Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Páni, koukám, že to tady docela ožilo *8*
    • Ale recenze PC verze od TG nikde, palec dolu. Zrovna od TG bych cekal ze po vydani PC verze prijde alespon s nejakym clankem nebo shrnutim.
  • MidnighT91
    Hraju za ženu, wanderer, lvl 36, nejpoužívanější zbraně - jednoruční meč a štít, kopí a štít a luk... No a moje atributy jsou:
    VIT:18
    AT:12
    END:17
    STR:19
    DEX:20
    RES:13
    INT:11
    FAITH:9
    Jinak nevím teda, kde sehnat lepší zbroj, (pořád mám pro wandererku tu první... Kroužkovou jí dávat nechci a kromě té jsem našel jen pár hábitů spíše pro kouzelnické typy a tu ninja zbroj) No a lepší meč taky nevím kde obstarat, drake sword už opravdu nestíhá a vylepšit nejde... Ale to lighting kopí je parádní...
    • Pokud mohu doporučit, vem si nějakou zbraň, se kterou se ti dobře hraje. Vylepši si ji na co největší úroveň to jde (jednou ty kameny musíš použít a teď je na to nejlepší doba) a začni používat buffy. Nakup ohnivé resiny od nemrtvé ženské z kanálů u Firelinku, nebo nafarmi elektrické resiny od obřích hub. Hnedka bude tvůj damage úplně jinde. Pokud máš pyromanci flame, neboj se power within, to zvyšuje veškerý fyzický damage přímo brutálně!
      • Myslis ze byla moudra volba nastrkat ty kameny do toho mece cerneho rytire? vyhnal jsem to na +2 a dmg ma fakt peknej jenom si rikam jestli jsem to trochu nevyplejtvaj.
        • MidnighT91
          Jo hraju dex charakter takže raději kopí místo halapartny, i když má brutální damage... Ta první zbroj pro wanderera je krásná s tím havraním peřím kolem krku ale klidně už bych ji vyměmil za lepší... Jinak co jsem četl tak ten těžkej obouruční meč od černého rytíře má rádo hodně lidí a +2 je ještě málo vzhledem k tomu že můžeš mít i +10... Kameny můžeš koupit od Andreho (kovář) má jich tuším 98 ale jsou dost nákladné... Epic - Pak teda napiš jak do minulosti a kde sehnat lepší věci pro dex...
          • Nee, tohle na tu zbraň nefunguje. Zbraně černých rytířů jsou speciální a potřebuješ na ně twinkling titanite, kterej teď dostaneš pouze z ještěrek. Později je budeš moci kupovat, ale stojí cca 5000 za kus...
            Do minulosti až po Anor Londu a OS *3*
    • Ok, máš to poměrně dobré. Akorát trochu vyžeň vit nahoru, ať víc vydržíš. Podle toho jak jedeš str/dex, tak bych doporučoval halapartnu, je to úžasná zbraň (a hlavně upgradovaná). Hned po Sen's fortress máš možnost vzít crystalovou halapartnu a ta je daleko silnější. Dobré brnění najdeš v lese směrem k prvnímu bossovi, ale pokud ti chceš bát hodně pohyblivý, tak si to svoje nechej. Jinak, jakmile uděláš Anor Londo, hned se vrhni do minulosti, klidně ti napíšu, jak se tam máš dostat. Jsou tam úžasné věci pro dex buildy...
  • MrSanta
    Má to cenu hrát bez gamepadu?
    • MidnighT91
      Osobně ti doporučím ať se druhému exu raději vyhneš protože ho pavažuju oproti jedničce za naprostej propadák... Samozřejmě jestly ti jde o doplnění universa tak to je něco jiného... K tomu New Vegas, je to úplně jiná hra než trojka dokonce se to přibližuje starejm falloutům i když je to fps + tps... Skyrim je super na trolla se vy*er jen další hater, už tam mám dohromady asi 8 giga modů... Mass effect 3 konce už jsou lepší a jestly jsi hrál celou sérii tak je rozhodně lepší to dohrát, ale počkal bych až vyjdou všechny dlc a pak je v packu stáhnul od skidrowa stejně jako do dvojky a jedničky... Riddick doufám že si nevyhodil prachy za původní první díl a koupil jsi Assault on Dark Athena jsou to oba díly dohromady!!! Jinak je to parádní hra... System Shock ani nebudu zmiňovat, zrovna nedávno jsem ho znou dohrál... Docela se divím že nezmiňuješ Zaklínače, geniální hra...
      Ale Dark Souls to je něco úplně jiného než všechny jmenované, garantuju ti že se to naprosto odlišuje od čehokoliv co si doposud hrál...
      • MrSanta
        Riddicka mám z GOGu. Je to Athena a bez DRM. Sice nemá MP, ale ten mě vůbec nezajímá. F:NV už mám nahráno asi tak 80 hodin a stále je co dělat v "základní" hře (mám tu ultimátku ze Steamu). A k tomu navíc ty DLC. Ve Skyrimu už jsem odkroutil přes 300 hodin, zabavím se bez problémů i bez modů. Já jsem spíš na vanilla verze. ME3 už mám, odehráno zatím odhadem tak 30 hodin. Zaklínače mám, ale čas na něj prostě není. To samé třeba Arcanum. Když to vezmu podle seznamu her co mám v profilu, tak tam bez problémů najdu tak 10 her, který bych si rád zahrál hned teď. Proto se snažím kupovat her co nejmíň... A to jsem pozapoměl na Far Cry 3 - z toho by se taky mohla vyloupnout dobrá hra.
        • No vidis tak to uz F:NV ani Skyrim hrat nemusis a muzes se soustredit na DS :D
          • Jenom jsme zase offtopic a budou nas muset vymazat nebo vyhnat nekam jinam zase :D
            • Njn diskuze na games je proste o hejtu :D
            • MrSanta
              Furt lepší takovejhle offtopic, než ten "on topic" ve který se zvrhne skoro každá diskuze *2*
          • MidnighT91
            S xcomem s váma naprosto souhlasím nikdy jsem tu hru předtím nehrál, nějak mě nezajímala a pak, bylo to asi v době ohlášení XCOM: Enemy Uknown jsem si o té séri přečetl pár komentářů a článků tady na games a rozhodl jsem se si doplňit herní vzdělání a pořídil jsem kompletní sérii jak ufo tak xcom... Hrál jsem pěkně od prvního dílu a nelitoval jsem jediného haléře a to ani za Terror from the Deep...
            • Ja ji puvodne hral vywarezenou se skvelou cestinou protoze tenkrat jsem jeste anglicky neumel ale to uz je let. Pak jsem si ji na steamu koupil i kdyz jen za nejakejch 5 euro a hral znova a doted si myslim ze jen malo her melo lepsi hudbu nez prvni ufo.

