-
Mě to nudit nepřestává mám tam nahraných už nějakých 16 hodin a hra je hlavně na začátku hodně zabugovaná to jsem jenom nadával na vývojáře a vzpomínal na Válku ;) Po pár hodinách hraní jsem se skamarádil i se Smrťákem hru si opravdu musíte osahat pořádně se naučit bindy která si nastavíte a pak to bude opravdu černý balet v podání smrťáka (nutno připomenout že hraju na PC s gamepadem). To samé logické hádanky na 1. pohled nevyřešitelné, ale stačí se chvíli dívat po okolí a hned vás to ťukne do hlavy co jste to za blbce a hádanka která předtím byla šifra mistra Leonarda se změní v naprosto banální věc. Za 3. hra je na dnešní poměry hodně dlouhá tak se opravdu nemusíte bát za tu tisícovku a hru si pořiďte zabaví opravdu na dlouho. Co mě příliš neoslnilo je soundtrack (prostě mi nesedl neptejte se proč :D) a příběh přijde mi moc kyčovitý, špatně vyprávěný a hodně tuctový jakoby byl až na druhé koleji. Když porovnám s předchozím dílem tak darksiders něco ztratili a něco získali každopádně dvojka neurazila ba právě naopak takhle si představuji pokračování. Každopádně za mě 8/10.
-
souhlasim s nazorem, hru jsem hral je to naprosta katastrofa a ono to jeste dostane takove hodnoceni. Grafika je skareda, linearnost, konverze z konzole silena....
-
Jak se může takový Idi*t s úrovní inteligence kamene dostat na tuhle stránku.Jste se zbláznili nebo co? Jinak jsem se zasmál jaký si deb*l díky za prodloužení života o pár let budu si toho vážit *1* *1* *1*
-
grafika mi pripada ako z playstation 2 ,ale hratelnost ujde
-
Zabaví, ale po pár hodinách hraní je to už nudné. Pořád dokola a dokola to samé. A konverze se taky moc nepovedla, ale jinak je to pěkné, peněz nelituji, ale není to ončo. PC verzi bych dal 7,5/10. A výhodou je i to, že na 3 roky starém NB to jede na plný kotel.
-
je pravda že třeba reaperská forma mi Véčkem šla pustit asi tak jen v 30% případech kolečko schopností to dycky jistilo
-
Doufám že se dožiju cca do roku 2015 bo 2016 kdy bude k mání speciální edice všech 4 jezdců. Hlavně ať se na Darksiders nevyserou nebo nezbankrotují to by byla velká škoda ale je vidět že vývojáři si tu hru hýčkájí a jinak recenze je skvělá docela jsem nečekal že dáte 9/10 takže jste mě mile překvapili *3* hra si takové hodnocení určitě zaslouží
-
jo taky už mám objednáno *3*
-
btw new game + nejde hrát na nightmare, nightmare musíš hrát znovu bez výbavy od 1. levelu a jak jednou uplně umřeš tak si musíš dát celou hru znova, to je opravdu jen pro ty nejvíc hardcore hráčea blázny :D
-
jj PS3 a XBOX360 to zvládajú hravo
-
To by měli policisté radost kdyby jím ukázal paragon,že si koupil hru od SKIDROW a má to navíc bez ochrany *1*
-
Beru to ze dvou úhlů. Víceméně máš pravdu, dnešní hry za moc nestojí pro nás hráče co pamatují staré hry, ale takhle kydat hnůj stůj co stůj, je i na mě moc. V jádru pudla ale pravda, ikdyž účelný hate jde cítit na sto honů. Slušost tě neučili že? *16*
-
Někde jsem slyšel, že to prej utáhnou až sedm let starý stroje. (?)
-
losa, nejste vy z osla?
-
Grafika je dost podprůměrná, takže myslim že by to mělo jít v pohodě
-
Kdo to paříte na PC jak vám to šlape. Mam ted jen notase s 512mb kartou a dvoujádrem. má to cenu zkoušet?
-
"engine je koncipován jako akční řezačka"
ježiš, dík *15* -
Tvůj popis Darksiders mi připomněl hru Hunted: Demons forge :)
-
Neveděl jsem, že v Jedličkově ústavu mají internet. Inu každý den se člověk přiučí něčemu novému.
-
*8* Proc by nemohla konzolova hra dostat 9/10? Kdyby kalkulacka mela nejakou hru ktera by me bavila tak ji taky dam 9/10 kdyby si to zaslouzila... To je zase omezenec toto
Ani neumí správně přečíst jméno recenzenta