-
Kéž by takhle dopadlo Dragons Dogma, aby bylo takhle hard, to by byla lahoda pane Jahoda.
-
Zrovna Dark Souls nepatří mezi "kecací" RPG, takže i pokud neumíš anglicky, tak bych se toho nebál. Podíl keců na celkovém herním času přibližně odpovídá Diablu II *3*
-
Nebudu to tady hledat jestli už se to řešilo, takže to střelím od pasu. Hru nemám, ani jsem ji ještě nehrál. Ale jak to tak vidím a čtu, bude to pecka jako hrom. Je to RPG žánr, kde je konverzace s postavami ve hře absolutně stěžejní záležitost. To je naše země a náš trh tak zanedbatelný a programování titulků pro konzole do češtiny tak obtížné, že nejsou ochotní podpořit prodej v ČR ? Gears of War (celá serie je a bude s CZ titulkama), Fable 3, Forza 3, Batlefield 3 atd.
Proč ne taková superpecka jako je Dark Souls?! *16* -
Finanční stránka.
-
Jojo ... uskakovani kaprovi a hitnuti cokla. .. Povedlo se mi vylakat prvniho psa a umlatit nahore, nez tam kapr dosel, potom seskocit a umlatit druheho psa ve vyklenku. Potom easy. Ale az potom :)
-
To doufám *1*
-
Nebyl, tezke je zabit ty psy aniz by zabil tebe. Na poprve jsem se jich nejakou nahodou zbavil a vesele ho pizlam ... kdyz mi dosly baterky v ovladaci :). No a pak uz bylo jenom tech 20 neuspesnych pokusu o eliminaci psu. To cloveka nauci byt poradne pripraven :).
-
Suhlas. Aj ked nie som konzolovy hrac, :)
Este stale verim vo vydanie PC verzie. Kedze Namco nepovedalo ani ano, ani nie. Port na XBox im k tomu dava dobre moznosti. A viem si predstavit ako by to vyzeralo s este kvalitnejsimi texturami.
Uvidime ako dopadne Skyrim, ale momentalne je pre mna zaujimavejsi DS. -
Navíc je tam takové podloubí se sloupy,tam když se schováš,tak ty sloupy ztlumí jeho útoky.Já jsem ho dostal tak,.že jsem po něm metal fireballs,ale bylo to tak-tak!!!
-
Tak zrovna Capra demon tazky nebol. Staci mat dostatok flasticiek, ked zle odhadnes situaciu a potom len uskakovat ked sa zazenie. Je totiz dost pomaly a dlho mu trva kym po udere znova machne zbranami. A skutocne nebezpecny ma len ten utok oboma zbranami v jednej ruke. Ale to je zase dost casu na ustup. Problem moze byt, ze na seba hraci navlecu tazke bnenie a spomalia pohyb a kotule. Pripadne, ze tam idu velmi skoro a nepocistia skor okolie na zisk lepsich zbrani.
-
Mě to příjde lepší z firelinku. Je tam méně nepřátel a jsou jednodušší.
-
Tak tak, zrovna u toho Carpy je prostoru malo a kamera ma tendence se tak nejak divne tocit. Obcas se clovek zasekne o psa, obcas se pes zasekne o Carpu :). No jeste ze uz je po nem.
-
Pockaj az v demon ruins budes mat capra demonov a taurus demonov za beznych protivnikov :). Inak neviem, ale od toho savepointu v tej vezi v undead burg to bolo skratkou ku capra demonovi naozaj rychlovka.
-
Taky bych že k že ta hra má své mouchy, ale spíš technického rázu. Někdy hodně mizerný Framerate (hlavně v Blighttownu), špatné kolize a problémy s kamerou a často sem měl problém s připojením, když jsem summonoval hráče k sobě. Hlášku summoning failed jsem viděl asi 30x.
Jinak u Capra demona je nejtěžší ten začátek. Jakmile pak vyběhneš na schody a vedle na tu římsu, snadno zabiješ ty psi a pak už na Capra Demona jen skáčeš. On sice na schody vylézt umí ale vždycky spadne dolů. -
smyslem té hry je, že to vydržíš, zatneš zuby a schopnosti a nakonec se pos...š blahem, až ho sejmeš... chápu, pro každého to není. Jedinou útěchu pro tebe mám, nejsi v tom sám *3*
-
Capra je trochu dál od Firelink, ale moc nepřátel před ním není. Ty vzdálenosti k bossům mi nikde nepřijdou nějak hrozný, snad jen v catacombs (ty pinwheel kostlivci v kaňonu jsou děs, ale zas boss je triviální). U Queelag v blighttown zas buzeruje ta otrávená bažina (chce to kouzlo remedy nebo zásobu mechu). Capra je jeden z nejhorších šmejdů, vydrž (-:
-
S Demons Souls nejoriginálnější hry poslední XY let, a jedno z nejlepších RPG vůbec. A ten online...
Hra,u které má hráč pocit, že po letech zas konečně hraje Hru.
Obtížnost je zde dána hlavně zbrklostí hráče a jeho blbostí. Žádný nefér praktiky se zde nekonaj. Hra je perfektní výzva která nenudí...
Jak Demons Soul tak Dark soul 10/10 -
Desitku bych hre nedal, spis 9.5. Hra je to skutecne vyborna, ale ma sve musky. Prijde mi ale ze souboje s bossama jsou zbytecne flustrujici. Clovek k nim 2-3 minuty bezi aby byl rozcupovan behem 5 vterin a cele se to znovu opakovalo. Smrt mi nevadi, vadi mi to neustale nesmyslne behani. Ty bossove jsou uz tak tezci, tak proc nedat savepoint pred ne. Tohle uz neni vysoko nastavena obtiznost, ale buzerace :(. Predpokladam, ze tenhle scenar se bude opakovat i u ostatnich bosu (Jsem u Capra Demona ... asi 20 pokus)? Pokud to bude moc casto, tak to asi zabalim, protoze stravit hodiny nabihanim na bosse opravdu nehodlam. Skoda.
-
Fajn recenze, až na pár nepřesností. Pár rad nováčkům: nejjednodušší (a velmi zábavný) způsob jak hrát DS, je vždy v nové neznámé oblasti hodit na začátku White soapstone sign a nechat se přivolat jako pomocník jinému hráči. Ve 2 (či 3) je hra jednodušší a hlavně neriskujete absolutně nic (při smrti jako wraith nepřijdete o duše ani humanitu), naopak získáváte duše, zkušenosti o pohybu v oblasti a nepřátelích, po zabití bosse pak navíc hromadu duší a humanitu (skvělý způsob grindování). Potom už je snadné projít až k bossovi sám, před ním Reverse hollow form a přivolat si pomocníka na souboj s bossem, brnkačka. Pouze je třeba mít správný level pro daného bosse, jinak žádný coop nebude. Dobře mi to zatím fungovalo: gargoyle -lvl 15-25, capra demon + gaping dragon-lvl20-30, queelag-lvl 27-38, iron golem (sens fortress)-lvl 35-50, painted world of Ariamis-lvl 50-60, Anor Londo - lvl 50+, atd... PROTO taky není dobrý nápad hned ze začátku vylevelovat příliš vysoko, hra pak bude MNOHEM težší, protože budete sám (málo hráčů v danné lvl bracket a ani level 500 vám na některé bosse stejně nebude moc platný :-). Spíš vylepšovat zbraně a brnění/pyromancy/kupovat kouzla atd.
-
Však si ještě užiješ :)