Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • residentevilfans
    si zabil :D
  • Tak to budeš velkej kluk. *3*
  • 9, jo? Zrovna nemam na PC co hrat, tak si to asi od SKIDROWA "koupim" a uvidim jestli me to bude bavit.
  • Dohrál jsem to, protože jsem to v rámci PS+ dostal zdarma a zrovna jsem neměl jinou hru *3* Jakmile vyjde jina "kopie" GoW, budu zase nadavat ze je to hyenismus, nevim proc bych mel pod Darksiders 2 recenzi nadavat na Dante Inferno. GoW branim, protoze je proste lepsi... A prosimvás, děti, přestaňte kazdeho kdo se neceho zastava oznacovat za fanboye... Myslim si, že mam lepší Octavii než kamarád Felicii, ale nejsem Octavia fanboy s plakatama tehle pleček nad postelí
  • Já ho ani nezkoušel během té chvíle, co jsem testoval FPS. Je to konzolovka, narval jsem tam ovladač rovnou. Stejně tak Darksiders 2, Sleeping Dogs, The Amazing Spiderman atd.
  • MidnighT91
    Borci já vážně nechápu co řešíte, vždiť to ovládání na klávesnici je naprosto jednoduchý... Nučit se ho pro mě byla otázka asi 2 minut, když jsem zapínal novou hru a pročetl si ho...
    Btw a to jsem ani nemusel měnit klávesy...
  • Soudil jsem podle předchozích zkušeností s GoW fanboyi. A jako jeden jsi velmi zněl.

Sorry, ale nechápu, proč jsi dohrál Darksiders 1, když je to shi*. Proč tak bráníš GoW, když tě nebavil?

Proč takhle nenadáváš na většinu her? Taky si berou prvky z jiných...

Z nějakého důvodu jseš prostě butthurtlej o Darksiders... whatever. Soudím znova... jsi křižák naslepo.
  • Parádní hra, baví moc. Pravda, na PC je to krapet horší, protože co se týče portu, nepokročili autoři od prvního dílu ani o krok. No aspoň že už opravují, co se dá. A když by to na konec zaplácli balíčkem textur ve vysokém rozlišení, možná bych byl aj spokojený. *4*

Perlička debility: Když jsem to konečně mohl spustit na Steamu (týden po US, kokoti), tak jsem zjistil, že ve hře chybí titulky a voice acting. Nakonec jsem vykopal na netu, že si musím přepnout celý Steam do češtiny, pak se mě do hry dostahovaly hlasy v cutscénách a titulky (české) a nejde to nijak přepnout. Fakt paráda. *10*
  • Nemusíš ja to hrám na myške, chce to poladiť, Minotaur mŕtvy, drak chvost ustrelený, nemŕtvy drak načisto mŕtvy ...
  • Ale 100% rict, ze je to lepsi taky nejde *4*
  • Nevím kde jsi nabral svoje super schopnosti podle kterych soudis lidi dle par prispevku pod recenzi hry, ale dnes je ma kazdy druhy takze je budu ignorovat. Darksiders 1 jsem dohral a je to proste sh*t. GoW fanboy teda nejsem, celkvoe me ta hra nijak vyrazne nebavila, to ze rikam ze je lepsi nez Darksiders je zaprve muj osobni nazor a za druhe to neznamena ze GoW je vyborna hra
  • Jsem zvedavej na recenzi PC verze, bohuzel se trochu nepovedla (zatim, snad se to opatchuje), me stve hlavne ta kamera. V Darksiders 1cce (kterou jsem tedka konecne dohral kvuli zbranim do 2ky a bylo to skvelejch 32 hodin *4*) byla kamera oddelena od ovladani, ve 2ce kdyz jdete do boku, tak se zacne natacet i kamera, je to docela otravny. Textury se jim taky moc nepovedli, v 1cce to bylo OK, War mel taky bereni a tak, takze se spatny textury ztratily. Death je ale nahac a ty pixelaty sramy na nem nic moc, a pak sem tam je ta grafika takova az prilis kreslena, jakoby az cellshaderova. No a pak treba pri dialozich ta mimika postav nic moc...

Ale jo, zatim je to zabava, az fixnou tu kameru tak to bude OK, ty textury se daji "prehlizet" :)
  • Já jsem zvyklý na klávesku a myš. Ale asi mi nezbyde nic jiného, než vytáhnout gamepad :/
  • Keyz
    I přes pro mně nehezkou grafika je to velice zábavné a oproti dark souls se to dobře hraje i klávesnici a myši a je tam jasné co jak funguje.Tedy pro za mně rozhodně skvělá hra.
    -Co mně teda štve,že není možné si dát poznámku do mapy.Pak nevím co jsem kde zanechal a kam jsem se chtěl vrátil.
  • Hanzales
    Kemo říkal, že je to skvělé, tady čtu taky, že je to skvělé, kurde ale začínají chybět chechtáky. A pak že není co hrát. Budu muset začít dělat pořadník herdek :D
  • som lvl 22, na PC sa to dá "sejvovať" takže nemŕtveho draka som nezabil 200 šípmi, prepísal som save kúpil ich 1000 a pri 310 padol *1*
    Naj diskusia je as tu: http://www.databaze-her.cz/hry/dark-souls-prepare-to-die-edition/diskuze/#p_112752
  • residentevilfans
    horsi nez prvni dil to rozhodne teda ne ! *5*
  • To že je paranoidní přece ještě neznamená, že nemá pravdu...
  • Jo, na notebooku se mi taky kouše. Nebyl jsem si jistej, že půjde a tak jsem radši pirátil před koup... hra se místy dost sekala, tak jsem se rozhodl si raději nekazit zážitek. Až budu mít lepší PC nebo raději PS3, tak si hru pořídím... a Demons' Souls taky, pokud půjde o PS3.

Jinak se divím, že by to někdo hrál na klávesnici...
  • Mnohem horsi nez prvni dil. Opet dukaz toho ,ze hype neznamena vubec nic...on znamena,ze hra bude sh*t...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit