Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten souboj neni tak tezkej se mi zdalo. Ja vubec lock nepouzivam (jen na komary a bosse motyla).

Jen jsem behal okolo co nejdal od toho tlustyho a kdyz na me nabehnul ten hubenej tak jsem unhnul a dvakrat ho seknul a zase utek. Touhle taktikou jsem ho sundal skoro bez ztraty kyticky.
    Tlustoch byl zase jenom o tom nabehnout na nej, probehnout mu okolo boku a kdyz bouchnul tak mu zasadit dve tri rany a pryc. Za chvili byl dola a v podstate bez problemu. Capra demon mi delal vetsi vrasky.
  • Včera jsem se asi 20+ krát mrcasil s OaS v Anor Londo. To je šílenej souboj. Šel jsem na to v lehkejch hadrech s dark wood grain ringem, první po Ornsteinovi. Jedinkrát jsem se přiblížil na poslední ránu od jeho smrti, ale pak mě stiskli v rohu, protože jsem nedával pozor, kde jsem. Musim říct, že to locknutí na PC funguje idiotsky, člověk hne myší a hned mu to přeskočí na toho druhýho, hrůza. Pak jsem ze zoufaství přivolal toho rytíře na pomoc, a stal se z toho naopak strašně jednoduchej souboj. Rytíř zaměstnal Smougha a já měl volný pole jenom pro Ornsteina a zabil ho během chvilky. Smough pak už taky neni problém. Až mě to trochu zklamalo - když jsem poprvé dal na podvacátý Capra Demona, měl jsem mnohem lepší pocit.
  • Tak jsem to peclive zkoumal ale nenasel jsem jedinej mec kterej by mohl konkurovat skvelymu Black Knight swordu +5 coz je teda zklamani.

Navic jsem se zkusil prat s tim hopkajicim rytirem v minulosti a to je teda absolutne bez sance. Sel jsem radsi delat vytrznosti do knihovny.
  • tak já to zkusím, třeba Tě trumfnu :D
  • Jestli ti to poradi, tak musis adekvatni zbran dostan na +5 (u Andre kováře) pak je potreba to dostat na 6+ a to bud taky u Andreho nebo Obra v Anor Londo, ted nevim. Az to dostanes na +10, tak muzes u Obra v Anor Londo zmenit napriklad scimitar nebo jine zatocene ostri v Quelaags Fury - ta duse z pavouci zeny. Ta zbran jde pak taky hodit na +5. Jinak nepratelum sekej ocasy.

tady mas legendu jak na upgrade zbrani:http://www.neoseeker.com/forums/51620/t1688136-upgrading-weapons-guide/

Jinak kontroluj jak reinforce weapon, tak modify, to je kdyz chces zmenit typ, prave treba jako na boss weapon. Snad ti to pomuze
  • Mam asi 4 duse ze kterejch jde prej udelat zbran ale vubec netusim jak na to... to je pres tu nabidku modify weapon?

Nejak jsem taky nepochopil k cemu je prsten od bily kocky co jsem ji nasel sedet na zdi v lesich.
  • Ja myslel ze je tam cesta dal tak jsem zabil 3 ale toho 4. jsem za boha nemohl dostat :D
  • tak na ty ti kašlu :D
  • Uz jsi pozabijel ty bezhlavy obry dole? :D
  • Quelaag boss byl docela easy takže už mam zazvoněno i na druhý zvon a vydal jsem se do Sen's Fortress. Nic moc těžkýho (zatim) nicméně pořád tam padám :D pás mě sice nezabije, ale je to otravný :D
  • Ten bonfire jsem mel. V undead asylum jsem byl pro rusted ring ale na toho velkyho jsem se vyprdnul.
  • tak tam dole v takovej kanalovym tunelu je bonfire takže tam vždycky člověk stihne doběhnout se refreshnout. Největší sranda byla když sem byl Cursed. Musel sem zpět do Undead Asylum a vyměnit Cracked Red orb za tuším purging stone... to byl hezky výlet, Když sem to tam prozkoumával, propadla se podemnou podlaha v místě toho prvního bossíka, pak sem narazil na rytíře který mi dal estus flašky a skoro uplně na začatku černý rytíř. docela se to tam změnilo :D
  • Ja kdyz jsem se uz otravil (a jako ze to bylo casto. Nemel jsem moc humanity a nemam porad moc humanity resp nemam zadnou) tak jsem se to tam alespon pokusil prozkoumat ale stejne jsem pak utekl jak jsem nasel cestu dal :D
  • Díky sem zvědavej, c blightownu už sem na zemi, porazil sem pýr obrů co hazej balvany, ale pak sem se vratil zpět nakoupit nějaký kytky proti jedu, bažina mi problem nedělá protože odolnost proti jedum mam vysokou, ale občas se bohužel přihodí že se otrávim.
  • taky sem čuměl :D on se bál nebo nechtěl jit na taura na mostě tak dycky vybil hřbitova a všechny undead burgy atd několikrát a takhle pomalu naleveloval :D
    Jinak dneska sem porazil Hydru a vyšplhal po žebříku někam nahoru kde sem narazil na "průhledný" rytíře a čaroděje a pak na obří potkany, docela sranda zatim :D malem sem přišel o svých 30 humanit :D nahnalo se na mě asi 10 "chodících křoví" a nějak sem zazmatkoval a udolali mě, naštěstí sem se vrátil pro duše a přežil. tentokrát sem byl mnohem opatrnější :) co je dál zatim nevim, musim se taky trochu věnovat rodině :)
  • Aha tak uz ho mam. Mluvil jsem s holkou ale nic jinyho jsem nedostal... zajdu na hrad. A zkusim tu minulost. A proc ze tam mam vubec jit? :D
  • Ten golem je v tom jezeře dole na úrovni hydry v takové jeskyni, nechoď nikam nahoru. Jdi od normálních golemů vlevo kolem vodopádů a kolem žebříku ještě dál.
  • Musim rict ze jsem ted ztracenej s tim zlatym golemem. Psal jsi ze mam zabit hydru coz jsem udelal a jit uplne dozadu a tam uz jsem trochu ztracenej. Havla jsem zabil a mam ted komplet Havlovu zbroj diky prstenu ale za boha nemuzu toho golema najit. Nasel jsem houby kterejm jsem ukradl vylepsovadlo. Nasel jsem nejaky duchy rytiru a zabil jsem myslim jednoho invadera ale golem nikde.
  • Hej, dobře ty. A to jsi jenom ve třetině hry (cca), největší sranda na tebe čeká. *3*
  • 41 LEVELU????? ja tam udelal mnohem min.. asi jenom 15 nebo 20 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší