Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Njn mas recht. Uz jsem to tam pozabijel a je pokoj. Jeste jsem to trochu naleveloval a nakoupil nejaky to brnenicko od toho pana ve vezi za rozbitou stezkou takze ted mam tu legracni helmu, legracni boty a legracni rukavice panacka michelina.... brneni jsem si poridil normalni steel protoze to obezni uz bych neprekousnul :D Ale je to teda vsechno tezky jak kr*va tak zacinam mit jazyk na veste :D

btw. slovo pro mleko davajici skot je cenzurovane? To uz je fakt chory...
  • To teda a zrovna OS je nejenom nejtěžší bossfight, ale dle mého taky nejlépe umělecky ztvárněný, oba bossáci vypadaj postě skvěle.

Btw ten fantom asi nebyl tak dobrý, jelikož tě nechal umřít. Backstabovat umím taky a nejenom
    moby. *1*
    Ale zas na druhou stranu bojovat proti mágovi, který to umí, je dost obtížné. Ještě na Ps3 jsem měl postavu, která drtila vše živé, můj nejsilnější útok dával slabším postavám (co mají nízký vit) one-shot a i člověk na maximálním levelu by nepřežil 3 rány (pár jsem jich sundal). Dohromady jsem nastřádal asi 15 milionů duší a to jen z PvP...
  • Zatím si dávám s DS krátkou pauzu, ta hra leze na mozek (to nemyslím negativně) :-) Při posledním pokusu se mi konečně podařilo získat humanitu a summonovat nějakého borce, který se mnou jen tak pobíhal a všechno bez námahy ničil a backstabboval, tak jsem se těšil, že možná lehnou... No a samozřejmě se najednou objevil invader a jedním kouzlem mě poslal k bonfiru *15*

btw obtížnost stranou... tihle bossové a celý ten souboj je neskutečně kvalitně audiovizuálně a esteticky udělaný. Vůbec mě trochu štve, že se v diskuzích o DS řeší jen ta obtížnost, ta hra je nádherná na všech možných frontách. Japonská představivost a ulítlost v "západních" mantinelech tady funguje super (dost podobný "sňatek" jako v sérii MGS).
  • Good luck, man. Tady jde pouze přát štěstí, protože tenhle fight jen tak někdo nedá.
  • Je to u toho těla s duší, hned jak vylezeš z těch dveří (no, né zrovna hned ale velmi blízko)...
  • Ja tam po ty strese behal uplne vsude kam jsem se bez padu dostal a nemohl jsem zadnej bonfire najit ale kdyz rikas to s tim try jumping tak uz mozna mozna tusim kde :D
  • Epic & Drasťa: Haha, ten bonfire je jedno z mála míst, kde jsou vzkazy "try jumping" legitimní :-) (jinak jsem právě u Pikachu a Snorlaxe a je asi zbytečné o tom cokoliv psát *16* )
  • Dlouhá? Dyť před tím je bonfire...
  • Strecha San's fortress byla lehka az do chvile nez jsem narazil na Iron Golema... ten je takovej neprijemnej protoze me z ni shodil :D Budu to muset znovu a cesta tam je dlouha.
  • Haha, bylo na čase. OS si na tebe brousí zuby. Nebude to lehké jako teď, to mi věř. *1*
  • Uz jsem tu spravnou cestu nasel :D
  • No, nejtěžší část přijde až po tom, v městě bohů. *3*
    jedno z nejhorších míst na procházení a jednoznačně nejhorší a nejtěžší boss fight. *1*

Střecha Sen's fortress je naopak velmi lehká, vsadím se, že ji uděláš na první pokus...
  • Snazim se porazit 4 titanite demony dole ve stokach, 3 zabiju a ty mi reknes ze nejtezsi cast a cesta dal je na strese? No to bych se na to vy**** :D
  • Ehm, tam dole nic není, pouze pár pokladů... *1*
    Cesta vede nahoru na střechu, tam je i boss. Nikdy mě nenapadlo, že by někoho napadlo jít dolů a bojovat s těma Titanite démonama. *8*

Jdi nahoru ať to doděláš a připrav se na nejtěžší část hry... *3* *5*
  • No ja to kopi pouzival jen chvilicku a moc mi nesedelo. Moc malej DMG... tim drake swordem dam hady obouruc na dve rany ale na ty bezhlavy sochy je moc pomalej. Ani mi nerikejte ze za tema sochama neni cesta dal protoze uz jsem zabil 3 a zbyva mi posledni! :D

Jinak o pasti vim a se serpentama vicemene nemam problem kdyz nechybuju. Proti bazinam je to uplne zlaty ale ty bezhlavy sochy mi prijdou dost tuhy :D
  • Vítej v Dark Souls. *1*
    Na ty bezhlavé sochy bych se být tebou vykašlal, nestojí za to umírání. To s tím kopím sucks, ale teď se musíš přizpůsobit. Nakup hromadu weapon buffů (už jsem o tom jednou mluvil) od té ženské v kanálu, nebo vyfarmi houbičky v lese. Časem totiž zjistíš, že elementálové zbraně jsou daleko horší než normální (i když se zdají silné).

Sen's fortress je bitch, ale proti serpent manům jdeš vždycky jeden na jednoho, až na ty 2 hned na začátku a na ty můžeš použít tu past co je na zemi. Hlavně najdi bonfire a budeš v cajku. Hlavně to teď nevzdávej. *3*
  • Myslím, že jsi v normě :-) Nejblbější z toho je asi ten odpouštěč hříchů, ale bez něj to asi půjde taky (btw já nikdy neútočím když si nejsem absolutně jistý, že je to nepřítel + blízko NPC úplně sundávám prsty ze zadní části gamepadu). Já jsem třeba nedával pozor a jedno vylepšení láhve sežral :-) BTW vylepšit ji můžeš i hodně blízko jednoho místa, které figuruje ve tvém příspěvku, v Dark Souls jsou občas zničitelné zdi, často na ně upozorňují ostatní hráči :-) Pokud tě štve meč tak zkus jiné zbraně, nedívej se jen na damage, ale taky jak se s tou zbraní bojuje. Mě třeba zatím více vyhovují různá kopí a halapartny i když mám v inventáří pár papírově o něco lepších zbraní, které jsem vyzkoušel + vyhnáním na +10 má třeba taková halapartna 2x větší damage. Víc radit asi nemůžu, jsem cca tam, kde ty (před Bossem v Sen's Fortress). Pokud to neděláš (ta hra do toho moc nenutí), tak taky vyzkoušej techniky jako kopání, backstab a spol, na některé nepřátelé fungují parádně.
  • To je proste konec... jsem silne nesikovnej. Umiram porad. Nemuzu zabit tu bezhlavou sochu dole v pevnosti (posledni dve zbejvaj). Z bazin jsem utekl co to slo protoze to tam bylo proste hrozny (na zvon jsem zazvonil ale pavoucici jsem daval asi na 50x), umrela mi vylepsovacka lahvi nez jsem si stihnul vylepsit lahev, omylem jsem si pichnul do odpoustece hrichu a jeste jsem si z bleskovyho kopi sundal blesky, protoze jsem si myslel ze ho vylepsim a zjistil jsem ted mam jen obycejny kopi +10 :D Zacinam si zoufat ze to nedohraju tak jak to hraju (pomalej mec a ja jsem netrpelivej). Ale tak se mi to libilo :D
  • Svlikni se do naha:P, abys byl rychlejsi a backstabuj.
  • Jinak za Great Hollow je ještě jedna lokace (nebo bych měl spíš napsat pod *1* ), kde tě čeká velký překvapení. *3*

A jsem zvědav, jak si poradíš s cestou do minulosti, je tam mrtě silnejch nepřátel, 2 bossové jsou jen o málo nebezpečnější než OS. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší