Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha, 10 bodu. Vyborne, ta hra si to kazdopadne zaslouzi. Uz ale vidim jak si to hraci pobezi koupit a potom s hruzou zjisti, ze je sejme prvni monstrum na mape a ani se u toho nezapoti. DS je takove pokracovani ke klasice zvane Ghosts and Goblins, alespon pro mne. Ta hra take byla neuveritelne tezka ...
    • Debilni internet. Sorry za double-post, jsem fakt necekal ze ten zasrany dial-up co mam dokaze i tohleto...
  • Haha, 10 bodu. Vyborne, ta hra si to kazdopadne zaslouzi. Uz ale vidim jak si to hraci pobezi koupit a potom s hruzou zjisti, ze je sejme prvni monstrum na mape a ani se u toho nezapoti. DS je takove pokracovani ke klasice zvane Ghosts and Goblins, alespon pro mne. Ta hra take byla neuveritelne tezka ...
  • misho8723
    Ak by som mal na výber z RPGčiek Dark Souls a Zaklínača 2, vždy by som si radšej vybral Zaklínača 2... Dark Souls možno je v tom, čo robí, majster, lepší v tom, že to, čím chce byť, je dotiahnutý do konca, ale ja mám radšej v RPG hrách príbehy, postavy, históriu sveta, možnosti, ovplyvňovanie sveta okolo seba a v tom je pre mňa istotne lepší Zaklínač 2.. bitky mňa dáko nezaujímajú, aj keď súbojový systém v Z2 sa mi veľmi páči.. čiže síce škoda, že DS je len na konzoly, ale som rád, že na PC mám tú pre mňa lepšiu variantu
    • To je hloupe srovnani, to je jako srovnavat letecky simulator s automobilovym s tim, ze ten automobilovy je ti bliz. Tyhle hry se primo srovnavat nedaji a neprimo, kazda ve svem oboru, pak ds je desitkova hra, naprosto skvostna a excelentni, kde vyhraey mohou byt jen k nekterym bugu, jenz snad budou opraveny. Zaklánac takovy desitkovy top titul neni. I presto ti samozrejme muze byt blizsi. Ale pro nas priznivce takticko akcnich rpg her je to svatek, hra ktera se urodi jednou za 5 let. Naposledy jsem takhle byl nadseny z monster hunter freedom 2 na psp. A pc platforma ma smulu, ze zadny takovyhle kvalitni titul v tomto zanru na ni neexistuje. Imho si only pc hrac ani nedovede predstavit co je to zac a jak je to chytlave. Alespon ja pred par lety, kdy jsem byl pc only, bych to nedokazal. Tohle se musi zazit.
    • Zaklínač 2 a Dark Souls jsou uplně jiné hry, proč je porovnávat? Dark Souls neni RPG v tom pravym slova smyslu, má blíž k akční hře.
  • 10 to zase bude poprask
  • Může mi tu prosím někdo vysvětlit proč jsou všichni tak nadržený na Diablo ?! Nechcu tu vyvolávat flame nebo tak něco, tohle by mě ale vážně zajímalo. Dohrál jsem obě, dvojku 2x jednou bez datadisku, po druhý s ním. Bavilo to, ale né tak, že bych to musel hrát několiksetkrát jako jiní. U mě tohle všechno obstaraly Fallouty, není rok kdy bych aspoň jeden nedohrál znova ať jedničku, dvojku nb teď NV je tím pánem. Předem děkuji za vysvětlení..
    • ZvacA
      Mě osobně Diablo minulo velikým obloukem, ovšem nezpochybňuju kvalitu obou předchozích her a zvlášť jejich vliv na hráče, kteří tomuto titulu podlehli ( v tom dobrém samozřejmě ) a kteří jsou ochotni mu věnovat čas i po tolika letech stále dokola s velikým nadšením. Nicméně, dovolím si tvrdit, že je v tom i jistá dávka nostalgie a každá nově ohlášená hra se stejným jménem, u které člověk blbnul za mlada nebo se stala jeho oblíbeným titulem, který mu prostě přirostl k srdci, většinou vyvolá nadšené ohlasy a nadějná očekávání. Podle mě někteří vidí " nadrženost na Diablo " moc černě, je to jen logický stav lidí, kteří se těší na pokračování jejich oblíbené hry ( otázka, jak to dopadne je samozřejmě věc jiná ), ovšem nic v tom zákeřnýho, přehnanýho a podobně nehledat. Konekonců, sám si naznačil, že kdyby se znovu mělo něco objevit v rámci Falloutu, budeš nejspíš učůranej z toho podobně, takže co je na tom nepochopitelnýho?
      • jde spíš o to, že ve fallout se dali problémy řešit několika způsoby, spousta postav, dialogů, velkej otevřenej svět atp... oproti Diablu, kde jsi všechno řešil levým tlačítkem myši.. v D2 s mi líbí příběh, atmosféra a určitě generický prostředí a % drop.. ale porád mi tam něco chybí a 11let nemůžu přijít na to co, tak jsem doufal, že mi to tu někdo osvětlí *4* myslim, že "M" to řekl pěkně, ale tohle jsem zažil u WoWka u Diabla mě to nějak minulo asi.. *2* no nic dík za vaše názory.. bohužel mě to asi taky nemine a Diablo 3 si též pořídím *1*
        • Podle me je Diablo skoro neco jako Doom 1&2, nebo Serious Sam. Utoci na nizky pudy hrace, kosit, kosit, kosit, do zblbnuti a jeste navic kosit a kosit,... (k tomu spetka poutavy atmosfery). Coz rada lidi se tomu rada podda a nekteri se stanou i zavislaky. Nic vic bych za tim nehledal *3*
    • sberatelska vasen - sestavit set a mit zbran ke svemu buildu, vlastne tvorba celeho buildu je zabava, kdy pilujes postavu podle svych predstav a kolikrat holt i kvuli tomu zacnes uplne od zacatku jelikoz D2 postrada respec bodu. Ta radost, kdy ti padne konecne item co ma zatracene malou sanci na drop. Jednou me synovec vzbudil ve dve v noci, ze mu padl rare dagger (LA2) s percentualni sanci ani ne procento. Chlapec misto koure dostal pochvalu a ja do rana radosti neusnul *2* (odbocil jsem jen pro priklad)
    • 1000 lidi 1000 chuti diablo= nejlepsi hratelnost nekolik moznosti jak kosit mrdky za kazdou postavu paradni atmosfera a radost z padleho unikatku :) porad popdpora od blizzardu i kdyz je hra stara 3 obtiznosti randomovy spawn mrdek s ruznymi schopnostmi cili clovek nehraje porad to same je rozdil obtiznost normal nightmare a hell :) Fallouty mam rad vsechny i ty nove v fps ale diablo ma jine kouzlo :) a 3ka verim ze bude jeste lepsi nez 2ka .) ale jak rikam 1000 lidi 1000 chuti nekomu se to libi nekomu ne ale to je kazdeho vec
    • Vsichni ne, jsou lidi, ktery Diablo 3 vubec nezajima, protoze jednicka a dvojka jim pripadala jako ztrata casu, pobihat generickejma urovnema, a klikat mysi jako blazen. *3*
    • Malleth
      Tak Diablo bude hlavně super v tom, že Blizzardi vymakají design jako takový. Jejich hry jsou navíc velice dobře polishované a návykové. Nicméňe i tak je plno her na které se těším víc. Například Last Guardian, MGS:Rising, Risen 2
    • Ringwraith
      Protože lidi jsou hotoví z Diabla 2. Ano, je to dobrá hra, ale v té hotovosti hrají i jiné faktory. Jako třeba, že lidi v té době nic jiného nehráli atd.

No a když po letech vychází Diablo 3, tak je to jako návrat mesiáše. A víš co, Blizzard má pověst té firmy, co dělá vše dobře a blablabla.

Takže jo, Diablo 3 bude dobrý, ale hype a zcákaní fanoušci to přehání....
      • Jde hlavně o multiplayer. I dnes pokud někdo chodíte na lan party, tak je COOP diabla v podstatě nepřekonaný. Možná se světlou výjimkou borderlands, ale to je zas natolik odlišné, že spustě lidem nesedne.
  • tak o tehle hre opravdu nic nevim. jeji jmeno i jmeno jejiho predchudce me nic nerika. z recenze, videi i obrazku sem krome toho, ze to je akcni rpg, moc nepochytil o jakou hru se jedna. presto bych si ji moc rad zahral
  • Malleth
    Dark souls jsem dohrál před týdnem. To hodnocení si rozhodně zaslouží. Zvlášť když vezmete v úvahu že takový projekt dokázali udělat za dva roky. Osobně mám ale radši Demons Souls
  • To je asi jedina hra co lituji ze neni na PC .... Ale zachvilku tady mame diablo a pak uz na jine hry nebude cas :)
  • Ellendway
    Divil bych se, kdyby tady u bylo jiné hodnocení než je 10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit