Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    Myslím, že naráží na herní tvrdost, která odnepaměti patří osobním počítačům – na herní rozhraní ani na to, jak se hra ovládá, tuším, nenaráží. Zmínka o neúspěchu je pochopitelně scestná.
  • Ty seš ko*ot... takovej nick si může dát jen narušená osoba :D:D ty nakopávači :D
  • Kam na tyhle nazory chodite? Demon's Souls i Dark Souls jsou hry na konzole jako vysity. A ze neuspeje? Hra, ktera dostane pokracovani je neuspesna?
  • Jedna z her, která má smysl na PC. Na konzolích podle mě příliš neuspěje. Právě proto jaká je.
  • Podle me je Diablo skoro neco jako Doom 1&2, nebo Serious Sam. Utoci na nizky pudy hrace, kosit, kosit, kosit, do zblbnuti a jeste navic kosit a kosit,... (k tomu spetka poutavy atmosfery). Coz rada lidi se tomu rada podda a nekteri se stanou i zavislaky. Nic vic bych za tim nehledal *3*
  • PS3 rozhodne. Pokud hrajes primarne na PC tak si na PS3 alespon muzes zahrat tituly ktere na PC nejsou a nebudou. Narozdil od Xboxu ktery si vzal za ukol znicit vsechny puvodem PC hry portem na konzoli a zpatky.
  • Cahir
    Jen osm?
  • jde spíš o to, že ve fallout se dali problémy řešit několika způsoby, spousta postav, dialogů, velkej otevřenej svět atp... oproti Diablu, kde jsi všechno řešil levým tlačítkem myši.. v D2 s mi líbí příběh, atmosféra a určitě generický prostředí a % drop.. ale porád mi tam něco chybí a 11let nemůžu přijít na to co, tak jsem doufal, že mi to tu někdo osvětlí *4* myslim, že "M" to řekl pěkně, ale tohle jsem zažil u WoWka u Diabla mě to nějak minulo asi.. *2* no nic dík za vaše názory.. bohužel mě to asi taky nemine a Diablo 3 si též pořídím *1*
  • Proc by mela na pc patrit vic?
  • Jo abych nezapomnel, prvotridni dojmova recenze, smekam. Tahle hra si to zaslouzi...
  • ty bláho zase jenom na krabičky a na počítače nic? Tahle hra by na PC patřila víc, co naplat - nasr.....t
  • Malleth
    To rozhodně. Byla by velká škoda Demons Souls vynechat.
  • Jestli chces konzoli porizovat kvuli Dark Souls, tak radim PS3. Kdyz ji dohrajes, muzes pak dat i prvni dil, kterej na X360 neni *3*
  • skoda ze takovych her jako BoD neni vic... vetsina modernich her strasne zjednodusuje ovladani na zbesile klikani coz totalne otupuje a omezuje moznosti hrace a samotneho hrani. Jedinou hrou co si vzpominam s promakanym kombo-systemem uderu byl revenant. Radost hrat i pohledet. A BoD? at uz jde o system uhybu, uskoku, kryti, komb, zbranovych komb, levelovani atd tak po teto strance je to porad spicka... a jestli neco podobneho ma i tahle hra tak ji CHCI MIT!!!
  • jako naprosto zapřísáhlý anti-konzolista přemýšlím po přečtení recenze o jediném: půjdu si pro Xbox nebo PS3, safra... job well done
  • Hral. Je si to docela dost podobny.
  • Inquisitor
    Jo to bylo dobrý maso. Ty souboje byly docela těžký, ale výborný. Tenkrát to byla snad první hra kde jsem někomu mohl urazit palici :)
  • Zdar
    je tu nekdo kdo hral tohle a Severance: Blade of Darkness, je si to podobny ?
    co si pamatuju tak Severance byla taky dost tezka hra a taky rubacka . *1*
  • Jde hlavně o multiplayer. I dnes pokud někdo chodíte na lan party, tak je COOP diabla v podstatě nepřekonaný. Možná se světlou výjimkou borderlands, ale to je zas natolik odlišné, že spustě lidem nesedne.
  • Malleth
    Příběh je opravdu spíš kulisa. Motivace je ve hře ale víc než dost, hlavně samotné objevování světa a nový loot.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit