Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fajn recenze, až na pár nepřesností. Pár rad nováčkům: nejjednodušší (a velmi zábavný) způsob jak hrát DS, je vždy v nové neznámé oblasti hodit na začátku White soapstone sign a nechat se přivolat jako pomocník jinému hráči. Ve 2 (či 3) je hra jednodušší a hlavně neriskujete absolutně nic (při smrti jako wraith nepřijdete o duše ani humanitu), naopak získáváte duše, zkušenosti o pohybu v oblasti a nepřátelích, po zabití bosse pak navíc hromadu duší a humanitu (skvělý způsob grindování). Potom už je snadné projít až k bossovi sám, před ním Reverse hollow form a přivolat si pomocníka na souboj s bossem, brnkačka. Pouze je třeba mít správný level pro daného bosse, jinak žádný coop nebude. Dobře mi to zatím fungovalo: gargoyle -lvl 15-25, capra demon + gaping dragon-lvl20-30, queelag-lvl 27-38, iron golem (sens fortress)-lvl 35-50, painted world of Ariamis-lvl 50-60, Anor Londo - lvl 50+, atd... PROTO taky není dobrý nápad hned ze začátku vylevelovat příliš vysoko, hra pak bude MNOHEM težší, protože budete sám (málo hráčů v danné lvl bracket a ani level 500 vám na některé bosse stejně nebude moc platný :-). Spíš vylepšovat zbraně a brnění/pyromancy/kupovat kouzla atd.
  • SOUHLASIM S HODNOCENIM !! , lvl 45, ted jsem zabil hydru, v zapeti me umlatil tata houba ( asi jsem ho podcenil :) a odhodlavam se pustit hru uz asi tyden, pac dalsi v poradi je ten zasr. cokl. IMBA HRA. Kdo je holcicka a mysli si, ze hardcore hrac je ten, ktery hral crysis 2, tak at si odecte 4 az 5 z hodnoceni.
  • Tak jsem to začal hrát a musim uznat opravdu výborná hra, ale ruku na srdce když nepočítám bossy ( kteří jsou opravdu tuzí ) tak zas tak nestravitelně těžké to neni.
    • Malleth
      Však si ještě užiješ :)
      • To doufám *1*
  • Tady lituji, že nemám konzoli. Je velmi málo her, ze kterých mám takový pocit.
    • A co ti brání si konzoli pořídit?
      • Finanční stránka.
  • Pozri si Youtube. Je tam toho dost.
    • Vyřešeno.Na YouTube se dívám,kdyř už nevím,jak dál.Ovšem způsob,jakým jsem toho draka dostal,mi přijde vzhledem ke konceptu hry naprosto neuvěřitelný. *9* *9* *9*
  • Nevíte,prosím,jak sejmout Red Dragona na mostě v Undead Burg?Díky moc *4*
    • Ja ho ani nemusel zabít ustrelil sem mu ocas a kdyz sletl na most sprintoval sem kolem nej k brane a pak zmizel *2*
    • Malleth
      Mě zemřel bugem :) Zabil sem Capra Demona a šel za tím drakem. Jakmile mě uviděl, tak zemřel. Asi se mě lek...
      • Stejna situace ... drak se odjakziva bal kapra :) jo holt fyzika davala vzdycky nejvetsi damage, zvlast pokud je to dynamicka vs. staticka kolize.
      • Trol.diskuzni
        http://www.giantbomb.com/dark-souls/61-32697/i-just-killed-the-red-dragon-on-the-bridge-with-one-arrow/35-518425/

"My red dragon commited suicide. After killing Capra Demon, I walked up to the bridge and all of a sudden I turn towards the bridge and he explodes into a bright white light. 10,000 Souls my way. I already had the sword luckily."

Vypadá to, že to u tebe nebylo ojedinělé...
      • :-)))))
    • pod mostem mu strilej do ocasu lukem pak vypadne ten sword
  • parádní kousek ...ale POZOR doporucuji pouzitvat UPS za PS3 protoze se muze stat jako me 30hod...sekundový výpadek proudu a sup... autosave corrupted a vlastni zaloha nejde a je zde jen autosave...tupe.... nabiram silu abych zacal znovu ale nejdriv dojedu uncharted 3 pak racheta MW3 a skyrim a pak zase zacnu znova :-) paradni kousek tato hra... jinak vsem mele jako jsem byl ve hre ja doporucuji sejmout draka na moste a budete mit ted nevim jestli drake nebo dragon sword.. s tim to jde mnoohem lepe ve hre a i black knight podlehne.... mnoho stesti...
  • ešte ak môžem poradiť, základom postupu ďalej je zvládnuť poriadne umenie pyromancie.....prvých 20 hodín je abnormálne ťažkých a frustrujúcich.....avšak 90% protivníkov je málo odolných voči fireballom a zo začiatku to ušetrí kopec nervov...
    ako píše Aleš, hra neskôr už vôbec neobmedzuje a je som sa od levela 90 začal sústrediť tiež viacej na kontaktné boje, inak ešte poznamenám, že ta hra je tak komplexná, že i niektoré zbrane robia viac poškodenia podla toho kolko máte zjedených humanít.....
    Duše netreba šanovat alebo banovat nad nimi, v Darkroot Garden je priamo od vývojarov zapracovaná oficiálna grindovacia aréna na duše a takisto to je neoficálna PvP aréna pre Dark Spiritov......
    Zopár rád ešte ako sa stretnút s kamošom:
    1. Musíte byt obaja lvl viac menej podobný, nesmie byt rozdiel viac ako 10 %, lvl 100 sa so 111tym už nestretne.....2. Stretávacie body sú pri bonfire, čím viac ho máte Kindle, tým lepšie, tým skorej sa stretnete.3. Ten čo si privoláva pomoc nesmie mat vo svete zabitého bossa!4. Ten čo si privoláva kamoša musí byt human, mat zjedenú humanitu.5. Privolávaný môže byt human i hollow6. Privolávaný musí položit Znamenie (White sign Soapstone a dalsie).7. Hra beží na viacerých serveroch, takže ak do 3 minút neuvidíte znamenia kamaráta pri bonfire, dajte Quit a load game, sadajte si k bonfiru, nech vidíte prízraky, nech vás hodí na rovnaký server-8. Covenantstvá Way of White a hlavne Warrior Sunlight majú zvýšenú stretávaciu schopnost,,,,bude obaja v nom a stretnete sa na 100%.9. V Anor Londo sa dá stretnút pod dlhými schodami, kde na vás útoči prvý Gargoyle10. V Lost Izalith sa dá tiež stretnut a ist na bossa Bed Chaos, ak pojdete oklukou po láve okolo dinosaurov.....ušetrí vám to kopec nervov....
  • predvčerom som urobil z Dark Souls platinu, herný čas 190 hodín a to som si prvýkrat hru vychutnal a potom išiel už iba cielene po platine...

