-
i ja zvedam palec na znameni souhlasu *1*
-
Njn diskuze na games je proste o hejtu :D
-
Myslis ze byla moudra volba nastrkat ty kameny do toho mece cerneho rytire? vyhnal jsem to na +2 a dmg ma fakt peknej jenom si rikam jestli jsem to trochu nevyplejtvaj.
-
Pokud mohu doporučit, vem si nějakou zbraň, se kterou se ti dobře hraje. Vylepši si ji na co největší úroveň to jde (jednou ty kameny musíš použít a teď je na to nejlepší doba) a začni používat buffy. Nakup ohnivé resiny od nemrtvé ženské z kanálů u Firelinku, nebo nafarmi elektrické resiny od obřích hub. Hnedka bude tvůj damage úplně jinde. Pokud máš pyromanci flame, neboj se power within, to zvyšuje veškerý fyzický damage přímo brutálně!
-
Páni, koukám, že to tady docela ožilo *8*
-
Ok, máš to poměrně dobré. Akorát trochu vyžeň vit nahoru, ať víc vydržíš. Podle toho jak jedeš str/dex, tak bych doporučoval halapartnu, je to úžasná zbraň (a hlavně upgradovaná). Hned po Sen's fortress máš možnost vzít crystalovou halapartnu a ta je daleko silnější. Dobré brnění najdeš v lese směrem k prvnímu bossovi, ale pokud ti chceš bát hodně pohyblivý, tak si to svoje nechej. Jinak, jakmile uděláš Anor Londo, hned se vrhni do minulosti, klidně ti napíšu, jak se tam máš dostat. Jsou tam úžasné věci pro dex buildy...
-
Furt lepší takovejhle offtopic, než ten "on topic" ve který se zvrhne skoro každá diskuze *2*
-
Jenom jsme zase offtopic a budou nas muset vymazat nebo vyhnat nekam jinam zase :D
-
Ja ji puvodne hral vywarezenou se skvelou cestinou protoze tenkrat jsem jeste anglicky neumel ale to uz je let. Pak jsem si ji na steamu koupil i kdyz jen za nejakejch 5 euro a hral znova a doted si myslim ze jen malo her melo lepsi hudbu nez prvni ufo.
http://www.youtube.com/watch?v=ZAyzVA8Z9 -
S xcomem s váma naprosto souhlasím nikdy jsem tu hru předtím nehrál, nějak mě nezajímala a pak, bylo to asi v době ohlášení XCOM: Enemy Uknown jsem si o té séri přečetl pár komentářů a článků tady na games a rozhodl jsem se si doplňit herní vzdělání a pořídil jsem kompletní sérii jak ufo tak xcom... Hrál jsem pěkně od prvního dílu a nelitoval jsem jediného haléře a to ani za Terror from the Deep...
-
Jo dvojka zaklínač byl hodně dobrej a jelikož jsem koupil a hrál až rozšířenou edici tak jsem to kvůli těm ultimátním zbrojím hrál rovnou na nejtěžší obtížnost... Dalo mi to strašně zabrat ale stálo to za to, co se universa, příběhu a atmosféry týče je pro mě zaklínač bezkonkurenční prostě mi ta slovanská atmosféra strašně sedla i když ve dvojce už z toho tak nedýchala... Proto mám nejradši jedničku... A těď na dvojku ještě budou módovací nástroje...
-
Njn to jsem bohuzel vubec nehral.
-
A co Severance: Blade of Darkness? Ta hra mi přijde mnohem bližší DS než nějaký Zaklínač, souboje jsou taky dost podobné.
-
No vidis tak to uz F:NV ani Skyrim hrat nemusis a muzes se soustredit na DS :D
-
Riddicka mám z GOGu. Je to Athena a bez DRM. Sice nemá MP, ale ten mě vůbec nezajímá. F:NV už mám nahráno asi tak 80 hodin a stále je co dělat v "základní" hře (mám tu ultimátku ze Steamu). A k tomu navíc ty DLC. Ve Skyrimu už jsem odkroutil přes 300 hodin, zabavím se bez problémů i bez modů. Já jsem spíš na vanilla verze. ME3 už mám, odehráno zatím odhadem tak 30 hodin. Zaklínače mám, ale čas na něj prostě není. To samé třeba Arcanum. Když to vezmu podle seznamu her co mám v profilu, tak tam bez problémů najdu tak 10 her, který bych si rád zahrál hned teď. Proto se snažím kupovat her co nejmíň... A to jsem pozapoměl na Far Cry 3 - z toho by se taky mohla vyloupnout dobrá hra.
-
Batman je hlavne uplne neco jinyho. Ten soubojovej system v nem je super a bavi me ale neda se to s DS vubec srovnavat. Jedina hra ktera me mozna napada ze by to srovnani snesla je Zaklinac 2 i kdyz je pravda ze uz to mam trochu v mlze. Mam pocit ze to ale bylo taky o takovem otukavani se a cekani na spravny okamzik k vypadu (alespon zezacatku protoze pozdeji po nalevelovani stacilo jen nabehnout a vsechno rozsekat).
-
Xcom je pro me absolutni srdcovka proto se moc moc moc bojim co s tim kuci udelaj... Uz ted ale vim ze bych uvital kdyby se vic drzeli puvodni grafiky protoze ten novej styl "mam ledky i na prdeli" kterej se vsude cpe mi leze krke :D Vlastne by mi uplne nejvic sedelo kdyby vzali puvodni xcom a predelali ho do lepsi grafiky a 3D. Za ant-farm zakladnu maj ale plus.
Jinak je mi jasny ze to je vsechno vec osobniho vkusu ale to bych nebyl ja abych si alepson trochu nezatrolil a nenapsal na vsechno svuj nazor :D -
XCOM myslím ten novej, já musím počítat hodně dopředu. Je v podstatě jedno jakou hru hraju, dřív jak za měsíc ji stejně nedohraju. Většinou mi to trvá spíš dýl. A tahovky jsou moje, na to prostě Dark Souls nemají. Ostatní je věc osobního vkusu. Bylo mi jasné už když jsem to psal, že se na mnohém neshodnem *3*
-
Lepší soubojovej systém jsem v žádné hře nezažil a to ani ten v batmanovy kterej je považovanej za jeden z nejlepších...
-
S posledni vetou se plne a zcela ztotoznuji. Plati to jak pro atmosferu a grafickou stylizaci tak pro gameplay mechanismy.