Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne na severance som myslel ked som to čítal. :D
  • Pane Smutný, pane Smutný, co mi to děláte...
  • Rage tady dostalo 8 (s cimz naprosto souhlasim). S tebou se ale souhlasit neda.
  • Trol.diskuzni
    Přečti si oficiální komentovanou hodnotící škálu games.cz, podle které jsou redaktoři povinní hodnotit... Až se podle ní skutečně budou řídit, nebudu s tím mít problém.
  • Kdo je Alzbeta? Podle me kdyz bomba hry jako Dark Souls dostanou plnej pocet, tak je to jedine zaslouzeny *3* Navic tyhle pecky malinko zviditelnit neuskodi...
  • To je proste otazka toho, zda hodnotis absolutne nebo relativne. Oboji ma sve plus a minus. A lisi se to napr. v tom, jak definujes prumernou hru. Co je podle tebe prumerna hra.
  • Kup si ps3 ja som to už urobil.
  • Malleth
    Si uvědom, že teď opravdu vycházejí bombastické hry. Dark Souls, Uncharted 3 i Batman: Arkham City. Tak to prostě je.
  • Trol.diskuzni
    To jo, jenom, že těch "několikaletých period" proběhlo za poslední dobu nepočítaně... *5*
    Líbí se mi, jak si redaktoři dělají srandu z jiných herních médií, která neznají hodnocení nižší než 7... Avšak nejsem si zcela jistý, že v tomhle má games.cz čisté svědomí - rozhodně bych se velmi ostýchal tvrdit, že se zde dodržuje hodnocení 5 pro průměrnou hru.

A tento trend je naprosto děsivým způsobem demonstrovám v novém podcastu, kdy slečna Alžběta s vážným tónem hlasu tvrdí, že "Uncharted 3 mi přišlo horší než Uncharted 2, ale protože Rage dostalo 10, tak jsem tomu nakonec hodila též 10ku, aby to nepůsobilo divně".

Jo aha, děkuji pěkně za profesionalitu... *7*
  • Tohle je desitkova hra, herni klenot, ktery vychazi jen jednou za nekolik let.
  • Dobre vyjadrovani je umeni vec dobre a poutave popsat (jedno zda pisemne nebo ustne), mit dobrou stylistiku. Gramatika je technicka zalezitost a od ni tu jsou korektori.
  • Tak to by sis mohl poridit i konzoli za desetinovou cenu na dvakrat tak delsi dobu. Jsou to naklady 1:20 a zabavy ti to poskytne spoustu. Ja az na fps radsi hraji hry na konzoli. Hram jako batman a pod to sedne vic.
  • To je hloupe srovnani, to je jako srovnavat letecky simulator s automobilovym s tim, ze ten automobilovy je ti bliz. Tyhle hry se primo srovnavat nedaji a neprimo, kazda ve svem oboru, pak ds je desitkova hra, naprosto skvostna a excelentni, kde vyhraey mohou byt jen k nekterym bugu, jenz snad budou opraveny. Zaklánac takovy desitkovy top titul neni. I presto ti samozrejme muze byt blizsi. Ale pro nas priznivce takticko akcnich rpg her je to svatek, hra ktera se urodi jednou za 5 let. Naposledy jsem takhle byl nadseny z monster hunter freedom 2 na psp. A pc platforma ma smulu, ze zadny takovyhle kvalitni titul v tomto zanru na ni neexistuje. Imho si only pc hrac ani nedovede predstavit co je to zac a jak je to chytlave. Alespon ja pred par lety, kdy jsem byl pc only, bych to nedokazal. Tohle se musi zazit.
  • Tak ja bych to videl nekde mezi 9 a 10. A kdyz DS dostane 10, takovy problem to nebude. Souhlasim s tim, ze by frekvence 10 bodu/den neni nejlepsi. Ale i takovy Uncharted 3 si tu desitku podle mne zaslouzil. To je bohuzel osobni nazor, ktery muzeme mit oba kazdy jiny. Jenom mne mrzi, ze jsem od tebe na zadne diskusi nevidel nic pozitivniho. Ale to je asi spravne, protoze ty jsi preci Trollik. Ale jde ti to!
  • Trol.diskuzni
    Přečti si definici desítkového hodnocení na games.cz a možná Ti to dojde...

Pro Cahira to stejné + konstatování, že nejsem spokojen s frekvencí 1x 10-ová recenze / den, ke které to tady začíná velmi ostře inklinovat. *3*
  • Trol.diskuzni
    Double post...
  • Ty budes rejpat do vseho vid? On i Edge tomu dal devitku.
  • Cahir
    Pointa?
  • lipkozzi
    Alebo na Final Fantasy? :)
  • ...Že všetko zaplatili homosexuálny komunisticko-nacisticko-bolševický čierny židia z vesmíru ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit