Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tedka jsem dohral 1cku, hnedka potom jsem zacal hrat 2 a ovladani kamery mi prijde trochu horsi...
  • Zvolené téma neexistuje. A jinak chápu, že s vytištěným papírem u klávesnice se do toho asi člověk dostane snáz. Ale problém je vážně to neuvěřitelné hryzání. Asi budu muset počkat na patch, doufat v nejlepší a pak dát hře znovu šanci. Však kolik hodin gameplaye jsem se nakoukal na Dark Souls a těšil jsem se na to.
  • Hráls Darksiders za prvních pár mlácení po kterých jsi mylně usoudil,m že jde o GoW klon? Silně o tom pochybuju.

GoW je až tupá lineární mlátička s trapně jednoduchými puzzly a prvoplánovými wow-momenty. Já GoW hry hrál a bavily mě. Obě tyto věty jsou pravda, ale tobě asi připadají neslučitelné. Prostě beru GoW s takříkajíc "face value". A z toho ohledu je fakt super. Ale Darksiders 2 jde dál v mechanikách, obsahu, ve všem, možná kromě grafiky, která u GoW 3 asi bude lepší.

Ty jsi prostě jen GoW fanboy. V 12-15 letech jsi hrál první GoW hru, připadal sis jako ultra drsňák Kratos a teď to musíš bránit jako něco, čím to není.
  • http://tinyurl.com/sigil-cz-darksouls
  • a máš manuál? to je potom jednoduchšie:
    http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?f=6&t=4719
  • tak hru uz sem dohral a ted jedu na hard a jednim slovem je to PECKA.uz sem se dlouho u zadny hry takhle nebavil.
  • To hovoríš o Dark Soul?
  • Tak to jsem zvědav jaky je rozdil mezi klonem a GoW vs Darksiders, snad si vzpomenete pánové :)
  • Nevím, ale Dark Souls mě zklamala :( Problémy s rozlišením, i na mém notebooku, kde hraju všechny hry na full se ta hra kouše, navíc ani se jim nechtělo předělat popisky takže místo "Q" vidím konzolové tlačítko "A" a člověk musí jak blbec pořád přepínat do nastavení a zpět aby se podíval, co se čím ovládá. Ale největší problém je ten framerate *9* A to jsem byl ten, co podepisoval petici. Achjo.
  • Parádní recenze na parádní hru. Mám za sebou asi dvacet hodin a nedá se od toho odtrhnout. Je to neskutečně návykové! Famózní temná architektura, mozkové závity lámající level design, vynikající hudba, RPG prvky ala Diablo(Borderlands), prostě bomba. Nebýt té zmatené kamery při soubojích, tak bych tomu dal klidně i 10/10.
  • sleepless
    Ano, asi jsi paranoidni :)
  • residentevilfans
    Dobra hra ale udelat to na starym enginu na pc to vypada hrozne . *5*
  • MidnighT91
    Naprosto souhlasím, spolu s Dark Souls je tohle nejlepší hra co na pc tento rok vyšla... A kdyby nevyšlo Dark Souls tak už ji teď dohrávám potřetí... Jediná výtka snad je, tedy alespoň co se mě týče, že nevím jestly jsem já takovej skiller nebo jsou nepřátelé tak tupí, ale na apocaliptic jsem to prošel s prstem v nose... New game + na nightmare jsem ještě nezkoušel...
    Edit: koukal jsem do statistik a v boji jsem měl 4 úmrtí za celou hru a mimo boj 57 (nešťastné pády do propastí při získávání truhel, takové věci se mi stávají dost často i co se týče jiných her)
  • sleepless
    Vysvetlime si v dalsim podcastu, co je to klon, ano :) Dantes Inferno byl stoprocentni klon GoW, tohle ma ze sveho castecneho vzoru maximalne zaklad soubojoveho systemu...jinak to jde asi o ctyri dalsi zanry dal, kam se GoW serie nikdy nedostala. A to same plati o prvni hre :)
  • GoW nenabízí ani zdaleka tolik herních mechanik a obsahu jako toto.

Pokud se na to díváš jednostraně z pohledu mlácení, tak je to tvoje věc.
  • Devítku si hra zcela zaslouží. Narozdíl od prvního dílu jsou chyby vychytané a hraje se to skvěle. :)
  • Tak tak, GoW ... netvrdím že je lepší (podle mě jo *1* ) Ale pokud nekdo hral GoW a pak pustí toto, bude tím pohrdat a posmívat se jak je to klon a jeste o neco horsi... A prosím pane šefredaktor, netvrdte mi zase jak jsem uplně mimo...asi jste GoW 2/3 nehrál...
    Tim netvrdim ze Darksiders 2 je spatna hra, verim ze je to opravdu devítková hra, ale prostě v porovnani s GoW 3 je to prostě jen flek na zdi
  • eroror
    ta devítka je odpovídající
  • Mě se recenze líbila a můžu souhlasit. Za mě opravdu jeden z nejlepších herních zážitků letos. *5*
  • Malleth
    A kvůli tomu ta hra dostala 9? Tenhle argument stojí na hodně slabých základech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit