-
A ted to tady uplne zemrelo... no nic... :D
-
Nj, rozhodnutí je na tobě *3*
-
Aha... no ja mel hlavne zalusk na ten stit. Mel docela brutalni bloky... no nic tak jeste jednou a lepe :D
Ale zase pendulum mi rekne o kazde pasti nebo o kazdem predmetu :D -
Kupříkladu ti prodá brnění Artoriase...
Jinak univerzální klíč se dost hodí, můžeš s jeho pomocí účinně přeskočit některé oblasti... -
Prodá ti brnění některých bossů a může ti dát užitečné rady, když si od něj něco koupíš.
-
A v cem byl ten chlapek s tema krystalovejma vecma tak zasadni? Kvuli tomu bonfiru co je za tema dverma nebo je tam vic duvodu? Premyslim ze bych to znova rozjel s tim univerzalnim klicem misto pendula.
-
Jo jo *14*
-
Jupi mame svoje vlastni Dark Souls forum :D
-
První český Let's Play na internetu http://www.youtube.com/watch?v=T0KqyL3E80I&list=PL5E2BEF45BE2F6FBD&index=1&feature=plpp_video
-
No, vzhledem k tomu, od začátku hry do Lordranu je to CCA 10 minut by neměl být problém dát novou hru, ne?
-
Taky se přidávám. Rád bych o hře pokecal s "našincem"...
-
Cus, hele víte o nějakým českým forum nebo stránce ohledně Dark souls? Díky :)
-
poradi mi nekdo???? jak se da, aby kamarad mohl hrat se mnou online v mem svete. nemuzu nato prijit. z clanku mi pripada ze online hrani je nahodne. :( kdyz tak mi poslete odpoved na mail mm68@post.cz dik
-
Zacina to tak bohuzel vypadat-taky to stale sleduji jestli se nekde neco noveho neobjevi, nicmene pocinaje unorem zadne nove oficialnejsi informace neprosakly, spise na zahranicnich webech vladne skepse z toho co jsem googlil. Aktualne je asi 88 tis. podpisu v petici, coz nemyslim, ze je dostatecny.
-
Nevi nekdo nejake nove informace jak to vyhlizi s pripadnou PC (kon)verzi po te ankete co probehla? Nebo se to zametlo pod koberec a je ticho po pesine?
-
edit:pokud ovšem NPC zabiješ,je to v loji:-)
-
Tuším že pod prvním zvonem,který musíš rozhoupat,je obchodník,u kterého se dají mazat "hříchy".Já jsem taky omylem zabil NPC-obchodníka-ale nechal jsem to tak,jak to je.Stalo se.A pro ty z vás,co budou v počátcích hry frustrovaní-nevzdávejte to.Taky jsem první den "končil s hraním"a hra už byla vystavená na Aukru,ale nakonec jsem si to naštěstí rozmyslel a NELITUJU!!!!Nahráno cca 140 hod.a stále není konec.Je to jedna z nej her vůbec,co existují!!!
-
"omylem" jsem zaútočil na NPC postavu po příletu do Lordranu a ta na mě teď neustále útočí - nemám šanci. jak dál? je jiný způsob jak vyresetovat její chování?
-
Uuuuuf, tak asi na patnáctý pokus padl Taurus Demon. Už jsem myslel, že je to až moc tuhé, ale teď se cejtim jako mistr BADASS :) Moje dojmy po prvních cca 3 hodinách hry: je to jetě tužší, než Demons Souls.
-
OMFG NEMUZU SE OD TOHO ODTRHNOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11/10 *8* *8*