-
Záleží jaký máš level, obvykle se to pohybuje kolem 20-25. Také záleží na brnění, to kryje poškození dost dobře...
-
Padá pouze z krystalových ještěrek, které se však nerespawnujou. Až budeš v Anor Londu, budeš je moci kupovat (ale velmi draze). Pokud chceš dobré místo na farmení ještěrek, jdi do Great Hollow z Blighttownu.
-
Díky, pánové za rady, určitě zkusim všechno, co jste tu psali.
Jinak jako největší opruz se mi taky zdají právě ty čokli. Viděl jsem videjko na youtube, jak si to tam nějakej maník dává a pejsek mu po kousanci ubral cca 1/10 životů. Mě když ta kur*a rafne, tak mam v háji tak 1/4 životů a s tim už se pak blbě bojuje. Nevim, možná jsem na toho bosse ještě nízkej level, každopádně díky *4* -
Okamzite me zablokujou... vlevo i vpravo, chytej me u zdi a kvuli kamere ktera u zdi dela psi kusy nevidim vubec co se deje. A pritom v predesly hre jsem ho nakonec docela rychle umlatil a to az tak ze se to zdalo snadny (no dobre asi po dvaceti pokusech ale i tak :D).
Nvm... uz je dole haaajzl... tfuj to se mi ulevilo. -
Tohle ja chapu to uz jsi totiz jednou moc pekne vysvetloval ale neni mi jasny jestli toho twinkling titanitu najdu dost aby melo cenu vylepsovat treba dve takovy specialni zbrane resp. jestli pada z nejakejch mobu co se respujou.
-
Poté jsou speciální zbraně, kterou nejdou vylepšit pomocí normálního titanitu. Ty vyžadují TWINKLING TITANITE. Vylepšují se do +5 a je třeba 10 Twinkling titanitů.
Dále jsou zbraně z ocasů dračích nepřátel (Drake sword a další), na ty potřebujete Dračí šupiny! Opět na +5 a 10 Dragon scales.
A nakonec jsou zbraně, které vytvoříte z duší bossů a normálních zbraní +10 u speciálního kováře (a je ještě pár dalších zbraní, které nejsou z duší). Na +5 max a je třeba Demon Titanite (10) - získáte ho z jednonohých soch bez hlavy. -
Pak je kovář dole pod Firelinkem v New Londo ruins. Jmenuje se Rickert. Ten dělá magické zbraně. Potřebujete zbraň na +5 norm. upgrade a pak můžete udělat až do +5 magic weapon (sežere to 10 Green titanite shards) - to udělá zbraň, která má magický bonus. Dále potřebujete Large magic ember a můžete udělat magickou zbraň +10, zapotřebí je 9 Blue Titanite Chunks a 1 Blue Titanite Slab.
Existují ještě dalších 7 cest, jak upravit normální zbraně, ale nechci spoilerovat hru. Pokud jste už byli v Katakombách, Anor Londu, v lese a v Painted world of Ariamis, vysvětlím i zbytek *3* -
Evidentně je potřeba, abych vysvětlil upgrade zbraní. Takže:
Normální zbraně, které už máte ze základu, nebo je najdete jako poklady, nebo je koupíte se vylepšují pomocí 9 titanite shards do +5. Jakmile dosáhnete tohoto bodu, musíte najít Large Ember a dát ji Andrému, s tím můžete dělat zbraně do + 10, ale spotřebuje to 9 Large titanite shards. Poté musíte sebrat Very Large Ember a znovu ji dát Andrému, je však zapotřebí 9 Titanite chunks a 1 Titanite Slab. To je NORMÁLNÍ upgrade těchto zbraní.
Pak existuje tzv. Raw upgrade, kdy potřebujete zbraň na +5 a Large Ember - pak můžete udělat zbraň do Raw + 5 (sežere to 10 Large titanite shards). To je tzv. Raw upgrade. -
Nee, tohle na tu zbraň nefunguje. Zbraně černých rytířů jsou speciální a potřebuješ na ně twinkling titanite, kterej teď dostaneš pouze z ještěrek. Později je budeš moci kupovat, ale stojí cca 5000 za kus...
Do minulosti až po Anor Londu a OS *3* -
Jinak bomby na něj neplatí, jeho štít vykryje takřka všechno. Budeš ho muset sundat jako chlap v boji na život a na smrt *1*
-
Vlez skrz mlhu. Jdi doprava a rolluj - vyhneš se psovi. Rolluj ještě jednou a vyhneš se Caprovi. Doběhni na schodiště a sundej čokli. Jakmile tě Capr doběhne nahoře, seskoč dolů a on spadne za tebou a na chvíli nemůže útočit - útoč. Opakuj a máš ho *3*
-
Jednoduše. Jmenuje se Havel (jako fakt) a je z něj docela dobrej prsten. Jelikož je pomalý a jeho útoky také, dá se snadno sundat pomocí backstabů. Prostě vždycky uhni do strany/rolluj před jeho útoky a backstab - Havel's dead *2*
-
Ja jsem na protahnuti se asi moc velkej. Zkousel jsem to vpravo i vlevo ale vzdycky me ty psi bloknou.
-
Můžu poradit, co pomohlo mě... Capra démon nepředstavuje velkej problém největší problém představují ti 2 čoklové takže, hned jak tam vejdeš utíkej v pravo a proskoč těsně kolem něj, pak utíkej na schody, a co nejrychleji se těch dvou zmetků zbav... Nahoře když vylezeš na schody tak úplně na konci vlez v pravo nad vchd, tady se můžeš léčit, sice je šance že tě zasáhne ale vetšinou spadne dolů a v ten moment ty můžeš udělat skok z výšky... Udělal jsem to dvaktát a pak už jsem ho domlátil na zemi, ale když je sám tak už tě netrefí...
-
Kdyz uz jsme u tech rad tak se mi pomoci meho paklice povedlo otevrit nejaky dvere ve vlezu do veze (po prvnim cernem rytiri). Z tech dveri vede vezi velky tocity schodiste a dole je takovej velkej chlapek s jeste vetsim sekyro/kyjo/mecem a zabije me vzdycky na jednu ranu... jak zabit toho? Z veze se mi ho nepovedlo vylakat abych ho dokazal dostat pod zebrik kde bych ho premluvil bombama a docela mi vrta hlavou co s tim hajzlem :D
-
Doporučuju mít co nejmenší equip (nebo jak se to jmenuje... prostě hmotnost toho, co máš vybrané, pozor - počítají se tam i sekundární zbraň a sekundární štít), pak jsi rychlejší a úskoky stojí míň staminy. Potom asi tak jak píše Drasťa, u mě to probíhalo nějak takhle - ihned po průchodu mlhou úskok doprava, za bossovými zády na schody, na schodech zabít psa, skočit dolů (Capra se sápe po schodech), zabít druhého psa a pak už je to pohoda - sekat Capru a když vidíš, že se rozmáchává (nebo cítíš, že se každou chvilku rozmáchne) uskočit dozadu, dávat bacha, abys měl za sebou místo, pokud nemáš, proběhnout kolem Capry na vhodnější místo. Samozřejmě jako vždycky nenechat se vyprovokovat tím, že už skoro leží. Používal jsem halapartnu +5.
-
Jo hraju dex charakter takže raději kopí místo halapartny, i když má brutální damage... Ta první zbroj pro wanderera je krásná s tím havraním peřím kolem krku ale klidně už bych ji vyměmil za lepší... Jinak co jsem četl tak ten těžkej obouruční meč od černého rytíře má rádo hodně lidí a +2 je ještě málo vzhledem k tomu že můžeš mít i +10... Kameny můžeš koupit od Andreho (kovář) má jich tuším 98 ale jsou dost nákladné... Epic - Pak teda napiš jak do minulosti a kde sehnat lepší věci pro dex...
-
Zkus si ho taky drzet zamknutyho. Docela mi to pomahalo orientovat se v jeho ranach a kamera chyti trochu pouzitelnejsi uhel.
-
Tak to maj asi vsichni podobny :D Pokud to jen trochu pujde zkus uhnout te prvni rane do strany nebo jeste lepe uskokem dozadu a naloz mu co se do nej vejde ale jen do chvile nez se zase rozmachne. Dobra taktika je prej utyct na schody a skocit z nich dolu a pak pockat az se Capra demon na chvili zasekne pri skakani dolu a nalozit mu ale prave kvuli tem psum se tam vetsinou ani neprotahnu a kdyz tak uz jsem v podstate mrtvej.
-
mate nejakou taktiku na Capra Demona pro Huntery?
jen tam vlezu, dostanu hit a psici dokonci zbytek...