-
neco na tom bude *1* diky
-
parádní kousek ...ale POZOR doporucuji pouzitvat UPS za PS3 protoze se muze stat jako me 30hod...sekundový výpadek proudu a sup... autosave corrupted a vlastni zaloha nejde a je zde jen autosave...tupe.... nabiram silu abych zacal znovu ale nejdriv dojedu uncharted 3 pak racheta MW3 a skyrim a pak zase zacnu znova :-) paradni kousek tato hra... jinak vsem mele jako jsem byl ve hre ja doporucuji sejmout draka na moste a budete mit ted nevim jestli drake nebo dragon sword.. s tim to jde mnoohem lepe ve hre a i black knight podlehne.... mnoho stesti...
-
Presne tak, ja to udelal uz pred rokem a pul a nelituju. Je mi lito blaznu, kteri kvuli predsudkum sami sebe ochuzuji.
-
nie neda sa to....mne sa to stali pri troch dolezitych NPC v prvej hre, pri druhej som si uz dal mega pozor nato....stači maly sek a už vas budu chciet hned zabit,,,,,Divine weapon potrebuješ iba na platinu, nie na postup v hre...hra ide dohrat samozrejme bez toho, i keby si vyzabijal všetkých v celom Dark Souls :-)
Ales mal na mysli, že sa dajú udobrit NPC, u ktorých clovek zrusi Covenantstvo....akonhle niekoho clovek napadne, už ostava iba ho dokončit a pobrat co z neho vypadne -
Jen do toho, posluž si... Jde ti to věru skvěle, úplně zírám! *3*
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
Jedná se o stejnou osobu, potvrzuji, příteli *5*
-
Jedna zásadní věc... Nebavte se s Trolem. Já už jsem jednou takhle naletěl v diskuzi pod recenzí DE:HR člověku jménem Lolec ( nedivil bych se kdyby šlo o stejnou osobu). Pro něj ani nejsou zásadní nějaký hodnoty... Jemu jde jen o to někoho vyprovokovat. Proto prosím Nekrmte Trola :-)
-
Pozor! Znovu opakuji: já nepsal obecně o herní tvrdosti, nýbrž o dané žánrové variantě! Je dost pravděpodobné, že to z mých komentářů nebylo patrné, proto se to pokusím ještě jednou a přesněji vyjádřit. Taky to nebudu moc rozvádět.
Uživatel TesteraThor si posteskl, že Dark Souls vychází jenom na konzole a že PC má smůlu, ačkoli by Dark Souls pro PC byl rozumný krok; narážku, že hra na konzolích neuspěje, jsem přešel, poněvadž je scestná. Nicméně postesk, že hra takového kalibru a ještě navíc takové žánrové varianty drsných krokovaček nevyšla i pro osobní počítače – to upřímně taky nechápu.
V předešlých komentářích jsem se špatně vyjádřil. Napsal jsem: „Myslím, že naráží na herní tvrdost, která odnepaměti patří osobním počítačům…“ Abych předešel nedorozumění, měl jsem pochopitelně napsat: ‚domácím počítačům‘, na které odpradávna vycházely právě zmiňované hardcore krokovačky. To je ta tradice, o jaké jsem psal, proto ta zmínka několika zlatých titulů. Snad mě, drazí čtenáři, nemáte za takového blázna, který by tvrdil, že konzole nemají své hardcore tituly?! Kdepak, téma diskuse bylo jasné: Dark Souls -> hardcore krokovačka -> proč nevyšla i na PC, když zrovna domácí počítače hardcore krokovačky udělaly a vytvořily. A to je prostě fakt, který se nedá vyvrátit. -
můžu nějak uklidnit znepřátelené npc ? konkretně blacksmitha do kteryho sem omylem seknul ,ted se mě pokaždý snaží namlátit ,jenže od něj potřebuju udělat Divine weapon ktera de prej delat jen u něj ,tak nevim ,doufam že tenhle typ zbraně nebudu potřebovat na finalniho bose to bych asi brečel
-
Co tak vidim, na tebe plati uslovi: "Brecis sice hezky, ale na cizim hrobe" :). Pises neco o nadhodnocovani recenzi a o recenzich, ktere nemaji to, co by mit mely, a to zrovna v diskusi pod vybornou recenzi na vybornou hru :) Ono vsechno se da, kdyz je to na spravnem miste *3*
-
ešte ak môžem poradiť, základom postupu ďalej je zvládnuť poriadne umenie pyromancie.....prvých 20 hodín je abnormálne ťažkých a frustrujúcich.....avšak 90% protivníkov je málo odolných voči fireballom a zo začiatku to ušetrí kopec nervov...
ako píše Aleš, hra neskôr už vôbec neobmedzuje a je som sa od levela 90 začal sústrediť tiež viacej na kontaktné boje, inak ešte poznamenám, že ta hra je tak komplexná, že i niektoré zbrane robia viac poškodenia podla toho kolko máte zjedených humanít.....
Duše netreba šanovat alebo banovat nad nimi, v Darkroot Garden je priamo od vývojarov zapracovaná oficiálna grindovacia aréna na duše a takisto to je neoficálna PvP aréna pre Dark Spiritov......
Zopár rád ešte ako sa stretnút s kamošom:
1. Musíte byt obaja lvl viac menej podobný, nesmie byt rozdiel viac ako 10 %, lvl 100 sa so 111tym už nestretne.....2. Stretávacie body sú pri bonfire, čím viac ho máte Kindle, tým lepšie, tým skorej sa stretnete.3. Ten čo si privoláva pomoc nesmie mat vo svete zabitého bossa!4. Ten čo si privoláva kamoša musí byt human, mat zjedenú humanitu.5. Privolávaný môže byt human i hollow6. Privolávaný musí položit Znamenie (White sign Soapstone a dalsie).7. Hra beží na viacerých serveroch, takže ak do 3 minút neuvidíte znamenia kamaráta pri bonfire, dajte Quit a load game, sadajte si k bonfiru, nech vidíte prízraky, nech vás hodí na rovnaký server-8. Covenantstvá Way of White a hlavne Warrior Sunlight majú zvýšenú stretávaciu schopnost,,,,bude obaja v nom a stretnete sa na 100%.9. V Anor Londo sa dá stretnút pod dlhými schodami, kde na vás útoči prvý Gargoyle10. V Lost Izalith sa dá tiež stretnut a ist na bossa Bed Chaos, ak pojdete oklukou po láve okolo dinosaurov.....ušetrí vám to kopec nervov.... -
Prave. Obtiznost s hardcore primo nesouvisi, i kdyz z ni vyplyva. Muzu treba udelat casual hru arkanoid po milionte prvni a nastavim tomu obtiznost, ze se kulicka zrychli o 100% s kazdym odpalem a vsehovsudy budou jen tri zivoty od zacatku a pak Game Over.
A bude to hardcore hra? Ne. Jen pitome tezka casual hra :) -
Jinými slovy mám zakázáno reagovat? Tak to tě bohužel zklamu - pokud mě oslovíš svým komentářem, je tvojí povinností akceptovat komentář i nazpět... Nemusíš na něj reagovat ani jej potřebovat, ale chybalávky - více udělat nemůžeš.
Co se týče obsahu tvého příspěvku, asi k němu nemám jinak co říct, jelikož mi nepřipadá ničím podnětný, takže to vypadá, že minimálně takhle tě potěším... *3* -
Takže v čom teda spočíva tvoj problém ? Myslíš že 5 ( alebo 6 či 7 , neviem teraz koľko toho bolo presne ) hier s hodnotením 10 je do roka moc a je štatisticky nemožné aby sa objavilo toľko perfektných hier a tým pádom predpokladáš že to znamená devalváciu hodnotiacej stupnice alebo že recenzenti sú uplácaní ?
Či na českých a slovenských herných weboch prebiehajú diabolské machinácie a korupcia tomu asi oponovať nemôžem ale ak ide o názor že recenzenti sú nenáročný blbci čo dávajú 10 úplne každej prkotine ktorá ich baví a všetci majú extrémne nízko nasadenú latku kvality tak to nesúhlasím . Je treba zdôrazniť že recenzie sú proste len subjektívnym dojmom jedného človeka ktorý je zhrnutý jedným číslom aby to pomohlo porovnať ich kvalitu v danom žánri a celkovo to hru nejak podla kvality zaškatuľkovať . Na prvom mieste je ale text , ten je proste hlavný a na tom v prvom rade záleží . Skús sa vžiť do kože recenzenta na ktorého nejaká hra extrémne silno zapôsobila a myslí si o nej že niečim silno prečnieva nad zvyšok hernej produkcie ( Deus EX 3 ) alebo že doťahuje svoj koncept do dokonalosti a je inovatívna ( little big planet ) . Hodnotenie 9 je adekvátne pre perfektne remeselne odvedené hry ktoré patria k tomu najlepšiemu čo daný žáner ponúka ( Gears of War ) ale nemusí byť adekvátna ak hru považuješ za skutočne výnimočnú a nápaditú . Myslím že súhlasíš že v takom prípade je celkom vporiadku udeliť hre tú desiatku . A máš sa v takom prípade pozerať na to či v blízkej dobe nevyšiel nejaký podobne kvalitný titul aby nebolo " predesiatkované " ? ( mimochodom napríklad z roku 1998 ma určite napadne viac ako 10 hier ktorým by som dal absolútne hodnotenie ) Opakujem , ak považuješ u nejakej hry hodnotenie 10 za neadekvátne rieš to u tej hry ale zaoberať sa tým že za posledný rok vyšlo až príliš vela velmi kvalitných titulov ? Možno iba ak by si chcel dostáť svojmu nicku... -
Good Luck
-
Přirovnání obtížnosti Dark Souls k nastavení Hard u obvyklých her moc nefunguje. Pořád v nich jsou totiž checkpointy, savy a podobně. Dílčí souboje (kromě většiny bossfightů) v Dark Souls nejsou extra těžké. Ta obtížnost spočívá spíš v tom, že téměř každá tvá akce má určitý dopad. Stačí lehce polevit v pozornosti a i obyčejný nepřítel tě pošle zpět k bonfiru a připraví tě o všechny duše. Nebo si můžeš znepřátelit důležité NPC, čímž ztratíš přístup k předmětům či kouzlům. Důsledek je ten že ta hra působí realističtěji než veškeré rádoby simulace a dokáže tak vtáhnout mohem více než jiné hry.
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
Prodejnost hru nedělá.
A není pojem jako pojem. Ano, CoD nebo GTA zná každý.
Vědět o Dark Souls by měl každý, kdo si namlouvá, že je "herní nadšenec". Já si to třeba o sobě namlouvám, možná neprávem, a tak se snažím mít povědomí o každé větší pecce na scéně. A to i o těch, který mi zrovna nevoní. Taky se podívám na recenzi na MW3, protože je to velká hra, spousta lidí si ji koupí, spousta lidí ji bude neprávem považovat za zázrak atd., mě osobně jak říkám nevoní, ale vědět o ní chci.
A ještě takto. Dark Souls má pro mě větší cenu jako hra než spousta jiných.
Zkusím to demonstrovat na příkladě, že CoD jsou jakoby Transformers filmy - spousta lidí na ně chodí, vychází často a taky je to celý jeden velkej výbuch. No a Dark Souls jsou v tom případě Občan Kane. Transformery asi vidělo víc lidí, ale lidi na jejichž názoru záleží vědí, že Občan Kane je důležitější součást filmové historie. -
Podle me je 'hardcore' pojem spis pro komplexnejsi hry, ktere vylozene hrace nevedou za rucicku, ale uz pocitaji s tim, ze tuhle hru budou hrat ti, kteri bud urcite principy her uz znaji, a nebo se neboji je sami objevovat. Nesouvisi to primo s tim 'tezka hra' = 'hardcore', i kdyz tak tomu taky byva.