Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • predvčerom som urobil z Dark Souls platinu, herný čas 190 hodín a to som si prvýkrat hru vychutnal a potom išiel už iba cielene po platine...

Ak hráč neurobí ani jeden velký kiks, treba hru prejst 3 krát....Najkrajšia recenzia na Dark Souls a i najprofesionálnejšia akú som čítal....

Aleš sledujem tvoje články už si dlho a si skrátka šéf....best quality!!!

Všetky ostatné hry mi teraz pripadajú chudobné a lahučké, mal som na poličke Uncharted 3 a ani som ho nezapol, kým so nedohral Dark Souls a velmi rád sa k nemu ešte vrátim vdaka famóznemu systému online bojov....

Tak do Dark Spiritenia :-)
  • ba naopak, čísla jsou důležitá a tvůj příspěvek mi řekl, že jsi 0
  • Trol.diskuzni
    Číselné hodnocení je jediný univerzální ukazatel, na který se mohu spolehnout, nikdo jej nemůže obkecat a každý člověk na této planetě mu bude rozumět... Nedovedu si představit, jak by dnešní svět mohl fungovat, kdyby vše bylo založeno na relativních slovních ukazatelích.
  • co je definice hardcore hry ? obtiznost ? vsak si ji u spousty her muzete nastavit, ne ? ja hraju jen na normal a hry dohraju jen jednou a uz se k nim nevracim, jen vyjmecne. pokud bych mel srovnavat, tak Metal byl pro me brnkacka, ale u ceho sem se vztekal byla hra Maximo a jeji zaverecny boss. mlatil sem ovladacem o zem. Takze to znamena ze Maximo je hardcore hra jak delana pro PC a Metal gear je brnkacka delana pro Wii ? o))))
    co je Hardcore ? *3*
  • Myslis snad: tolik tisicu hracu si hru nezpirati, vid? Ja bych tu hru PCckarum moc pral, ale copak se ti to vyplati, kdyz to vetsina stejne stahne jako Warez?
  • FiCTive-MAN
    @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
  • Myslim že jste si prohodily nicky, ty očividně komik nejsi... :-)
  • FiCTive-MAN
    @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
  • Pro koho, když to nikdo nekupuje? Pojem je GTA nebo Call of Duty.
  • Trol.diskuzni
    Já osobně si myslím, že máš příliš nízké nároky. Spokojit se s recenzí typu "redaktorova velmi dojemná imprese" mi připadá příliš ohleduplné... Jejich práce je psát recenze, které budou na úrovni, budou naprosto transparentní a splní hodnotící škálu, která zde na stránkách visí.

Minimálně v té transparentnosti a hodnocení to tady hodně pokulhává, což má za následek recenze typu "Deux Ex je prostě best, přestože má hromadu chyb" anebo "Dark souls není hra pro 90 % hráčů, ti by ji nejspíše rychle odsoudili" a jako hodnocení 10ka pro best hru ever, co se stane legendou... Tož amigos, kde to jsme?! Já se těším na to, až redaktoři nepojedou podle schématu "7 přinejhorším, jinak by to nikdo nečetl". Zával desítek je nuda nudoucí...

Jestli má být 10 pro hry vycházející jednou za několik let, tak to jsem setsakra zestárl za poslední 2 měsíce... A neříkejte mi, že pět let vycházelo velké kulové a najednou v roce 2011, kdy už se konec světa pomalu blíží ( *5* ), si vývojáři řekli - jo, tak už bychom teda mohli začít dělat i hry, co se dají hrát... Tak naivní nejsem *3*
  • Ataker
    Recenze mě navnadila! Do toho jdu!
  • Tak on si asi poté už ty hry nekupuje, takže to už se pak nehodí si shánět PS3 hry :)
    A 60000 je hodně přestřelený...taky si kupuji počítač jednou za x-let a do dvacky mám kompa s kterým teď už tři roky hraju vše na high. Samozřejmě tomu trochu vděčím konzolím, díky kterým se potřeba upgradování zpomalila, ale to mi nevadí :) (a pro rýpaly...žádný flame tím nechci vyvolat...PS3 mám též a Dark Souls určitě někdy na řadu přijde : )
  • janchor
    Samozřejmě, že se nesmí udělit víc než jedna desítka cca za rok, možná dva (na ten časovej odstup existuje objektivní matematická rovnice, ale teď ji nemám po ruce). Pokud se objeví další hry, který si absolutorium zaslouží, tak ho prostě NEDOSTANOU, protože jen tak je to vůči nim FÉR. Jasný jak facka.
  • USER47
    Expertní oponentura? Heh.
  • Keď teda redaktor myslí že nejaká hra by mala dostať 10 tak hre takú známku nemá udeliť pretože sa v poslednej dobe objavilo viac desiatkových hier ? Ide predsa o konkrétnu hru a konkrétnu recenziu a mne osobne nerobí problém pochopiť prečo Dark souls dostalo 10 , v texte je to jasne vysvetlené . Rovnako to vidím aj s Unchartet alebo Little big planet 2 a u Portalu 2 so známkou absolútne súhlasím , Deus exu by som možno dal o bod menej za pár chýb ale z textu recenzie som pochopil akým dojmom hra pôsobila na autora a tú známku chápem a u Limba o tom že mal dostať 10 myslím nieje o čom diskutovať. Samozrejme že to kolko hodnotení 10 sa v poslednej dobe objavilo je asi dobrá zámienka na egohoničské rýpanie ale je to úplne irelevantné , ak s hodnotením u danej hry nesúhlasíš , môžeš svoj nesúhlas vyjadriť v diskusii pod recenziou ale to je jediná rovina na akej tvoje výtky dávajú zmysel ...
  • RavenHolm
    13_11: Tohle by bylo na dlouhou debatu, tak to moc rozvádět nebudu. PC nemá o nic větší tradici HC her než konzole (nemluvím o současné generaci). To jak vypadají hry dnes, nemá na svědomí PC ani konzole, ale konzumenti, kteří baží po zážitku a ne po učení se ovládání nebo snahu o pochopení herních principů. V dobách kdy si PC a konzole hráli každé na svém písečku a neprali se o jeden, vycházeli velmi náročné hry na všechny platformy. Proto mi přijde dost divné vychvalovat PC za jeho tradici s HC hrami a starší konzole v tomto ohledu ignorovat.
  • Zayl
    Nevím co sleduješ tím nickem, každopádně máš pravdu. Na každé z těch her se dají najít chyby které nejsou pouhým šťouralstvím.

Na druhou stranu, asi bylo redaktorům líto, že mají 10kovou stupnici a ani jeden z těch konců se jim nepoštěstí využít.

Reálné kvality hry stejně prověří až čas. Z těch her co jsi zrovna zmínil nemám důvod znova hrát ani jednu. V DE jsem měl takovou hroudu praxisů, že jsem mohl dělat co jsem chtěl. Portal 2 je skutečně hra na jedno dohrání (respektive alespoň doteď byla, s tím map editorem pro plebs by to mohlo být zajímavé). S Dark Souls jsem ještě neměl tu čest.
  • Zayl
    No vidíš, já bych nedal desítku žádné z mých osobních TOP her. Každý pod tím hodnocením asi vidí něco jiného.
  • Trol.diskuzni
    K službám, maestro! *3*
  • *1* *1* au to bolelo trolle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit