Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja si vubec nepamatuju jmena takze netusim kdo je Lautrec ale nejakej takovej black orb s okem mam. Need humanity vyskousim a taky budu ratovat protoze jsem nevedel ze za rating ziskas humanitu. To je moc hezky.

Kde je ale Oolacile a jak se dostat do minulosti to teda netusim :D

Zmrdi s velkejma lukama jsou fakt zmrdi ale nakonec se nejakej dal. Alespon tu prvni cast na tech ochozech s nima mam uz hotovou... uvidim co s nima bude dal. Co je OS nevim a zatim vedet nechci... pocitam ze to bude nejakej boss a pocitam ze na to stejne prijdu :D
  • 2Drasťa: Schválně, jestli dokážeš porazit hlavního bosse Anor Londa (ano, jsou to OS) bez fantomů při prvním hraní. Mě se to povedlo... *2* *5*
  • Humanity se ještě dá používat na zlepšení chaos zbraní - stackuje se to do 10. Dále se zlepšuje item discovery (opět do 10, doporučuji používat s Gold serpent ringem) a zvyšuje odolnost před curse (a to o hodně).

A ještě zvyšuje všechnu obranu před fyzickým, ohnivým, bleskovým i magickým poškození (až do 99)...
  • Na to peč. Krásně se dá farmit v Oolacile (v minulosti), tam padá humanita jak šílená...
    Anor Londo je krásná lokace, ale zase patří mezi nejtěžší - zmrdi s obříma lukama a OS.
  • Já human form používám jen když chci summonovat/kindlovat (i když to má prý ještě jiné pozitivní efekty). Pokud jsi nezabil Lautreca a vzal black orb ve firelniku, tak ho můžeš invadovat v Anor Londo u bossů... Existuje dost jednoduchý způsob, jak ho porazit je za něj mj. 5x humanity do inventáře. Taky jde něco koupit u obchodnice v kanálu v Undead Burg a taky můžeš zkusit nechávat v AL zprávy "need humanity" (je jich tam plno), hráči, kteří to pochopí, ti dají rating +1 a získáš humanitu (i když je to takové divné, já ještě ani jednou nezískal žádný rating i když dost často nechávám podle mě dost přínosné netriviální zprávy). Jo a ještě můžeš nechat svůj summon sign a pokud tě někdo summonuje a porazíte bosse, tak bys měl humanitu získat taky.
  • Mno ja human form stejne moc nepouzivam. Na to mam porad nedostatek humanity. Asi pak zajdu do kanalu na krysy nejakou nafarmit :D
  • Aha uz vim.. ja mam master key a toho dedu jsem osvobodil i bez klice :D Diky
  • Jo, vypadá to, že je to velmi oblíbené místo pro multiplayer všeho druhu. Stačí tam chvilku pobíhat v human form a invaze přijde... což je v kombinaci s těmi bossy a omezenou humanitou fakt příjemné :-)
  • Ten klíč má ještě 1 použití... Zmíním 2 věci, z toho to asi bude jasné - na jednom místě spí o stěnu opřený nepřítel. Na jiném místě je možné přesměrovávat balvany.
  • Tak si to tam hezky prochazim v tom Londu nebo jak se to tam... a musim rict ze to je prvni lokace ze ktere mi trochu spadla brada kdyz jsem do ni vlez a supervytah je proste bozi. Jenom se bojim protoze jsem se ted dostal do toho bileho baraku a pamatuju ze kdyz jsem koukal na PVP videa tak se vetsina PVPeckovani odehravalo prave tam :D
  • Mám pocit že je to od těch klecí, které fungují jako zkratka na začátek Sen's fortress...
    V jedné části té věže jsou 2 klece, jednu otevřeš, nastoupíš a odveze tě to dolů. O žádném jiném klíči nevím...
  • Haha a leží... nicméně hodně pomohlo jolly cooperation s živým hráčem (ale triviální to nebylo ani tak, nebyl to nějaký ultramachr).
  • BTW. jeste jedna vec. Nasel jsem na ty strese klic a vubec nevim kam. Nevite nahodou k cemu ten klic? :D
  • Uz se chytam za hlavu :D
  • Prakticky za rohem... *2*
  • Myslím, že když se k té stráži vrátíš, tak se plácneš přes čelo :-) BTW nejbližší bonfire v AL je dost blízko.
  • Do dalsi lokace jsem se uz nechal odtahnout tema hnusnejma okridlenejma opicema ale pak jsem narazil na prvni straz, koukam ze mam 40k expu tak jsem vzal nohy na ramena, hodil si kosti a jeste tak zkoumam co jsem nechal v Sens fortress a jeste ze jsem to udelal protoze jsem pak mohl koupit peknej armor a osklivy rukavice, helmu a boty a jeste jsem nafarmil nejaky shardy chunky a tak :D
  • Mám pocit, že se tam dá seskákat až na dno, nebo někam jinam do Sen's fortress, ale žádná zkratka to není a není tam ani nic důležitého, je to jen vtipně designovaná věc.

Už jsi v Anor Londu, nebo se bojíš? *1*
  • Ale na jednu vec se mi vubec nedari prijit. Na ty strese se da skocit do takovy rozbity veze a tam rozbitou mrizi prolez na nejakej kovovej tram na kterym drzi ty kyvadla ale nic tam proste neni. Nedari se mi nikam preskocit a v podstate jediny co jde udelat je skocit dolu a umrit. Rikam si ze tam prece neco MUSI byt nebo neco jit udelat... to prece neni mozny ze by to tam bylo jen tak!
  • Jojo, ten bonfire je strašně snadno přehlédnutelnej. Já se o jeho existenci dozvěděl asi tak půl roku po dohrání hry *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší