Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jiste ale proc by to ten clovek vypinal kdyz tak prece bude lepsi s autoaimem nez bez nej konzoli nemam ale mam zname co konzoli maji a videl jsem to :))) Pareni beru jako konicek a za 25k bych si pocitac nikdy na hrani nekoupil :) kupuju si PC jednou za 3-4 roky a beru masinu kolem 60 000kc samozrejme to kupji podle toho kdy vychazi nake hardware novinky ktere zase nakou dobu vydrzi prachy si nato vydelam sam rodice me nato nedavaji :) pro rypaly .) a penez nelituji zabava na 3-4 roky zase jista .)
  • ZvacA
    Mě osobně Diablo minulo velikým obloukem, ovšem nezpochybňuju kvalitu obou předchozích her a zvlášť jejich vliv na hráče, kteří tomuto titulu podlehli ( v tom dobrém samozřejmě ) a kteří jsou ochotni mu věnovat čas i po tolika letech stále dokola s velikým nadšením. Nicméně, dovolím si tvrdit, že je v tom i jistá dávka nostalgie a každá nově ohlášená hra se stejným jménem, u které člověk blbnul za mlada nebo se stala jeho oblíbeným titulem, který mu prostě přirostl k srdci, většinou vyvolá nadšené ohlasy a nadějná očekávání. Podle mě někteří vidí " nadrženost na Diablo " moc černě, je to jen logický stav lidí, kteří se těší na pokračování jejich oblíbené hry ( otázka, jak to dopadne je samozřejmě věc jiná ), ovšem nic v tom zákeřnýho, přehnanýho a podobně nehledat. Konekonců, sám si naznačil, že kdyby se znovu mělo něco objevit v rámci Falloutu, budeš nejspíš učůranej z toho podobně, takže co je na tom nepochopitelnýho?
  • Debilni internet. Sorry za double-post, jsem fakt necekal ze ten zasrany dial-up co mam dokaze i tohleto...
  • Haha, 10 bodu. Vyborne, ta hra si to kazdopadne zaslouzi. Uz ale vidim jak si to hraci pobezi koupit a potom s hruzou zjisti, ze je sejme prvni monstrum na mape a ani se u toho nezapoti. DS je takove pokracovani ke klasice zvane Ghosts and Goblins, alespon pro mne. Ta hra take byla neuveritelne tezka ...
  • Haha, 10 bodu. Vyborne, ta hra si to kazdopadne zaslouzi. Uz ale vidim jak si to hraci pobezi koupit a potom s hruzou zjisti, ze je sejme prvni monstrum na mape a ani se u toho nezapoti. DS je takove pokracovani ke klasice zvane Ghosts and Goblins, alespon pro mne. Ta hra take byla neuveritelne tezka ...
  • sberatelska vasen - sestavit set a mit zbran ke svemu buildu, vlastne tvorba celeho buildu je zabava, kdy pilujes postavu podle svych predstav a kolikrat holt i kvuli tomu zacnes uplne od zacatku jelikoz D2 postrada respec bodu. Ta radost, kdy ti padne konecne item co ma zatracene malou sanci na drop. Jednou me synovec vzbudil ve dve v noci, ze mu padl rare dagger (LA2) s percentualni sanci ani ne procento. Chlapec misto koure dostal pochvalu a ja do rana radosti neusnul *2* (odbocil jsem jen pro priklad)
  • Dobre vyjadrovani = znalost ceskeho pravopisu, alespon podle meho nazoru. Ja byt novinarem, tak se budu klepat abych ve clanku nemel ani jednu chybu.
  • 1000 lidi 1000 chuti diablo= nejlepsi hratelnost nekolik moznosti jak kosit mrdky za kazdou postavu paradni atmosfera a radost z padleho unikatku :) porad popdpora od blizzardu i kdyz je hra stara 3 obtiznosti randomovy spawn mrdek s ruznymi schopnostmi cili clovek nehraje porad to same je rozdil obtiznost normal nightmare a hell :) Fallouty mam rad vsechny i ty nove v fps ale diablo ma jine kouzlo :) a 3ka verim ze bude jeste lepsi nez 2ka .) ale jak rikam 1000 lidi 1000 chuti nekomu se to libi nekomu ne ale to je kazdeho vec
  • Zaklínač 2 a Dark Souls jsou uplně jiné hry, proč je porovnávat? Dark Souls neni RPG v tom pravym slova smyslu, má blíž k akční hře.
  • ...automain sa da vypnut...
  • misho8723
    Ak by som mal na výber z RPGčiek Dark Souls a Zaklínača 2, vždy by som si radšej vybral Zaklínača 2... Dark Souls možno je v tom, čo robí, majster, lepší v tom, že to, čím chce byť, je dotiahnutý do konca, ale ja mám radšej v RPG hrách príbehy, postavy, históriu sveta, možnosti, ovplyvňovanie sveta okolo seba a v tom je pre mňa istotne lepší Zaklínač 2.. bitky mňa dáko nezaujímajú, aj keď súbojový systém v Z2 sa mi veľmi páči.. čiže síce škoda, že DS je len na konzoly, ale som rád, že na PC mám tú pre mňa lepšiu variantu
  • Vsichni ne, jsou lidi, ktery Diablo 3 vubec nezajima, protoze jednicka a dvojka jim pripadala jako ztrata casu, pobihat generickejma urovnema, a klikat mysi jako blazen. *3*
  • 10 to zase bude poprask
  • Ringwraith
    ICO a Shadow si na PC zahraješ.
    Na ICO stačí i můj notebook, ale na Shadow potřebuješ mašinu za 20000 aby to jelo aspoň trochu obstojně. Asi je lepší zaplatit 1000 a koupit si PS2, které je i dnes naprosto skvělá koupě pro někoho, kdo s ním ještě neměl čest. Pořád je tam milión perfektních her. Ale to by si takoví ti vymazaní PC elitáři nikdy neuvědomili...
  • Malleth
    Tak Diablo bude hlavně super v tom, že Blizzardi vymakají design jako takový. Jejich hry jsou navíc velice dobře polishované a návykové. Nicméňe i tak je plno her na které se těším víc. Například Last Guardian, MGS:Rising, Risen 2
  • Ringwraith
    Protože lidi jsou hotoví z Diabla 2. Ano, je to dobrá hra, ale v té hotovosti hrají i jiné faktory. Jako třeba, že lidi v té době nic jiného nehráli atd.

No a když po letech vychází Diablo 3, tak je to jako návrat mesiáše. A víš co, Blizzard má pověst té firmy, co dělá vše dobře a blablabla.

Takže jo, Diablo 3 bude dobrý, ale hype a zcákaní fanoušci to přehání....
  • Může mi tu prosím někdo vysvětlit proč jsou všichni tak nadržený na Diablo ?! Nechcu tu vyvolávat flame nebo tak něco, tohle by mě ale vážně zajímalo. Dohrál jsem obě, dvojku 2x jednou bez datadisku, po druhý s ním. Bavilo to, ale né tak, že bych to musel hrát několiksetkrát jako jiní. U mě tohle všechno obstaraly Fallouty, není rok kdy bych aspoň jeden nedohrál znova ať jedničku, dvojku nb teď NV je tím pánem. Předem děkuji za vysvětlení..
  • Bylo by velmi pikantní, kdyby Skyrim tady chytl třeba jen osm.
  • přesně.. já si třeba právě kvůli MK9/RDR/GoW3/Halo/Tekken/Demon Souls.. tu konzoli koupil a nelituju, na PC hraju BF3/LoL a nějaký ty RPGčka, jasně jsem většinu času jsem na PC.. někdo má rád holky a někdo vdolky.. ale to dělení konzolisti/pcčkaři mi poslední dobou začíná lízt krkem co my, co máme oboje a neděláme rozdíly ?! ........ a ti co porád melou o konzolích kvůli aimasistům apod. na žádný evidentně ještě nehráli, jinak by takovou kravinu nikdy neřekli, vždycky se daj tyhle berličky vypnout a navíc já se stímhle setkal jen u RDR u ničeho jinýho.. co je dneska 5k za konzoli v porovnání s 25k co dám teď za PC ??!
  • Malleth
    A co hry jak Uncharted, Heavy Rain, ICO, Shadow of Colossus. To jsou pecky, který se na PC taky nezahraješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit