsky uspech (dany hlavne zpackanymi konzolovymi verzemi - duvod proc i ja ho mam na pc) ale jinak slabota. -
hm neviem odkial beries zdroje, ale tak teraz si napisal uplnu kravinu ohladom Skyrim :D Za dva dni predali 3,4M kopii a podiel pc BOL iba 14% (zdroj http://www.gamesite.sk/ostatne/novinky/8066-predaje-skyrimu-v-prvych-dnoch.html)
cize 65% ja sakra prehnane a vymyslene cislo a ohladom SC2 je to only pc kde 20M je dalsi vymysel :)
EDIT: toto su officialne cisla, neoficialne sa predalo nieco malo nad 10M hier, ale samotny vyvojari to nepotvrdili. Preto je zaujimave ako tu ludia na fore vedia presne percenta :D -
LOL, prej ze Stacraft 2 ma 20 milionu prodanych kusu na PC...demente se koukni do guinnesovi knihy na nejprodavanejsi hry...hnupe *4*
-
-
Počítáme-li, že 10. září 2010 bylo prodáno už více než 3 000 000 kopií, počtáme-li, že vyšel 27.7.2010. Navíc byla spousta nárazových akcí, kdy byly buď slevy v ceně, přidané hodnoty (knížky, AudioCD). Číslo je nadsazené, sám Blizzard odhaduje cca 12-14 miliónů kopií, to nic ale nemění na faktu, že jdi idi*t. Navíc pokud podle té "knížky" je nejprodávanější Angry Birds, což je nesmysl, jelikož není placený....
-
-
Skyrim má 45% prodejů na PC, ale není to hra na PC.
Pohrát si s enginem, optimalizací a tak dále, asi by to číslo bylo lepší.
A samozřejmě, chci vidět, jak se budou hry na konzole prodávat mimo launch. Odpověď: blbě. Zatímco třeba steam dokáže hry prodat neskutečně. -
-
Osobně Steam preferuji, když jsou akce, ale když mám tu možnost, tak mám raději hry v kabici a médiem:) Sice u Sc II mám jako zákazník při koupi krabice k dispozici i digitální formu, ale prostě mít to na poličce je mi milejší než to vytahovat ze Steamu:)
-
-
-
Snad to vyjde, za minulou hodinu přibylo 1000+ hlasů, což je dobré. Asi se taky zapíšu, přestože nesnáším když někam na internetu musím psát pravé jméno a příjmení + Postal Code...
-
-
a jak prosimte zjisti, ze si tam nenapsal prave jmeno a postal code.
-
-
Já se tedy nepřipojím... *14*
Protože znovu už to nejde. *2* -
LOL tak to se asi podivěj, dyž budou mít petici se 100k podpisama, že si to koupi pak jen 1k lidí a zbytek klasicky zpirátí :)
Lol na ten jejich HC, to muzou žrát tak lidi co jim je ted 15 a nikdy HC nehráli, ty co hráli Ultimu underworld ze kerý dodnes všechno čerpá, EOB 1,2, ISHARY, Lands of Lore, Daggerfall atd., se jen usmějí a v ruce rozdrtí sklenici. :D
zdar -
-
jo ALE esi je to fakt normální RPG čemuž nevěřim, a esi je to tak dobrý jak se píše, čemuž taky nevěřim, tak esi to vyjde - o čemž pochybuju, a bude to stát rozumný peníze, což je prakticky vyloučený... tak si to koupim, možná .)
-
-
No DS byla snad jediná hra co mě zatím nutila k tomu abych si pořídil konzoli pokud vyjde na PC tak se na konzoli vykašlu.
-
-
Kez by to vyslo...Konzoli si kvuli teto hre kupovat nechci, ale zahral bych si ji z toho co o ni vim velice rad. Petice potvrzena.
-
Hraju od casu zx spectra, prvni konzíli jsem si poridil az pred rokem a pul a nelituji (tedy lituji, ze jsem tak neucinil driv, ze jsem si nechal ujit slavnou eru ps2). Tech must have her mam na konzoli vic, ale nevedel bych o nich, kdybych ji nemel. Myslim ze je tady spousta lidi, kterym by se libilo mit konzoli, ale nevedi o tom a nebo jim v tom brani predsudky a predpojatost.
-
-
hmm hardcore RPG? precital som recenziu, a vyslo mi z toho o dost tazsie Golden Axe
kde je tam roleplay? ze si zoberiem tazke alebo lahke brnenie? velmi hardcore...ak tam nieco take je, prosim v diskusii o doplnenie -
-
Nuž co jsem vypozoroval z různých zdrojů, tak mi to přijde více RPG než třeba Diablo. Ale to nic nemění na tom, že se, dle mého, jedná spíš o akční RPG s hardcore obtížností.
Hardcore RPG bych to rozhodně nenazýval. -
-
Ano,je to hardcore RPG,můžeš to pozorovat z jakých úhlů chceš,dokud si to nezahraješ,nepochopíš.
Prostě stará škola,neuvěřitelně úžasná hra. -
-
Samozřejmě nehrál jsem, pouze koukal na YouTube. Na můj vkus tam schází možnost rozhodování hráče jak dál v příběhu, nějaké ty vedlejší úkoly, svoboda v pobíhání hráče, nějaké ten crafting.
Samozřejmě, můžu mít zkreslené informace, zatím jsem ani to walkthrough nedokoukal do konce. Je to vše pouze můj dojem. Ale pod hardcore RPG si představuju něco jiného. Hlavně tam potřebuju mít partu spolubojovníků, ovládat to z izo pohledu a mít systém aktivní pauzy *3*.
To ale nic nemění na tom, že hra vypadá úžasně a v případě vydání na PC bych jí dřív nebo později koupil. -
-
hrac se sma rozhoduje jak dal a svym hranim tvori pribeh, svoboda pobihani tam je, crafting taky - holt to jsou ti youtube hraci :-)
-
-
Hehe, asi jsem holt nepozorný divák *1*, ale ta skupina tam není.
-
-
-
-
-
Tak nějak. Taky prosím o doplnění *1*
-
-
tak uz galerie by mohla neco naznacit :)) http://games.tiscali.cz/dark-souls-13998/galerie/208990 .
-
-
-
At uz nakonec Dark souls na PC vyjde ci nikoliv, tuhle hru musim mit. V nejhorsim pockam az cena PS3 nebo Xboxu klesne postupem casu tak na 3 litry a pujdu do toho. Preci jen, par veci z konzoli bych si rad zahral, mimo Demons Souls a Dark Souls kuprikladu Siren 2: Blood Curse, to jsou zkratka gamesy, u kterych citim ze to za nakup konzole stoji.
-
44 k je pro ne malo z ekonomickeho hlediska neatraktivni kdyz prodali 1,5 mega kopii na brzdice vyvoje her tzn konzoly. Az tam bude pres 500 k tak je to mozna zaujme, otazka pak je jestli vsichni co se podepsali si to pak koupi :)
-
-
Na druhou stranu velká spousta lidí, co by si to koupila, nemá o nějaký petici ani tušení...
-