-
*SPOILER *
Nezapomenu jak sem se poprvé prosekával Z Udead Burgu do Undead parish.je to v podstatě kousek po startu.po 4 hodinách a 100 smrtích sem dorazil k bossovi ,což mě nepotěšilo protože kolem nebyl žádnej checkpoint ,nuže boss mě zničil ,na potřetí sem ho dal ,těšil sem se že si hru uložim a pujdu objevovat nová tajemna,další lokace ,zhrozil sem se protože za bosem nebyl žádnej checkpoint byl tam Monstrozní červenej drak kterej me sfoukl flamenem jako papír. interesantí RPG -
-
Az tak? Jako ze neni checkpoint ani po nejakem tezkem bossovi? Tak to by asi opravdu nebylo nic pro me, vyzvu ano, ale takovy veci jako moznost si hru po nejakem tezkem fightu ulozit by uz na me bylo asi opravdu moc.
-
-
Blbost a dezinfírmace. Dark Souls je uplne jina a originalni hra nez ostatni, neni to milionta kopie neceho. Nelze se na ni divat pohledem jinych her. V tomto konkretnim pripade lze konstatovat, ze Dark Souls nema zadne checkpointy a hra se uklada prakticky neustale. Porazeny bos je navzdy porazeny.
-
Ale je tam možnost save po každém bossovi, jen zrovna přímo po tomto konkrétním je checkpoint jinde, nebudu spoilerovat. Ale je velmi blízko a ještě budete hodně překvapeni, kde to je..:-). Ani nemusíte nikoho zabíjet, aby jste se k němu dostali.
-
-
Je fakt že zjištění, že za bossem není checkpoint jak v Demons Souls byl trochu šok.
Mohl by za tím bossem být message: Welcome to Dark Souls!
-
-
Recenze mě navnadila! Do toho jdu!
-
-
Good Luck
-
-
OMFG NEMUZU SE OD TOHO ODTRHNOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11/10 *8* *8*
-
Vau. Po precteni bych chapal devitku (ani zminka o sile pribehu, nebo motivaci cistit ten spinavej svet), ale desitku uz ne..... Presneji, sadomasochistickou desitku.
-
Další z mnoha her co závidim konzolistům *9*
-
-
Kup si ps3 ja som to už urobil.
-
-
Presne tak, ja to udelal uz pred rokem a pul a nelituju. Je mi lito blaznu, kteri kvuli predsudkum sami sebe ochuzuji.
-
-
-
Desitku bych hre nedal, spis 9.5. Hra je to skutecne vyborna, ale ma sve musky. Prijde mi ale ze souboje s bossama jsou zbytecne flustrujici. Clovek k nim 2-3 minuty bezi aby byl rozcupovan behem 5 vterin a cele se to znovu opakovalo. Smrt mi nevadi, vadi mi to neustale nesmyslne behani. Ty bossove jsou uz tak tezci, tak proc nedat savepoint pred ne. Tohle uz neni vysoko nastavena obtiznost, ale buzerace :(. Predpokladam, ze tenhle scenar se bude opakovat i u ostatnich bosu (Jsem u Capra Demona ... asi 20 pokus)? Pokud to bude moc casto, tak to asi zabalim, protoze stravit hodiny nabihanim na bosse opravdu nehodlam. Skoda.
-
-
Tak tak, zrovna u toho Carpy je prostoru malo a kamera ma tendence se tak nejak divne tocit. Obcas se clovek zasekne o psa, obcas se pes zasekne o Carpu :). No jeste ze uz je po nem.
-
-
Navíc je tam takové podloubí se sloupy,tam když se schováš,tak ty sloupy ztlumí jeho útoky.Já jsem ho dostal tak,.že jsem po něm metal fireballs,ale bylo to tak-tak!!!
-
-
Pockaj az v demon ruins budes mat capra demonov a taurus demonov za beznych protivnikov :). Inak neviem, ale od toho savepointu v tej vezi v undead burg to bolo skratkou ku capra demonovi naozaj rychlovka.
-
-
Mě to příjde lepší z firelinku. Je tam méně nepřátel a jsou jednodušší.
-
-
Taky bych že k že ta hra má své mouchy, ale spíš technického rázu. Někdy hodně mizerný Framerate (hlavně v Blighttownu), špatné kolize a problémy s kamerou a často sem měl problém s připojením, když jsem summonoval hráče k sobě. Hlášku summoning failed jsem viděl asi 30x.
Jinak u Capra demona je nejtěžší ten začátek. Jakmile pak vyběhneš na schody a vedle na tu římsu, snadno zabiješ ty psi a pak už na Capra Demona jen skáčeš. On sice na schody vylézt umí ale vždycky spadne dolů. -
smyslem té hry je, že to vydržíš, zatneš zuby a schopnosti a nakonec se pos...š blahem, až ho sejmeš... chápu, pro každého to není. Jedinou útěchu pro tebe mám, nejsi v tom sám *3*
-
Capra je trochu dál od Firelink, ale moc nepřátel před ním není. Ty vzdálenosti k bossům mi nikde nepřijdou nějak hrozný, snad jen v catacombs (ty pinwheel kostlivci v kaňonu jsou děs, ale zas boss je triviální). U Queelag v blighttown zas buzeruje ta otrávená bažina (chce to kouzlo remedy nebo zásobu mechu). Capra je jeden z nejhorších šmejdů, vydrž (-:
-
-
Výborná recenze *4* . Kdo tu hru nehral, nepochopí, proč dostala 10/10 !!!
Hra je opravdu výborná! Nejlepší je ten feeling, když se vám podari zabit bosse na 20x, pak si řeknete konečne! - a ten pocit! (uplne rozbušený srdce, celej rozklepanej) nádhera :)
Taková hra tu dlouho chyběla. *3* -
Tak jsem to začal hrát a musim uznat opravdu výborná hra, ale ruku na srdce když nepočítám bossy ( kteří jsou opravdu tuzí ) tak zas tak nestravitelně těžké to neni.
-
-
Však si ještě užiješ :)
-
-
To doufám *1*
-
-
-
To byla recenze nebo love story? *3*
Ale vážně. Nehrál jsem to a tak ani nehodnotím, ale viděl jsem nějaký ten gameplay a chvíli jsem to sledoval přes rameno známého. Graficky mi to rozhodně nepřjde tak jako na přiložených obrázcích v článku, který asi dostaly "facelifting", to ale není vůbec podstatné. Zmiňovaného bosse - obřího vlka s mečem sem viděl taky...co? Na co má vlk zuby? Animace v tomhle případě taky nestála za moc. Tohle podání bosse se mi fakt nelíbilo.
Co ale musím pochválit jsou celkově nepřátelé a (mini)bosové, a to sem neviděl vše. Jejich vzhled a animace jsou prostě skvělé, pěkně bizarní, různé vizáže, dobře zapadající do dark fantasy. Jejich pohyby často korespondují i s jejich konstitucí. Zmiňovaná obtížnost...souboj třeba s 3 běžnými zombíky je už riskantní výzva, jak sem viděl. Prostředí vypadá taky dobře, jen mi přišlo poněkud rozvleklé a prázdné na detail.
A na závěr - bojový systém. Neviděl/nehrál jsem pochopitelně všechno co v herním světě existuje, ale lepší boj na blízko sem asi neviděl. Je zde třeba určité rozvahy a taktiky - žádný hurá styl, žádné zběsilé klikání. Každé vítězství je tady tak nějak opravdové. -
PCčkářům můžu doporučit postarší kousek Severance: Blade of Darkness, který v mnohém působí jako jakýsi duchovní předchůdce Demon Souls. ;)
-
-
Presne na severance som myslel ked som to čítal. :D
-