-
"Doktore, ty to fakt kazíš. Nech ho, hňupa." *1*
-
Počítáme-li, že 10. září 2010 bylo prodáno už více než 3 000 000 kopií, počtáme-li, že vyšel 27.7.2010. Navíc byla spousta nárazových akcí, kdy byly buď slevy v ceně, přidané hodnoty (knížky, AudioCD). Číslo je nadsazené, sám Blizzard odhaduje cca 12-14 miliónů kopií, to nic ale nemění na faktu, že jdi idi*t. Navíc pokud podle té "knížky" je nejprodávanější Angry Birds, což je nesmysl, jelikož není placený....
-
No a co by tedy vyhrálo pro tebe cenu nejlepšího letošního RPG?
-
!íšpel ej mirykS
!gmo akčars ej otoT -
llllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll hlavně z inventáře co? :D Dávám tomu 3 rroky než z toho modeři udělaj hru, zatím ignoruju
-
No ale když někdo myslí že Zaklínač je RPG tak je to těžký, nebyl sem chopnej to hrát, a to sem se nutil, hodně hodin, ale je to IMO totalni BS linearní a tupej, možná s ok grafikou. Esi je tohle to samý, nemám vůbec zájem. Stejně tady všichni zaklínače veleběj, takže prostě místní názory nelze brát v potaz. To samý dragonage, totalni bulshit kerej sem nebyl schopnej hrát ani když sem se nutil. A to to tady dostalo hodnocení jak sele :D Obě ty blbosti
-
hm neviem odkial beries zdroje, ale tak teraz si napisal uplnu kravinu ohladom Skyrim :D Za dva dni predali 3,4M kopii a podiel pc BOL iba 14% (zdroj http://www.gamesite.sk/ostatne/novinky/8066-predaje-skyrimu-v-prvych-dnoch.html)
cize 65% ja sakra prehnane a vymyslene cislo a ohladom SC2 je to only pc kde 20M je dalsi vymysel :)
EDIT: toto su officialne cisla, neoficialne sa predalo nieco malo nad 10M hier, ale samotny vyvojari to nepotvrdili. Preto je zaujimave ako tu ludia na fore vedia presne percenta :D -
Ach jo, už zase... Redaktoři, vy to vidíte, že je to z jiných IP než používám!
-
Konzolovka, která svojí kvalitou překonává většinu PC her. Nicméně vyšlo to na něco jiného než PC, takže je to špatná hra, že?
-
Výjimka.
***** ****** jim řekl, že se jim má líbit, tak se jim Skyrim líbil.
***** ****** by mohl začít vydávat týdenní články o tom, co se má českým hráčům líbit, byla by to pecka. -
juuuuuu analekj maaam raad
-
Proč? Skyrim byl konzolový až na půdu a všeci se z tého mohli podělat, jak je to ovládání boží... *6* *7*
-
jo ALE esi je to fakt normální RPG čemuž nevěřim, a esi je to tak dobrý jak se píše, čemuž taky nevěřim, tak esi to vyjde - o čemž pochybuju, a bude to stát rozumný peníze, což je prakticky vyloučený... tak si to koupim, možná .)
-
40000 podepíše.
4000 koupí.
30000 upirátí.
6000 neunese, že hře zůstanou nějaké konzolové prvky a buchne jim z toho hlava.
Ať žijí PC! -
Taky mě štve, že už dvakrát si tady někdo používal můj nick... *16*
-
Velmi těžce! Doteď nevím, za co jsem ho dostal... *13*
-
To nebýt vtip, to být opravdové! *16*
-
Opakovaný vtip přestává být vtipem, v tvém případě je "opakovaný" slabé slovo. *4*
-
Jak se žije s banem? *1*
-
Co ta moje, ta se nelíbí? *14* *5*