Ak hráč neurobí ani jeden velký kiks, treba hru prejst 3 krát....Najkrajšia recenzia na Dark Souls a i najprofesionálnejšia akú som čítal....

Aleš sledujem tvoje články už si dlho a si skrátka šéf....best quality!!!

Všetky ostatné hry mi teraz pripadajú chudobné a lahučké, mal som na poličke Uncharted 3 a ani som ho nezapol, kým so nedohral Dark Souls a velmi rád sa k nemu ešte vrátim vdaka famóznemu systému online bojov....

Tak do Dark Spiritenia :-)
    • můžu nějak uklidnit znepřátelené npc ? konkretně blacksmitha do kteryho sem omylem seknul ,ted se mě pokaždý snaží namlátit ,jenže od něj potřebuju udělat Divine weapon ktera de prej delat jen u něj ,tak nevim ,doufam že tenhle typ zbraně nebudu potřebovat na finalniho bose to bych asi brečel
      • Ano, můžeš se vykoupit. Ale stojí to duše a čím máš větší level tím platíš více. Musíš navštívit postavu se objeví ve věži zvonice, poté co zazvoníš prvním zvonem.
      • Cudujem sa, ze tu viaceri pisete, ze sa uz udobrit nedaju, lebo to nie je pravda. Musis ist hore na kostol za tym ciernym klerikom NPC a poziadat o retribution. Je to sice dost drahe, ale tym sa vsetky tvoje hriechy vymazu a zacinas s cistym stitom. V najnovsom patchi by to vraj uz malo byt podstatne lacnejsie.
      • nie neda sa to....mne sa to stali pri troch dolezitych NPC v prvej hre, pri druhej som si uz dal mega pozor nato....stači maly sek a už vas budu chciet hned zabit,,,,,Divine weapon potrebuješ iba na platinu, nie na postup v hre...hra ide dohrat samozrejme bez toho, i keby si vyzabijal všetkých v celom Dark Souls :-)

Ales mal na mysli, že sa dajú udobrit NPC, u ktorých clovek zrusi Covenantstvo....akonhle niekoho clovek napadne, už ostava iba ho dokončit a pobrat co z neho vypadne
  • co je definice hardcore hry ? obtiznost ? vsak si ji u spousty her muzete nastavit, ne ? ja hraju jen na normal a hry dohraju jen jednou a uz se k nim nevracim, jen vyjmecne. pokud bych mel srovnavat, tak Metal byl pro me brnkacka, ale u ceho sem se vztekal byla hra Maximo a jeji zaverecny boss. mlatil sem ovladacem o zem. Takze to znamena ze Maximo je hardcore hra jak delana pro PC a Metal gear je brnkacka delana pro Wii ? o))))
    co je Hardcore ? *3*
    • Malleth
      Přirovnání obtížnosti Dark Souls k nastavení Hard u obvyklých her moc nefunguje. Pořád v nich jsou totiž checkpointy, savy a podobně. Dílčí souboje (kromě většiny bossfightů) v Dark Souls nejsou extra těžké. Ta obtížnost spočívá spíš v tom, že téměř každá tvá akce má určitý dopad. Stačí lehce polevit v pozornosti a i obyčejný nepřítel tě pošle zpět k bonfiru a připraví tě o všechny duše. Nebo si můžeš znepřátelit důležité NPC, čímž ztratíš přístup k předmětům či kouzlům. Důsledek je ten že ta hra působí realističtěji než veškeré rádoby simulace a dokáže tak vtáhnout mohem více než jiné hry.
      • Prave. Obtiznost s hardcore primo nesouvisi, i kdyz z ni vyplyva. Muzu treba udelat casual hru arkanoid po milionte prvni a nastavim tomu obtiznost, ze se kulicka zrychli o 100% s kazdym odpalem a vsehovsudy budou jen tri zivoty od zacatku a pak Game Over.
        A bude to hardcore hra? Ne. Jen pitome tezka casual hra :)
        • neco na tom bude *1* diky
    • Podle me je 'hardcore' pojem spis pro komplexnejsi hry, ktere vylozene hrace nevedou za rucicku, ale uz pocitaji s tim, ze tuhle hru budou hrat ti, kteri bud urcite principy her uz znaji, a nebo se neboji je sami objevovat. Nesouvisi to primo s tim 'tezka hra' = 'hardcore', i kdyz tak tomu taky byva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší