Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím mám dotaz? Asi po 70 hodinách hraní jsem šel do New Londa a zabíjím si takhle duchy ale najednou zjištuji, že mě vubec nedávají žádné souly (peníze) to samé se mi děje když bojuji s kostlivci, z ostatních protivníku souly padají nevíte co je to za chybu bug? Je to tak pořád i když hru znovu nastartuji mám to na PS3. Díky za odpověd.
  • Sice se prozatim nikdo nechysta, ale nadeje jak znamo umira posledni. Na kdejakou blbost cesky preklad existuje, tak pevne verim, ze se casem nejaky fanda RPG her najde a preklad zahaji. Dark Souls by si kvalitni cesky preklad rozhodne zaslouzilo.
  • Musis byt clovekem (reverse hollow u bonfiru) a pak pred bossem uvidis flek na zemi na kterym vyvolas pomocnika. Na ohnivyho pavouka se to dost hodi.
  • saburo
    zdravim,
    chtel bych se zeptat, jak si nekoho privolam do sveho sveta, aby mi pichnul s bossem? jednou se mi v oblasti nekdo objevil, ale hned na me zautocil, tak jsem ho zariznul a pak uz bylo pozde ho zkouset premluvit, at mi pomuze s tim megapavoukem...:) taky by me naopak zajimalo, jak se dostanu do sveta nekoho jinyho. moc informaci jsem o tom na netu nenasel. kuju. *1*
  • Určitě ne. Sice by se to v mnoha případech hodilo, pochybuji, že si někdo dá tu práci a bude překládat někdy dost obtížné pasáže (které se blbě překládaly už z japonštiny do angličtiny).
  • Nezjistil nekdo, nechysta se nekdo na preklad do CZ?
  • Podruhe to nedohraju... slibil jsem ze odjezdim nekolik sezon v iRacingu :D Ale tu animacku si najdu na Youtube dik :D
  • Tak až to dohraješ podruhé, nezažehni nic a prostě z místnosti odkráčej - ta cutscéna je taky dost hrubá (lepší).

Jinak Black knight sword určitě není nejlepší zbraň ve hře, je opravdu škoda, že jsi nenašel lepší. Pro čistě Strenght buildy je nejlepší asi Black Knight Axe (ze spešl zbraní), pro mágy zase Moonlight greatsword a takhle bych mohl pokračovat.

Nicméně úplně nejsilnější zbraní z celé hry je Demon Great Machete +15 (koupí se buď od Shivi, nebo je to drop z Lesser Capra démonů) a Darkmoon blade (+3 covenant). U toho jde damage do nebeských výšin *5*
  • Jo takhle... no tak nasel jsem bonfire a tak jsem ho samozrejme zazehnul a ze to byl poradnej fajrak!

Ja ani nevim jestli se havluv stit da na parry pouzit... :D

Jediny co me zklamalo je ze jsem za celou dobu nenasel zbran ktera by byla lepsi nebo alespon nastejno s black knight swordem...
  • Tak to je výkon, jednou jsem ho zkoušel porazit bez parry a byl to dost záhul :)

Máš přece na výběr ze dvou konců (jako v předchozím díle) - buď znovu zažehnout oheň, nebo odejít z místnosti a nechat ohně vyhasnout. *4*
  • Jak jakej jsem dal konec? Ja jsem ho zabil a byl konec, titulky a pak jsem se objevil od zacatku....

Gwyn mi prisel na hrani dost podobnej Artroriasovi. V podstate jsem kryl a uhejbal a cekal az mi da sanci prastit a pak znova a znova a znova. Trvalo to dlouho ale nakonec jsem ho ubil.
  • Gratulace. Zajímá mě, jak ti šel Gwyn? Teoreticky je docela lehkej, ale ve skutečnosti je dost těžký se naučit pořádně parry. A jaký si dal konec?
  • Ne ze by jeste nekoho zajimalo jak se s tim peru ale dohral jsem to. Nejlepsi hra co jsem hral za poslednich par let. Jsem rad ze jsem mohl byt u toho.
  • K tomu Kalameetovi... Hned u východu z Artoriasovy arény směrem k townshipovému bonfiru jsou schody nahoru, narazíš tam na zamčené dveře... pokud ještě nemáš klíč, tak ten je v townshipu, nevím jak přesně popsat kde a nevím, jestli si to dobře pamatuju, ale zkusím... je to v takové první velké hale, na kterou narazíš - přicházíš tam shora, dole je pár nepřátel, vede k ním schodiště z pravé strany té "haly"... z ní vede východ směrem ke zkratce, na most a k Manusovi, ale taky tam jsou vzadu vpravo schody nahoru. Jdi po těch schodech a za nějakou dobu narazíš na místo, kde je možné seskočit dolů (mě na to upozornil message od hráčů, ale uvidíš to i tak, není to nic tajného), no a tam někde už získáš ten klíč :-) Pak odemkni ty dveře a dál si už poradíš :-)
  • Kalameet jde mimo me. Slezu po zebriku, on se na me rozleti, spali me a konec. Nedari se mi utect (zkousel jsem proti nemu, od nej, pod nej, do strany, kdyz to kreju stitem tak to chytim hned vzapeti druhym ohnem a konec.
  • No, v původní hře byl velký boss buď pomalý jak sviňa, byl předvídatelný, měl slabé útoky a pouze hodně vydržel (Seath, Gaping Dragon), nebo měl naprosto nefér útoky (Hellkite, deriváty Stray démona). Kalameet právě porušuje tento trend.

Ale s tou ČR bych souhlasil, Havel a Ostrava snad v japonštině nic neznamená, takže tu je velká šance...
  • Nejsi sám, já tam taky byl až ke konci hry (i když jsem měl level o něco nižší, nějak 72? možná), ať si tam hned po OS běhají veteráni natěšení na nový obsah :-) A kdybych měl po Oolacile jít do takových Demon Ruins a Lost Izalith, asi bych lehce skřípal zuby nad tím kvalitativním rozdílem :-) Samotný závěr mi taky přišel velmi pěkný i když na samém konci asi nebyl mechanicky nejzajímavější boss hry. Jsem rád, že ten boj má... snad to není spoiler... poněkud jinou atmosféru, než bývá ve hrách u finálních bossů zvykem, ale to se dalo u té hry čekat.

Ten Kalameet mi právě rychlý nepřišel, ale vnímal jsem to podle bossů z Oolacile, kteří jsou obecně rychlí a agresivní... je pravda, že je asi rychlejší než velcí bossové z původní hry. Na jednu ránu mě dával jen když jsem se nezacláněl, např. 2x mě zabil takovým svým krátkým skokem, když jsem ho zrovna mlátil do nohou... Ale fakt mi přišlo dost jednoduché se mu vyhýbat a blokovat, vysoký level určitě taky dělal své...

PS vypadá to, že ve From Software je nějaký fanoušek ČR, koukal jsem na nějaké info ohledně Havla (DS) a vypadá to, že ta postava může mít docela rozumný důvod se jmenovat po skutečném Havlovi... A taky jsem zjistil, že se v Demon's Souls jedna postava jmenuje Ostrava *8* (+ jeho štít je prý podobný růži ze znaku Ostravy, podle mě je ale ta podoba minimální... těžko říct)
  • Njn jsem lama a Artoriase jsem proste nemohl dat. Takze uz mam hotovy skoro vsechno okolo. V podstate mi ted uz jenom zbejva nahazet duse do misky a dat se do ty posledni casti :D
  • To je docela overkill, dyť je to level, který maj lidé na konci hry (po zabití všech Soul Lords). Já tam šel jako 50, hned po OS bossovi. *3*
  • A to jsem toho Artoriase dal jeste tak trochu se stestim. Ono to teda jinak neslo protoze at jsem delal cokoliv tak mi vzdycky ujela nejaka chybicka po ktery me zabil a ja tam sel znova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit