Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nenabízí dost nového? A víte co je to remaster?
  • Jack1947
    Definitive definition, definitived edition *12*
  • Jak jsem jednicku dohral 3x, tak jsem dvojku po hodine odinstaloval. Boje zalozene na tom, ze se porad kutalim po zemi mi celou hru znechutily.
    • Tak to by mě zajímalo, cos třeba říkal na Witchera nebo Dark Souls.
  • Myslím, že tahle hra dojela na nevhodného hrdinu pro prezentaci v marketingu. Aby se hra prodávala, měla by mít (optimálně na krabičce) jednoznačného a výrazného hrdinu - Laru nebo Geralta, vojáka se samopalem, rytíře v pěkném brnění. Zákazník hned ví, co si kupuje. Divná nebo obtížně pochopitelná hlavní postava špatně prodává. Škoda.
    • co je na smrtakovi nevyrazneho ? pane marketing. rediteli ? :D
    • Hmm...že by dobrosrdečný americký vojín bojující proti tyranii východu, proti teroru, za svobodu a to všechno vraždění je pouhá nutnost z rozkazu zlého drsného velitele, zatímco onen vojín je humanista jako Gándhí?
      To snad radši krtečka s kulometem.
    • jdětě do haajzlu s Geraltem, aspoň v jedné diskuzi dejte pokoj se Zaklínačem, už toho bylo dost!!!
      • Co je to za blba?
        • Vojta_Ilavsky
          Chumbaba
          • Je tu moc blbů, už bych se musel opakovat.
  • Nikdy jsem tuhle hru nepochopil...
  • Hrál jsem dvojku hned po skvělé jedničce (kterou jsem dohrál skoro na jeden zátah) a místo další frenetické akce jsem dostal skákačku s důrazem na polo-otevřený prázdný svět a dělání questů. Po asi třech hodinách jsem jí otráveně odinstaloval a nemám chuť se k ní už více vracet.
    • nightborne
      I ve dvojce je frenetický akce víc než dost... ale úvod opravdu je pomalejší, o tom se nebudu - a ani nemůžu - přít =). Doporučím ale dát tomu ještě šanci =).
  • Já jsem tu původní hru hrál přes Nvidia Shield. Hra bavila.. chvilku... ALE: Jakmile jsem se dostal do prvního kempu ze začátku..či co, před tim chrámem, či co... Dostal jsem jako dárek poštou nějaký různý sety vybavení (Asi pří pátym levelu, bo tak, či co..).
    No a to mi zkazilo hru, protože už jsem byl naprosto nesmrtelnej.
    Jako dát do začátku asi (minimálně) tři kompletní sety naprosto op vybavení. To už nemá cenu dál hrát. Chvilku jsem tam běhal jak trotl a všechno vraždil, vypnul a už nezahrál. A to abych ho prostě nepoužíval. To zas neni ono, když už tam je. To prostě nedává smysl.
    • Moc jsi to teda asi nehrál, to vybavení vydrželo jen na pár levelů.
      • I tak je to naprostá blbost.
    • Ale ve výsledku mi to ani nevadilo.. musel jsem Shield vrátit (a novej už jsem nechtěl), zjistil jsem, že mam vybuchující verzi, která se vybíjela i při hraní na nabíječce. *7*
      Btw: Darksiders I i II je na Shieldu zadáčo (+ pár dobrejch her).
  • Hank90
    Kde je recenzia na Undertale od L. Grygara (make it happen)
    • Tak nechat Lukáše recenzovat hru kde hlavní postava spadne v horách do propasti je slušnej černej humr.
    • Začínám mít pochybnosti, že se tu vůbec někdy objeví. Nejspíš na ni má redakce ban.
  • 6/10 neni fer. Darksiders 2 je skvela hra a zaslouzi si nejmene 8 (za me jasnych 9) i presto, ze se jedna o remake.
    • Takze za A) Nauc se cist a za B) nejedna se o zadnej Remake, ale o REMASTER ty primitivni vyplode
    • nightborne
      6/10 je naprosto fér - pro tenhle remaster, kterej funguje na čestný slovo a za v podstatě plnou cenu se ti snažej prodat naprosto to samý.

Originální Darksiders II si tu devítku zaslouží okamžitě. Oboje je v recenzi řečený, hodnotí se čistě jenom přínos remasteru, ne původní hra...

Víš jak, podle mě by zas bylo nefér dát znova 9/10, když je to to samý. Je to holt taková šedá zóna, hodnotit remastery, co si budem.
  • jakubc
    Když jsem nehrál jedničku, budu o něco při hraní dvojky ochuzen? Návaznost, svět,...
    • nightborne
      Víceméně to navazuje (respektive se to trochu překrejvá), takže by ti příběhový souvislosti nemusely docházet. Jak už je v recenzi - mrkni alespoň na nějaký videoshrnutí =).
      • jakubc
        Díky :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit