-
Pokud víš jak na to, je lehká. *3*
Hlavně je třeba dávat bacha, kam šlapeš, jinak zahučíš hodně hluboko a to je bohužel konečná. Jakmile jsi u ní, máš takřka vyhráno a stačí počkat na hlavy. Ale jakmile jí zbývá pouze jedna hlava, tak se zachová jako největší p*ča a útočí tak 10-20 metrů od tebe, takže je hrozně těžké ji zasáhnout. Nemluvě o tom, že ji často strká co nejblíže k propasti, takže když se za ní rozběhneš, skončíš obvykle v ní. Proto bych doporučil jakoukoliv zbraň na dálku. Takže ber luk, kuši, kouzla atd. -
Ještě jsem je nenašel, šel jsem se jenom kousek podívat co tam je... To že je tam nějakej průchod se mi podařilo zjistit naprostou náhodou když jsem pro jistotu kopím bodnul do té truhly aby mě nesežrala... Btw. Momentálně se snažím najít správnej spůsob jak bojovat s hydrou v lese u jezera...
-
A pořádně je myšleno POŘÁDNĚ. Pokud jste dobří, Najdete tam 10 krystalových ještěrek, z kterých je HROMADA kamenů na upgrade zbraní!
MidnighT91@tiscali.cz: Ty už jsi je našel? Jejich lokace není zrovna na první pohled zřejmá... *3* -
Dole v Blighttownu u jedovaté vody je obrovskej strom, když do něj vejdete tak je tam tělo a truhla... Nenechte se zmást a za tou truhlou to pořádně prozkoumejte !!!
-
Však jo, takhle se to má hrát. Žádný rush in, pomaloučku prozkoumávat a nic tě nepřekvapí...
Jenže vysvětluj tohle casual hráčům. *7*
Dost velký problém jsou i trolové, pokud na ně neznáš taktiku.
No, Sen's fortress a Anor Londo ti dá pořádně zabrat, tím si buď jist. *1* -
No tak potom jsem měl možná strašné štěstí nebo nevím... prostě jsem si tím Blightownem pomalu v klidu procházel, občas na mě něco zaútočilo a v drtivé většině případů danou potvoru bylo slyšet dopředu. Žáden nepřítel tam není moc silný, akorát tam jsou v pár místech otravné mouchy a pár těch "sniperů", jejich pomalým a dobře viditelným šipkám se jde dost jednoduše vyhnout (až na to 1 speciální místo, kde jich je hodně, tam jsem taky zemřel, na to jsem zapomněl... ale to bylo schválně, protože jsem je tam šel jednou provždy vykosit s vědomím, že k bonfiru je to kousek), Cesta jezerem není zas tak dlouhá a většinou tam šla najít cestička tak, aby mě během procházení neotrávilo. Měl jsem a použil pár mechů, ale nijak astronomické množství to nebylo, dost ho padalo z těch sniperů. Jo a hraju to poprvé a rozhodně nejsem nějaký machr, co tam všechno dává na 1-2 pokusy, nakouknutí do Sen's Fortress mě po tom pohodovém Blightownu rychle vrátilo do reality téhle hry :-).
-
2Drasťa: Asi vím, co je to za žebřík... *1*
On toxin se nezdá, ale ubírá život šíleně rychle. Já si poprvé říkal toxin no bóže a za pár vteřin jsem byl dead. *15*
2xai: Blighttown má svou pověst částečně kvůli mizerným fps, ale spíše bych to viděl jednoduše tak, že ta oblast je dost obtížná. Velice časté pády, toxin (a poison dole na dně), opravdu nepříjemný level design, který tě nutí jít pomalu a obezřetně, jinak padneš do pasti a ležíš. Krom toho to trvá než se tudma probojuješ a lidi maj tendenci dělat chyby a zbytečně umírat. Boss je lehoučký, ale když jsem to hrál poprvý, byl první, u kterého jsem si přivolal na pomoc fantoma. *1* -
Prvni co se mi povedlo bylo nechat se zabit toxicitou a to jeste tak legracne ze si dam lahel a lezu po zebriku a umru na nem :D
Podruhy jsem spadnul a potreti jsem tam uz nelez protoze bylo pul druhy :DD -
Blightown jsem prošel včera, vlezl jsem tam z Depths s levelem něco mezi 25 a 30 (Halberd +5 a nějaká lehká zbroj s určitou odolností vůči jedu) a byla to úplná pohoda, jenom jsem někam zezačátku párkrát spadl (jednou z toho mě vylekal troll :-) ). Boss padl na druhý pokus. Myslím si, že ta oblast má dost hrozné renomé kvůli nízkému fps na konzolích, pro mě to byl zatím nejjednoduší úsek ve hře (možná až na Depths kdybych nepočítal bosse).
-
To je na Blighttown víceméně ideální, moc velké problémy bys neměl mít.
-
lvl mam ted myslim 35. Nejakejch 22 v sile, 18 dxt, 20 end a vit tak uvdidim.
-
Jojo, hlavně vem co nejvíc těch kytek s bílými květy. Na to brnění bych se být tebou vykašlal, vypadá sice drsně a má i dobré staty, ale jsou lepší a utrácet za to hromadu duší není dobrý. Raději to spotřebuj na levlování postavy a zbraní.
Jinak velikán (Stray demon) je v klidu, jen musíš přežít pád a rychle se za něj dostat. -
No uz jsem si nakoupil kytky na otravu protoze toxicita je fakt svinstvo. Musim nejak trochu poladit tu zbroj. Premyslim ze nasetrim 15k a koupilm neco od toho chlapika ve stokach.
Taky jsem se byl podivat v asylu a vyzvednout si prsten a musim rict ze pro me bylo velky prekvapko kdyz jsem se propadnul podlahou a na hlavu mi dopadla klada (kyj) toho tlustyho hajzla. No prsten mam, nahazel jsem rubish do hnizda ale velikana jsem tam zatim nechal. Je na me trochu moc silnej :D -
Hej, taky gratuluju, Depths je sviňská oblast a je fajn, že jsi to udělal. *4*
Teď si to užiješ *5* *1* -
No, jsi tak cca ve třetině hry (možná o něco víc). *1*
No, i tak je to dost dobrý výkon, já jsem je před rokem dělal asi 3 dny a smrtí bylo asi 20. *5*
Jojo, Great hollow je jedna a Painted world druhá. -
Strasne me to zajima a rad bych si to precetl ale nemuzu tak ti alespon taky pogratuluju protoze jestli jsem to pochopil spravne tak ses pohnul dopredu :D
Ja jsem zatim dostal alespon k trollum do Blighttownu :D -
Ještě jsem nebyl ve Valley of Drakes, Demon ruins, katakombách, New Londo Ruins, Great Hollow, za červeným drakem na mostě, v lese za andrem, Painted World kterej ani nevím kde je... Ty mi tu pomalu popisuješ konec hry a já mám pocit jak kdybych byl na začátku... Btw sry nedostal jsem je na 3 ale na 5 pokusů, přepsal jsem se... Btw skryté úrovně ? Great Hollow je určitě jedna z nich...
-
A až doděláš tohle, hned jdi do lesa a zabij vlčího bosse. Pak už můžeš dodělat ty oblasti, kde byla zlatá mlha (jsou 3) + New Londo ruins. To ti otevře cestu k finálnímu bossovi.
A schválně jestli dokážeš najít další 2 ukryté úrovně... *3* -
Páni, zvládnul jsi OS na třetí pokus? *8*
Blahopřeju, zvládnul jsi nejtěžší část hry, teď už to tak hrozný nebude (krom nového obsahu a posledního bosse). Jinak, pokud chceš hned do minulosti, udělej todle:
Jdi z Anor Londa do Duke's Archives (od bonfiru doleva, jak je ten velký hrad na kopci). Po nějaké době tam uvidíš stříbrného golema, který má u sebe Broken pendant. To je klíč.
Pak jdi do Darkroot Basin a zabij hydru v jezeře. Jdi úplně dozadu a uvidíš tam černý vír. Jdi k němu a jseš v minulosti! *5* -
Tak jsem právě dokončil Anor Londo, železnej golem na konci Sen's Fortress byl snadnej a dal jsem ho napoprvé (cestu k té jediné duši, na tom mostě co je vidět z místnosti s koulý jsem nenašel)...
Začínám pociťovat jak hra brutálně přituhuje, jednu část jsem opakoval asi 8x (už jsem si chtěl vytrhat vlasy) a to tam kde jsou na římsách ti 2 zasr*ní lučišníci s obrovským lukem, stačil zásah do štítu a letěl jsem dolů... Ti dva bossové byly taky dost drsní ale dal jsem je na třetí pokus (bylo mi jasný že s nima budu bojovat už od začátku Anor londa když tam stály jejich sochy) našel jsem nějaké zbroje ale žádná není použitelná pro dex charakter...
Jinak od té bohyně či co to je, jsem dostal tu mísu co mi dává warp (modlil jsem se aby tam něco takového bylo) hned jsem se vrátil do Firelink Shrine ani nevím proč ale šel jsem si pokecat s tím hadem a ten mě hned vzal do podzemí... Tam jsem použil tu mísu což my odemčelo ty zlaté kouřové stěny... Teď mám teda asi získat 4 duše a donést je do té mísy, nemám páru kde je hledat...
Pak, jelikož jsem nevěděl co dál jsem se vrátil do Undead Asylum... Mimochodem díky, skvělá rada málem mě kleplo *5* odnesl jsem si odsud prsten, meč z jednoho to černého rytíře a štít od toho rytíře co tam na začátku umíral...