-
?šílsymen ,ínlánigiro ěnčetatsod kcin jům ej ež ,mílsym áJ
!!onodamirP -
To je riziko, ktere by museli hraci podstoupit pokud by chteli port Dark Souls. *5* Vsak takhle to preci dnes chodi ne? Spokojenost hracu az na poslednim miste.
-
Náhodou... Vždyť jsem tě třeba ani jednou neurazil, ani tě jinak nenapadl a neznevažoval tvůj názor. Nebo se snad pletu? *3*
-
A co když vydají nedodělaný paskvil? Vrátí peníze?
-
Jasně, ty nic, ty muzikant! *1*
-
Kde to mám taky podepsat?
-
Jedna bába povídala...
-
Fanoušek po třiceti hodinách, já po třiceti minutách... *13*
Kdyby to někoho zajímalo, tak mi začaly dialogy běhat tak rychle, že jsem nebyl schopný pobrat děj (hry hraju bez zvuku, poslouchám u toho hudbu, ale ani se zvukem se to nespravilo). -
Ja bych to byt jimi udelal tak, ze bych hracum nabidl hru si predobjednat (ihned za ni zaplatit) bez moznosti zruseni (pouze v pripade, ze by hra nakonec nevysla) a kdyby tech predobjednavek bylo dostatek, hru pak na PC portnout. Takhle sice 40 000 lidi vola po PC portu, ale sotva polovina z nich by si ji skutecne koupila a to je jednoduse malo. To by se rekl bych PC hracum prilis nelibilo. *2*
-
I fanoušek vidí když po třiceti hodinách hraní se nedostane dal kvůli bugu v questu..
-
LOL, jaké nepřístojnosti? *15* Vždyť mé příspěvky se nesou ve vždy velmi civilizovaném duchu! *2*
-
On reglý je, ale má zrovna banána za nepřístojnosti v diskuzích.
-
Já reglý jsem, akorát že mám BAN, i když vůbec nevím proč... *13*
-
Staci se zaregistrovat, aby to bylo poznat.
-
Samozřejmě nehrál jsem, pouze koukal na YouTube. Na můj vkus tam schází možnost rozhodování hráče jak dál v příběhu, nějaké ty vedlejší úkoly, svoboda v pobíhání hráče, nějaké ten crafting.
Samozřejmě, můžu mít zkreslené informace, zatím jsem ani to walkthrough nedokoukal do konce. Je to vše pouze můj dojem. Ale pod hardcore RPG si představuju něco jiného. Hlavně tam potřebuju mít partu spolubojovníků, ovládat to z izo pohledu a mít systém aktivní pauzy *3*.
To ale nic nemění na tom, že hra vypadá úžasně a v případě vydání na PC bych jí dřív nebo později koupil. -
jj taky bych chtěl a ještě Red Dead Redemption *1*
-
Jo aha, mno *15* Už se těším, až můj nick bude používat polovina diskutujících a redaktoři za vše budou hanit jenom mě... *5*
-
Si zapni Maria, tam budeš moci zabíjet příšery hned:-D Navíc pokud se ti zdál Zaklínač těžký, co takhle si snižit úroveň? A lineární? Nenech se vysmát, člověk mohl ovlivňovat, co se stane, sice ne moc, ale mohl......A DA bulshit? Proboha, co je podle tebe dobré RPG z poslední doby? A neříkej poslední DS, to by totiž o Tobě dost vypovídalo.
-
!3 woR stniaS
-
Hnidopichu.
Pravej fanoušek chyby nevidí.