http://www.youtube.com/watch?v=ZAyzVA8Z9
      • S posledni vetou se plne a zcela ztotoznuji. Plati to jak pro atmosferu a grafickou stylizaci tak pro gameplay mechanismy.
        • MidnighT91
          Lepší soubojovej systém jsem v žádné hře nezažil a to ani ten v batmanovy kterej je považovanej za jeden z nejlepších...
          • Batman je hlavne uplne neco jinyho. Ten soubojovej system v nem je super a bavi me ale neda se to s DS vubec srovnavat. Jedina hra ktera me mozna napada ze by to srovnani snesla je Zaklinac 2 i kdyz je pravda ze uz to mam trochu v mlze. Mam pocit ze to ale bylo taky o takovem otukavani se a cekani na spravny okamzik k vypadu (alespon zezacatku protoze pozdeji po nalevelovani stacilo jen nabehnout a vsechno rozsekat).
            • MidnighT91
              Jo dvojka zaklínač byl hodně dobrej a jelikož jsem koupil a hrál až rozšířenou edici tak jsem to kvůli těm ultimátním zbrojím hrál rovnou na nejtěžší obtížnost... Dalo mi to strašně zabrat ale stálo to za to, co se universa, příběhu a atmosféry týče je pro mě zaklínač bezkonkurenční prostě mi ta slovanská atmosféra strašně sedla i když ve dvojce už z toho tak nedýchala... Proto mám nejradši jedničku... A těď na dvojku ještě budou módovací nástroje...
            • Njn to jsem bohuzel vubec nehral.
            • A co Severance: Blade of Darkness? Ta hra mi přijde mnohem bližší DS než nějaký Zaklínač, souboje jsou taky dost podobné.
    • Ma. Hraju to bez gamepadu a je to relativne v pohode. Jediny co je trochu neprijemny ze kdyz jedes mysi nahoru/dolu tak to meni cile kdyz mas nejakej zamknutej. Urcite taky vrele doporucuju zmenit nastaveni klaves to originalni totiz opravdu stoji za prd.

Na gamepadu jsem to zkousel ale ja jsem s tou veci totalne levej a nejsem schopnej se stim naucit pracovat takze pro me bude klavesnice s mysi asi vzdycky lepsi.
      • MrSanta
        Krucinál, já doufal, že to bez gamepadu nemá cenu. Takhle si to budu muset koupit k vánocům. Kde na to mám, herdek, brát čas *1*
        • Doufals spatne! Jestli do vecera nebudes mit vytvorenou postavu a povidat si tady s nama tak uvidis :D
          • MrSanta
            Na to zapomeň *3*. Nákup nejdřív na vánoce na Steamu v akci. Teď toho mám až nad hlavu. Stejně ani po těch vánocích na to nebude čas. Těch her na to-do listu mám až běda... *8*
            • Xcom je pro me absolutni srdcovka proto se moc moc moc bojim co s tim kuci udelaj... Uz ted ale vim ze bych uvital kdyby se vic drzeli puvodni grafiky protoze ten novej styl "mam ledky i na prdeli" kterej se vsude cpe mi leze krke :D Vlastne by mi uplne nejvic sedelo kdyby vzali puvodni xcom a predelali ho do lepsi grafiky a 3D. Za ant-farm zakladnu maj ale plus.

Jinak je mi jasny ze to je vsechno vec osobniho vkusu ale to bych nebyl ja abych si alepson trochu nezatrolil a nenapsal na vsechno svuj nazor :D
            • MrSanta
              XCOM myslím ten novej, já musím počítat hodně dopředu. Je v podstatě jedno jakou hru hraju, dřív jak za měsíc ji stejně nedohraju. Většinou mi to trvá spíš dýl. A tahovky jsou moje, na to prostě Dark Souls nemají. Ostatní je věc osobního vkusu. Bylo mi jasné už když jsem to psal, že se na mnohém neshodnem *3*
            • Pffffffffffff

ME3 bych ani nedohraval protoze te akorat ten konec nastve :D
              Fallout: NV mno slysel jsem ze to je lepsi nez Fallout 3 ale teda taky bych te v tom asi nepodporil. Skyrim je... no zeptej se trolla :D Do DE ti ryt nebudu, to se mi vcelku libilo protoze mi to prislo jako prijemna vyzva ale rekl bych ze DS vtahne vic. Riddick je fakt dobrej, toho bych si hodil pred DE a po DS :D Borderlands radsi komentovat nebudu tam jsem se s vetsinovym nazorem bohuzel neshodl ale treba dvojka nebude tak strasnej stereotyp. Bioshock mi moc nesednul a k dohrani jsem se musel fakt premahat. Xcom jeste nevysel a jestli myslis ten starej tak v tom te bohuzel musim podporit. Kazdopadne jsem ti to tu hezky seskrtal abys na DS to mel vic casu :D
            • MrSanta
              To se snadno řekne dej to někam výš. V podstatě nedělám nic jiného *1*. Ani ten Mass Effect 3 jsem ještě nedojel. Na "dokončení" čeká Fallout: New Vegas, mágové ve Skyrimu, druhý průchod DE:HR (a na ten navazující neodolatelná chuť projít první dva díly). Taky bych si rád zahrál Riddicka, který jsem nedávno pořídil na GOGu. Navíc se na mě hrne Borderlands 2 a XCOM: Enemy Uknown. A taky mám strašnou chuť na System Shock 2. A když už jsme u těch šoků, tak bych už konečně chtěl zahrát ten BioShock 1, který už mám dva roky.
              To se furt říká, jak nic kloudnýho nevychází a já nevím co hrát dřív... A Kotor, kurnik *8*.
              Snažím se kupovat pouze to "nutné" a stejně nestíhám.
            • Tuhle si dej do to-do listu nekam vys. Myslim ze stoji za to :D
  • MidnighT91@tiscali.cz: Jaký máš momentálně build, abych ti když tak mohl poradit?
    Já teď hraju s tímhle:
    VIT:20
    AT:19
    END:15
    STR:14
    DEX:20
    RES:12
    INT:44
    FAITH:8
    • Jsem cca v polovině hry a chystám se vrhnout na DLC obsah (zase).
  • MidnighT91
    Zajímavé, moc, moc zajímavé... Po vstupu jsem smozřejmě nečekal že rovnou dostanu ostrým kůlem do břicha (od schodů *8* ) serpenti jsou dost nepříjemní obzvlášť ti s elektřinou, každopádně zatím nemůžu sehnat lepší meč než je drake sword... Nejlepší meč co mám má damage 90 vylepšit ho ale tak aby byl lepší než drake sword by si vyžadovalo moc kamenů a to mi příjde škoda vzhledem k tomu že každou chvíli určitě najdu lepší jednoruční meč...

V jednom místě vidím na konci úzké chodby stát hada a za ním světlo, tak se po něm rozběhnu s kopím a z ničeho nic ho odpálí obrovská koule přičemž já se zastavil asi centimetr od ní, v ten moment co tam proletěla jsem se samozřejmě tak lekl že jsem uskočil dozadu (i se židlí *15* )

Dole jsem pokecal s papiňákem a nad ním pak sebral podivně tvarovanov věc (snad meč či co)... Moc jsem tam toho zatím nenašel pár duší a asi dva prsteny ale vypadá to že mám zatím všechno...
    • MidnighT91
      Pomocí té koule jsem pak rozbil tu zeď u které stál had a tam jsem osvobodil čaroděje, taky jsem zjistil že papiňák za tu chvilku někam odešel... Co mě naprosto dostalo a nečekal jsem to, byla ta truhla dole co mě chtěla sežrat... Do té díry, hned tam jak odcházíš od té truhly směrm ke schodišti, jsem nechal padnout asi čtyři koule a další pak rozbila zeď, tam byl u mrtvoly jeden z těch prstenů mám dojem a slepá chodba končící v propasti... Taky jsem nečekal že dole v tom bahně budou další 4 beznožníci, to jsem nezachápal...

Dál jsem se zatím nedostal poprvé jsem umřel nahoře kde je elektrickej had a nejtenčí mostek s houpajícíma sekáčkama, hada jsem přehlédnul a on mě shodil dolů... Každopádně tam odkud létá koule jsou ten jedinej slepej průchod, aby koule padla hned po vystřelení do propasti, vidím tam most hada a duši ale nemám páru jak s tam dostat... Řekl bych že když půjdu dál přez ten tenoučkej mostek tak tam nějakou cestu najdu...

Z Firelink Shrine odešla ta němá ženská a taky ten úplně první borec co mě tam přivítal... Taky se tam ukázal mluvicí cosi jako had co furt přežvikuje a chce abych ho krmil předmětama a kamenama (za to dostanu jen duše?) Taky borec se zázrakama furt běduje kde je jeho paní (neměl náhodou odejít s ní a s jejíma kumpánama do katakomb???)
      • Dobře ty, vítej v Sen's fortress. *1*
        Jinak tu truhlu zabij, dostaneš z ní kopí, které je daleko lepší než Drake sword (už ho musíš za něco vyměnit, nejspíš už sis všiml, že přestává stíhat). Jak jsi viděl toho hada a poklad v té místnosti kde létá koule - jdi prostě cestou nahoru, jak jsi šel a brzy tam cestu najdeš. Jakmile se dostaneš do nejvyšší části, budeš na střeše pevnosti a už tě čeká pár otravnejch nepřátel a boss.

Ta němá ženská je mrtvá (zabil ji ten zlatej rytíř, když jsi byl u druhého zvonu). Ten úplně první borec šel do New Londo ruins a borec se zázrakama se tu paní ztratil (podle něj), ale až ji najdeš, tak tě čeká velké překvapení. *3*
        • Té firekeeperce tam zůstalo brnění a černé oko, doufám, že jsi to sebral. Pomocí něj budeš moct napadnout toho zlatého rytíře a bojovat s ním o její duši (a pokud ji vrátíš na její místo, znovu to tu holku oživí) a navíc získáš jeho prsten, což je asi nejlepší prsten ve hře...
  • A je to... rozehral jsem to nanovo a uz jsem skoro tam kde jsem byl. Slo to opravdu hladce a z byka mi vypadla zla byci helma kterou jsem predtim nemel a ktera proste vypada skvele :D Jenom mi ted zase vubec nejde porazit toho parchanta za mostem v basementu... Predtim jsem k nemu sel asi 20x nez se mi konecne podarilo prijit na to ze se nemam pokousek okolo nej protahnout ale spis ho locknout a bojovat co to jde ale najednou je to tezsi nez se to zdalo predtim. No dal jsem tomu tri pokusy a zbytek zase nekdy jindy. Je to bohuzel presne ten blbej uzkej prostor kde mi muze z ty kamery jebnout.
  • A ted to tady uplne zemrelo... no nic... :D
    • Lol, tak něco poutavého napiš. Jak probíhá hraní? Já se už dostal do nového obsahu s novou postavou (a ještě to musím udělat se starou na ng+, to bude maso)...
      • Nemuzu... pracuju... a pak mam jeste povinosti :(
        • Nj, to je život. Já teď taky nemám čas na hraní *3*
  • Jupi mame svoje vlastni Dark Souls forum :D
    • Jo jo *14*
      • A v cem byl ten chlapek s tema krystalovejma vecma tak zasadni? Kvuli tomu bonfiru co je za tema dverma nebo je tam vic duvodu? Premyslim ze bych to znova rozjel s tim univerzalnim klicem misto pendula.
        • Kupříkladu ti prodá brnění Artoriase...
          Jinak univerzální klíč se dost hodí, můžeš s jeho pomocí účinně přeskočit některé oblasti...
        • Prodá ti brnění některých bossů a může ti dát užitečné rady, když si od něj něco koupíš.
          • Aha... no ja mel hlavne zalusk na ten stit. Mel docela brutalni bloky... no nic tak jeste jednou a lepe :D

Ale zase pendulum mi rekne o kazde pasti nebo o kazdem predmetu :D
            • Nj, rozhodnutí je na tobě *3*
  • První český Let's Play na internetu http://www.youtube.com/watch?v=T0KqyL3E80I&list=PL5E2BEF45BE2F6FBD&index=1&feature=plpp_video
  • Cus, hele víte o nějakým českým forum nebo stránce ohledně Dark souls? Díky :)
    • http://console-forum.net/tema/114163-dark-souls
    • Taky se přidávám. Rád bych o hře pokecal s "našincem"...
      • saburo
        i ja zvedam palec na znameni souhlasu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší