Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Já neoponentuju Dark Souls... Pokud vím, neřekl jsem o té hře nic špatného.

Opakuju, že se na této diskuzi bavím v kontextu... Pro naprosté pochopení - Dark souls jako hru neznám, nehrál jsem ji a je možné, že si 10 zaslouží. Jen je vtipné, že amigo Smutný včera velmi důvtipně zlehčoval mé názory o "předesítkovanosti" na games a hle, za pár hodin zde máme od pana další desítku *5*

Jo člověče, to jsou někdy náhody tady, až to vyvrací zákony matematické statistiky... *3*
  • Trol.diskuzni
    Takže rekapitulace:

Jsme lamáci, jelikož Portal 2 nemá absolutně žádnou chybu, Deus Ex je naprosto neoddiskutovatelná desítka (i přes bezpočet pochybujících včetně mé skromné maličkosti) a Dark Souls bude jistě legendou, přestože je na světě teprve chvíli (a tedy pochybuju, že se dá hodnotit v kontextu nadcházejících let/desetiletí).

Takže objektivitě vzdáváme hold, tak jest? *3*
  • Ringwraith
    Oponentuješ špatným věcem. Jsou tu lepší cíle něž Dark Souls.
  • já dávám přednost obecnějšímu využití, které PC nabízí. Mít něco jen kvůli hraní mi nevyhovuje a je to pro mě vyhození peněz.
  • Trol.diskuzni
    Děkuji, doufám, že mi redaktoři games.cz umožní si dát žlutý text za svůj nick... *4*

Něco jako "vedoucí expertní oponentury" by nemuselo být špatné *5*
  • obávám se, že už dlouho jsem nečetl takový nesmysl.. recenzent též musí znát český jazyk stejně jako např. novinář.

Právě naopak! Již delší dobu uvažuju o tom, že bych tento web finančně podpořil. Líbí se mi a podle mě za to stojí. Bohužel forma příspěvků, kterou jsem našel, mi moc nevyhovuje. Spíše bych bral jen číslo účtu a toť vše. Sám bych peníze zaslal přes e-banking.
  • Ježiš vy jste lamáci.Vždyt tenhle rok vyšlo hodně pecek a když to jsou dobrý hry tak nevím proč nedát desítku! Třeba Portal 2 nemá chybu!! Snad první pořádná FPS (v uvozovkách) bez toho aby jste museli někoho zastřelit.A deus ex další desítka jasná,A dark souls by to chtělo zviditelnit vždyt pro plno hardcore hráčů to bude ráj ;).Věřím že pro RPG pozitivní jedince to bude legendární hra.
  • Že vás to baví tady plýtvat energii a čas nad nějakýma číslíčky...Tu hru si asi nezahraji (Pcčkář)... A fakt mi je u mého ctěného pozadí kolik to dostalo. Hlavní je imprese recenzujícího, který jí má se značnou dávku střízlivosti přeformovat pro běžného člověka, což se podle mne povedlo . Naopak žasnu jací volové se tu najdou, kteří nutně potřebují verbálně ukojit svůj nesouhlas. Trol.diskuzni se začíná stávat novým expertem Games.cz
  • Výborná recenze *4* . Kdo tu hru nehral, nepochopí, proč dostala 10/10 !!!
    Hra je opravdu výborná! Nejlepší je ten feeling, když se vám podari zabit bosse na 20x, pak si řeknete konečne! - a ten pocit! (uplne rozbušený srdce, celej rozklepanej) nádhera :)
    Taková hra tu dlouho chyběla. *3*
  • .
  • Ringwraith
    Toto je hra, kterou její hráči milují a jsou jí oddaní. A jejich málo, takže je nevidíš všude.

Např. Battlefield je hra, kterou hraje každej ťulpas a pak se o ní mluví.
    Takovej Skyrim tipuju podobně. Bylo by navíc vtipné, kdyby napsal Lukáš Grygar do recenze, že Skyrim je "RPG pro každého" nebo "přístupné každému", což by hezky rezonovalo s recenzí Dark Souls.

A nakonec ti povím, že podle mě je lepších 5 oddaných fandů než 50, co hru "jen hrálo".
    A ne nejkoncovatější konec to povím, že málokterá hra má oddanější fanoušky než Demon's Souls a Dark Souls.
  • Ringwraith
    Ale prosímtě. Tak u nás v Česku se mluví jen o FIFě, Battlefieldu a Skyrimu a Diablu. To ale neznamená, že je celej svět tak úzkoprsej. Dark Souls jsou pojem.
  • Trol.diskuzni
    Já to myslel v kontextu více pochybných recenzí a vyřčených verdiktů... Beru tuhletu dnešní desítku jako přímé potvrzení mých rozpačitých domněnek, které jsem již včera na některých diskuzích zmiňoval (především Duzex).
  • o kdo o tom mluví? pořád dokolečka těch stejnejch pět lidí...
  • Ma to nejak vypadat... Vzdyt to vypada, recenze od Alese je dobra :) Hra, ktera je tolik atmosfericka se da popsat jen zase priblizenim atmosfery, coz se podle me povedlo...
  • 13_11
    Tradici, Robotron3, tradici ;-)
  • Trol.diskuzni
    Přesně...

Buď jsem amatér a píšu si svůj blog někde v díře na okraji zájmu, anebo jsem profík a svoji práci dělám precizně.

Jejich práce je hodnotit hry a tedy to má nějak vypadat. Kdyby inženýři pracovali se stejně diskutabilními výsledky jako zdejší redaktoři, jak by to na tom světě vypadalo?
  • Vzhledem k tomu, ze o Demons Souls se doposud mluvilo furt, tak u Dark Souls tomu zrejme nebude jinak *3* . Ono kdo hral, pochopi... Abych si privzal slova autority Andreje Anastasova: "Dark Souls je naprosta extaze, hra roku minimalne," nebo neco v tom smyslu psal na facebooku :)
  • Jaksi jsem nepochopil, čím tahle hra vyniká nad ostatními, že dostala 10. Jestli tím, že je jediná svého druhu, tak je to teda pěkně málo. Hranice o dokonalosti taky ničím neposunula, protože kdyby její mechanismy začaly přebírat i jiné hry, tak herní průmysl hodně rychle zkrachuje. Taky nevím, kdo o téhle hře bude ještě dlouho mluvit, když není pro 90% hráčů...
  • Rage a 10ka??? Kterej to nešťastník....?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit