Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam odehrano pres 50 hodin a podle me patri do top nejlepsich her vsech dob. A to tam, mozna nostalogicky, zarazuji hlavne starsi hry z dosove ery, jako ufo, ja nebo system shock.
  • Ne, hra ma pribeh, ktery osvetluje pozadi a prostredi hry, ale hranim se nijak nerozviji. Jit dal hra hrace motivuje jinymi zpusoby.
  • nečetl jsem to až tak pozorně, ale pokud tam má autor článku takové chyby, měl by se fakt hodně stydět. Tenhle web a články na něm jsou fakt dobré a nečekal bych tu tedy tolik hrubek...

a pro diskutující: pamatujte si, že kritizovat pravopis členů fora není dobré, ale poukázat na hrubky v článku je naopak přínosné. aspoň se na to příště autor více podívá a jazykově citlivější lidé si příště počtou bez mrazení v zádech. *1*
  • MickeyMutant
    Nic proti recenzi, jen pár poznámek k češtině: ---zmasakrovanou skořápku… (Zmasakrované skořápky /více lidí/ ano, jedna ještě není dostatečný masakr.)
    ---Dark Souls je především o učení… Dark Souls není edutainment, takže není především o učení.
    ---O to silněji působí drtivá atmosféra… O co?
    ---míra vaší paranoii… míra vaší paranoie
    ---bosové… bossové
    ---který sebou tahá v tlamě meč… který s sebou tahá v tlamě meč
    ---Bojoval jsem s monstry, která bych nevěřil, že mi někdo může postavit do cesty. (Bojoval jsem s monstry, o kterých bych nevěřil, že mi někdo může postavit do cesty.)
    ---Hru, u níž několik málo technických bugů odpustíte… (Hru, které několik málo technických bugů odpustíte. /Hru, u níž několik málo technických bugů rádi přehlédnete./)
    ---Můžete být válečným mágem, který umí obé. Co obé?
    Taky bych doporučil věnovat víc pozornosti čárkám v souvětích, ale to už není tak podstatné. Celé to prosím smažte, až si to Aleš přečte a opraví (nebo neopraví), co se mu bude zdát rozumné.
  • No, když už jsi na mě zareagoval, rád ti odpovím: Příběh je v Dark Souls, stejně jako v Demon Souls, opravdu spíš kulisou, ale když ono to má tak pohlcující atmosféru a je to opravdu tak nebývale těžké (kor v dnešní době), tak to tomu na konci člověk stejně nezazlívá. =)
  • Cahir
    Pane Smutný, má hra vůbec nějaký příběh, resp. je způsob vyprávění takový, že motivuje hráče jít dál? Nebo jde jen o kulisu?

EDIT: Pardon, nemělo jít o reakci na tebe, překlep.
  • "Na rovinu, pokud nemáte trpělivost a dostatek herního času, pokud nemáte rádi samotu a občas se ve hrách RÁDI bojíte, když kráčíte totálně temnými kobkami, kde není ani ta mizerná louč, tohle nebude nic pro vás."

Ty (pravděpodobně) neúmyslné protiřeky a přeřeky tu jsou poslední dobou nějak často. O.o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit